28 Aralık 2017 Perşembe

Roger Williams Üniversitesi

Genel olarak RWU olarak kısaltılan Roger Williams Üniversitesi, Rhode Island, Bristol'daki 140 dönüm arazide (0,57 km2) yerleşik, özel, coedükasyonel bir Amerikan liberal sanat üniversitesidir. Umut Koyu. 1956'da kurulan bu isim, ilahiyatçı ve Rhode Island kurucusu Roger Williams'dan seçildi. Üniversitenin dini birliği yoktur. Operasyon üniversitesi, Northeastern Üniversitesi Rhode Island Providence'deki YMCA binasında bir şube kampüsü açtığında 1919 yılına dayanıyor. 1940 yılında YMCA Yönetim Kurulu, okulunu devraldı ve YMCA Enstitüsü, 1948 yılında ilk doçentlik

Anderson Üniversitesi

Anderson Üniversitesi (AU), 1917'de Tanrı Kilisesi tarafından kurulmuş özel bir liberal sanatlar Hristiyan üniversitesidir ve Anderson, Indiana, ABD'de bulunmaktadır. Anderson başlangıçta İncil eğitim kurumlarıdır. Anderson son zamanlara kadar din ile bağlı kalmaya devam ediyor. Şu anda, Anderson büyüdü ve tamamen gelişmiş bir lisans kurumu haline geldi.

26 Aralık 2017 Salı

Barry Üniversitesi

Barry Üniversitesi, Miami şehir merkezinin kuzeyinde banliyölerinden olan Florida, Miami Shores'de 1940 yılında kurulmuş özel bir Katolik üniversitesidir. Güneydoğudaki en büyük Katolik üniversitesinden biridir. Barry Üniversitesi, çalışan yetişkinler için özel olarak tasarlanmış geleneksel, hızlandırılmış lisans programları 60'dan fazla lisans programı ve 9 okulda 50'den fazla lisansüstü

Delaware Üniversitesi

Delaware Üniversitesi, 1743 yılında kurulmuş ve Delaware, Newark şehrindeki kamu araştırma üniversitesidir ve Delaware Üniversitesi, Amerika'nın en eski üniversitelerinden biridir. Bu üniversitede Bağımsızlık Bildirgesi'ni imzalayan ilk on öğrenciden üçü vardı. Carnegie Yüksek Öğrenim Kurumlarının Sınıflandırmasına göre, Delaware Üniversitesi çok yüksek bir seviyede bir araştırma üniversitesi olarak sınıflandırılmıştır.

Towson Üniversitesi

Towson Üniversitesi, genellikle TU olarak anılacaktır, 1866 yılında öğretmenler için ilk eğitim okulu olarak Maryland'ı kurdu, Towson Üniversitesi dört yıllık bir kurum haline gelmiş ve sekiz üniversiteden oluşur ve 20.000'den fazla öğrenci kayıt yaptırmıştır. Towson, Maryland'daki en büyük devlet üniversitesinden biridir ve halen devletin öğretmenlerinin çoğunu üretmektedir. , Maryland,

Yale Üniversitesi

Yale Üniversitesi, Connecticut'taki New Haven'da gerçekten özel bir üniversitedir. 1701'de Collegiate School gibi kurulan Yale, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki üçüncü en eski eğitim kurumudur. Üniversitede, William Howard Taft, Gerald Ford (LL.B), George HW Bush (BA), Bill Clinton (JD) ve danGeorge W. Bush (BA) da dahil olmak üzere Nobeldan ABD Başkanı birçok ödül sahibi var.

Trinity Universitesi

Trinity University, San Antonio, Texas, Amerika Birleşik Devletleri'nde özel bir liberal sanat üniversitesidir. 1869 yılında kurulan kampüs, Monte Vista'nın tarihi bölgesinde ve Brackenridge Parkı'nın bitişiğindedir. Öğrenci topluluğu 2.299'un üzerinde lisans ve 200 lisansüstü öğrenciden oluşuyor ve üniversite 2013-2014 yılları arasında 517 lisans derecesine sahip.

Kaplan Üniversitesi

American Institute of Commerce, adını Quest College olarak değiştirmeden 1937'de kuruldu. Kasım 2000'de, adı Quest Education Corporation'ın satın alınmasıyla edinilen Kaplan, Inc'in ardından Quest College Kaplan College olarak değiştirildi. Davenport, Iowa, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki (Fort Lauderdale'deki ana yönetim binası olan), Iowa, Nebraska ve Maryland'deki kampüs 11 kampüsleri

Seton Hill Üniversitesi

Seton Hill Üniversitesi, 1885 yılında Bağış'ın Kızları tarafından kuruldu. Sadık Kızkardeşleri'ni kuran ve ölümünden sonra Birleşik Devletlerin ilk doğumlu azizi olarak kanunlaştırılan Elizabeth Ann Seton (1774-1821) için adlandırılmıştır. (Seton Hall Üniversitesi ve New Jersey'deki Saint Elizabeth Koleji'nin adı Elizabeth Ann Seton'dan alınmıştır.)

Weber Eyalet Üniversitesi

Weber Eyalet Üniversitesi (WSU), 1889'da, Latter Day Azizler İsa Mesih Kilisesi tarafından Weber Stake Academy olarak kurulan, daha sonra Akademi Weber, Weber Normal Koleji ve Weber Koleji olarak kurulmuş bir eğitim merkezi kamu üniversitesidir. Yüksek Weber 1933 yılında küçük bir üniversite oldu ve 1962'de Weber Devlet Üniversitesi oldu. 1991'de Weber Eyalet Üniversitesi'nden bugünkü adıyla yeniden adlandırılan üniversite statüsünü kazanmıştır. Üniversite Ogden, Weber

Strayer Üniversitesi

Strayer Üniversitesi, 1892'de Strayer Business College olarak kurulmuş ve daha sonra Strayer College olarak 1998'de üniversite statüsü verilmeden önce kurulmuştur. Üniversite merkezi Herndon, Virginia'da öncelikle doğu, güney ve orta batı Amerika Birleşik Devletleri'nde kampus yerleri bulunur. Üniversitenin, her iki şehirde ve ABD'nin 24 eyaletinde yer alan banliyö bölgelerinde 80 kampüsü var.

Tufts Üniversitesi

Tufts Üniversitesi, 1852'de Christian Universalist tarafından Boston yakınlarında, sadece Medford / Somerville, Massachusetts, Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunan özel bir araştırma üniversitesidir. Üniversitenin adı "Küçük Uysal" olarak da bilinir ve Uluslararasılaşma ve Yurtdışı Eğitim Programları ile ünlüdür.

24 Aralık 2017 Pazar

Michigan Üniversitesi

University31.blogspot.com
Michigan Üniversitesi (UM, U-M, UMich veya U of M), yalnızca Michigan olarak adlandırılır ve gerçekten Ann Arbor, Michigan, Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunan bir kamu araştırma üniversitesidir. Devletin en eski üniversitesidir ve ayrıca Flint ve Dearborn'da bulunan iki uydu kampüsüne sahiptir. Üniversite 1817'de Detroit'te Catholepistemiad ya da Michigania Üniversitesi gibi Michigan Territory'u resmi olarak bir devlet haline gelene kadar yaklaşık 20 yıl kuruldu.

Lamar Üniversitesi

Lamar Üniversitesi 17 Eylül 1923'de Beamount Üniversitesi'nde, Texas, ABD'de, Pelican Eyaleti'nin yirmi beş mil batısında ve Houston'un yaklaşık doksan mil doğusunda South Park Junior College olarak yeni ve kullanılmayan üçüncü katta faaliyet gösterdi. South Park Lisesi, Pietzsch kolejin ilk başkanı oldu. South Park Junior College, Texas'ın ilk öğretim yılı boyunca Texas Department of Education onayını alan ilk kolej oldu ve 1925 yılında tamamen akredite oldu.

Macquarie Üniversitesi

Macquarie Üniversitesi, Avustralya'nın Sidney kentinde bulunan ve Macquarie Parkının banliyölerinde bulunan bir kamu araştırma üniversitesidir. 1964 yılında Yeni Güney Galler Hükümeti tarafından kurulan bu, Sydney metropol bölgesinde kurulan üçüncü üniversitedir.
Macquarie, Sidney'deki dördüncü büyük üniversitedir (2013'te 38 753 öğrenci). Üniversite, Avustralya'daki en büyük öğrenci değişim programına sahiptir. 2012'de Asya'dan 9802 öğrenci Macquarie Üniversitesi'ne (Sydney kampüsü ve Çin, Hong Kong, Kore ve Singapur'daki offshore

Oberlin College üniversitesi

Oberlin College, 1883'te kurulan ve OH, ABD'de Oberlin'de bulunan özel bir liberal sanat üniversitesidir. Dikkat çekicidir, çünkü kadın ve siyah öğrencileri beyaz erkek tarafında düzenli olarak itiraf eden ilk Amerikan yüksek öğrenim kurumudur. Oberlin Müzik Konservatuvarı, kolejin bir parçası olan ülkedeki en eski ve en eski kış bahçesidir.

Brandman Universitesi

Brandman University, yetişkinler için eğitim olanakları sağlayan, kâr amacı gütmeyen, bölgesel olarak akredite edilmiş özel bir kuruluştur. 1958'de Brandman, Chapman Üniversitesi tarafından Orange, California'da kuruldu ve 1861'de kuruldu. Daha önce Chapman Üniversitesi Koleji olarak adlandırılan Brandman ilk amacı, eski Deniz Piyadeleri Hava İstasyonu El Toro'ya Irvine, CA'da eğitim vermekti. Kaliforniya ve Washington'da ve sanal sanal kampüste 25'den fazla kampüs var.

Murray State Universitesi

Murray State University, 1922'de kurulmuş olup, Murray, Kentucky, Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunan bir devlet üniversitesidir. Üniversitenin yaklaşık dokuz yabancı ülke ve 30 eyaletten övgüler alan öğrenciler. Murray State University dört akademik kolej, iki okul, 30 bölüm ve iş kolejleri ile bilim, mühendislik ve teknoloji üniversitelerinin paylaştığı ortak bir programla sağlanan 11 yardımcı, 64 lisans ve 42 yüksek lisans ve uzman programını sunmaktadır. İşletme yüksek lisansı, öğrencinin

Villanova Üniversitesi

Villanova Üniversitesi 1842'de Saint Augustine'nin Ordo'su tarafından kurulmuştur, özel bir üniversitedir ve aynı zamanda Villanova, Pennsylvania, Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunan en eski Katolik üniversitesidir. Üniversite, çeşitli araştırma bölümleri ile birlikte çeşitli lisans programları sunmaktadır. Dört yıllık ön-medik bir programın yanı sıra, 12 alanda birleştirilen lisans ve yüksek lisans programları da vardır. Öğrenciler kendi fakültelerine göre bir ana ders seçebilirler, Liberal Sanatlar Yüksekokulu, Hemşirelik Yüksekokulu, Hukuk Fakültesi, İşletme Fakültesi ve

Drexel Üniversitesi

Drexel Üniversitesi Philadelphia'daki üç kampüslü ve Sacramento, Kaliforniya'daki bir özel araştırma üniversitesidir. 1891'de ünlü finansçı ve hayırsever Anthony J. Drexel tarafından kuruldu.
Drexel 70'den fazla tam zamanlı lisans programı ve derecesi hızlandırmıştır. Lisansüstü düzeyde, üniversite, 100'den fazla yüksek lisans, doktora ve mesleki programı, birçok yarı zamanlı eğitim sunmaktadır. Drexel, kooperatif eğitim programı (işbirliği) ile tanınır. Drexel kooperatifi düzenli olarak Amerika Birleşik Devletleri'ndeki en iyi işbirliği programlarından biri olarak yer aldı.

Waterloo Universitesi

Waterloo Üniversitesi (çoğunlukla Waterloo, UW veya UWaterloo olarak anılacaktır) ana kampüsü Waterloo, Ontario, Kanada'da bulunan kamu araştırma üniversitesidir. Ana kampus, Waterloo Parkının bitişiğindeki "Uptown" Waterloo'da 404 hektar (1.000 dönüm) arazide bulunmaktadır. Üniversite altı fakülte ve on okul temelli fakultas tarafından yönetilen akademik programlar sunmaktadır. Üniversite aynı zamanda dört uydu kampüsü ve dört bağlı üniversite koleji faaliyet göstermektedir. Waterloo, Kanada'daki araştırma yoğun üniversitelerin bir grubu olan U15'in üyesidir.

Amberton Universitesi

Amberton, Hıristiyan evanjelistlerin felsefesini benimseyen ve Amerika'nın Dallas / Fort Worth Metroplex'inde bulunan Garland, Texas'ta bulunan özel bir üniversitedir. Ana kampus, Interstate 635'e bitişiktir. Okullar, 1971'den 1982'ye kadar bir kampüs uzantısı olarak Abilene Christian Üniversitesi'nin bir parçası olarak başladı ve başlangıçta Texas, Mesquite'de kuruldu ve 1974'te Garland'a taşındı. Bağımsız bir kuruma ayrılma planları, okul, 1981'de Güney Kolejler ve Okullar Birliği'nden akreditasyon aldı ve 2001'de "ton" ile adına 1982'de Amber Üniversitesi olarak geldi.

Nebraska Wesleyan Universitesi

Nebraska Wesleyan University (NWU), 1887'de Nebraska Methodist tarafından kurulmuş özel bir liberal sanat araştırma üniversitesidir. Bu üniversite, Lincoln, Nebraska, Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunmaktadır. 2007'de 1,600 tam zamanlı öğrenci ve 300 fakülte ve personel vardı. Okul liberal sanatların yüksek öğrenim geleneğini öğretir. Nebraska Wesleyan, 2002'de US News and World Report tarafından Nebraska'da 1 numaralı liberal sanat üniversitesiydi. 2009'da Forbes, 84. En İyi Amerikan Üniversiteleri sıralamasında bulundu. Birleşik Yöntemci Kilisesi'ne bağlıdır.

Clarke Üniversitesi

Clarke Üniversitesi, Kutsanmış Meryem Ana'nın Sisters of Sisters'ın kurucusu Mary Frances Clarke tarafından 1843'te kurulmuştur ve Clarke Üniversitesi özel bir liberal sanat üniversitesidir. Clark, Amerika'daki tek Kutsanmış Meryem Ana Üniversitesi idi. Üniversite yerleşkesi, Amerika Birleşik Devletleri, Iowa'daki Dubuque'da bulunan Mississippi Nehri'ne bakan yaklaşık 55 dönümlük bir alana sahiptir. Dersler vasıtasıyla çeşitli bölümlere ayrılmış olan üniversite, lisans, yüksek lisans ve 40'dan fazla ana dalda lisansüstü programdan 110: 1 fakülte oranına kadar çok çeşitli lisans

Post Üniversitesi

Post Üniversitesi, Connecticut'taki Waterbury'de bulunmaktadır. Post University, 1890'da kuruldu. Mayıs 1990'dan önce Post College olarak biliniyordu. Teikyo Üniversitesi, Tokyo, Japonya 1990-2004'te ve o tarihlerde Teikyo Post Üniversitesi olarak adlandırılmıştır. Üniversite, gün, akşam ve çevrimiçi kurslar sunar ve Meriden, Danbury ve Wallingford'da üç uydu merkezine sahiptir.
Post Üniversite Yüksek Öğretim Bakanlığı tarafından Connecticut Eyaleti ve New England Okullar ve Üniversiteler Birliği (NEASC) vasıtasıyla akredite edilmiştir. Connecticut Eyaleti, kalitelerini

12 Aralık 2017 Salı

Charles R. Drew University of Medicine and Science

Charles R. Drew Tıp ve Bilim Üniversitesi, tarihsel olarak siyah kolejler ve üniversiteler, özellikle de kâr amacı gütmeyen ve azınlık Willowbrook, mayo, Los Angeles County, Kaliforniya, Amerika Birleşik Devletleri kurumlarına hizmet ediyor. 1966 yılında Los Angeles, Kaliforniya, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki Watts bölgesindeki tıbbi tesislerin yetersizliğine karşılık olarak kuruldu. Daha sonra, bu kurumun rektörlüğüne girdi ve yeni akademik rolü yansıtacak şekilde adını değiştirdi. Dr Charles r dour adına üniversitenin adı mı var. Ve eski Jr / Charles r ile ilişkili Martin Luther King, Tıp Merkezi 1972-2006, bazen King Drew Üniversitesi olarak anılacaktı.

Rowan University

Rowan Üniversitesi, Glassboro, New Jersey, Amerika'da bir devlet üniversitesidir. Bu okul 1923 yılında kent tarafından bağışlanan 25 dönümlük arazide Glassboro Normal Okulu olarak kuruldu. Okullar, 1930'larda Glassboro'da New Jersey Eyalet Öğretmen Okulu ve 1958'de Glassboro State College oldu. 1970'li yıllardan başlayarak iş, iletişim ve mühendislik programlarını ekleyerek çok amaçlı bir kuruma dönüştü.

9 Aralık 2017 Cumartesi

Florida Atlantic University

Florida Atlantic Üniversitesi (FAU veya Florida Atlantik olarak da bilinir) Florida'nın Boca Raton kentinde bulunan ve beş şehir merkezindeki Dania Beach, Davie, Fort Lauderdale, Jüpiter ve Fort Pierce'de bulunan uydu kampüsleri bulunan bir devlet üniversitesidir. Liman Şube Oşinografi Enstitüsü. Florida Atlantic, 1964'te güneydoğu Florida'daki ilk devlet üniversitesi olarak açıldı, sadece üst düzey bölüm ve mezuniyet programı seviyesinde bir program sunmaktadır. Erken kayıt sadece 867 öğrenci, üniversite daha önce alt bölüm öğrencileri kabul ettiği 1984'teki bir artış. 2012'de

Oxford University

2012'de Dünya Üniversiteleri Sıralaması Times Higher Education'a dayanan Oxford, dünyanın en prestijli altı üniversitesinden biri. Times Yüksek Öğrenim Dünya Üniversitesi Sıralaması 2013'te Oxford, Harvard Üniversitesi'nde iki, İngiltere ve Avrupa'da da birinci olarak bitirdi.

Oxford ayrıca "Clinical, Pre-Clinical & Health" derecelendirmesinde üç yıl üst üste görev yapıyor.

6 Aralık 2017 Çarşamba

Northwestern University

Illinois, Evanston semtinde bulunan Northwestern Üniversitesi, bir düzine okul (9 teklif lisans programı ve 10 lisansüstü ve mesleki program sunmaktadır) ile çeşitli derecelerde seçenekler sunmaktadır. 1851 yılında kurulmuş olan bu özel kurumun çok sayıda öğrenci etkinliği var. Northwestern, Big Ten atletik konferansında Division 1'de bir okuldur - kadın lacrosse takımı, birden fazla NCAA ulusal şampiyonasını kazanmıştır - ve 200'den fazla kampüs organizasyonu bulunmaktadır. Dikkat çekici Northwestern mezunları Chicago Belediye Başkanı Rahm Emanuel,

University of Pennsylvania

Pennsylvania, [Kredi: Watchmike] özel üniversite Philadelphia, Pennsylvania, ABD, Ivy League okullarından biridir ve ülkedeki en eski üniversitedir. 1740 yılında bir hayır kurumu olarak kuruldu. Büyük ölçüde Benjamin Franklin'in ve diğer önde gelen Philadelphianların çabalarıyla, 1751'de Franklin'i ilk yönetim kurulunun başkanı olarak seçen bir akademi haline geldi. 1755'de Philadelphia Koleji ve Akademisi olarak tasdik edildi. Sömürge Amerika'daki ilk tıp fakültesinin kuruluş yılı olan 1765'de kuruluş aslında bir üniversite oldu, ancak bir süre için devlet desteğini aldığı 1779 yılına kadar sözde değildi. 1791 yılından bu yana, devlet yardımı almaya devam ederse de, özel olarak

5 Aralık 2017 Salı

The University Of Arizona

Arizona Üniversitesi ile karıştırılmamalıdır.
ASU, ABD'ye kayıt yaptırarak en büyük devlet üniversitesidir [12] 2014 yılında 66309 lisans ve 15.751 lisansüstü öğrenci olmak üzere yaklaşık 82.060 öğrenci kayıtlı bulunuyor [13]. ASU'nun 2014'te yurttaşlar kurulu tarafından onaylanan tüzüğü, ASU Başkanı Crow tarafından oluşturulan "Yeni Amerikan Üniversitesi" modelini temel almaktadır. ASU'yu "kimin dışladığını ölçen kapsamlı bir kamu araştırma üniversitesi" olarak tanımlıyor; bunun yerine kime dahil ettiğini ve nasıl başarılı olduklarını, araştırma ve kamu değerinin keşfedilmesini ilerletiyor ve ekonomik, sosyal, kültürel ve genel olarak temel sorumluluğu üstleniyor. sağladığı toplulukların sağlığı. "

Griffith Üniversitesi

Griffith Üniversitesi, Avustralya'nın doğu kıyısındaki Queensland eyaletindeki South East Queensland'da bir kamu araştırma üniversitesidir. Resmi olarak 1971 yılında kurulan Griffith, 1975 yılında Avustralya'nın çevre bilimi ve Asya çalışmalarında ilk derecelerini getirerek kapılarını açtı.
Üniversite, Queensland'ın iki kez Başbakan ve Avustralya Yüksek Mahkemesinin ilk Başkomiser olan Sir Samuel Walker Griffith'in adını aldı. Sir Samuel Griffith, Avustralya Federasyonu'nda büyük rol oynadı ve Avustralya anayasasının başlıca yazarıydı.

2 Aralık 2017 Cumartesi

Texas Tech Üniversitesi

Texas Tech University, 1925 yılında kurulmuş olup, batı Amerika Birleşik Devletleri'nin en iyi teknik üniversitelerinden biridir ve Texas'ta bulunan Lubbock'ta kayıtlı 35,134 kayıtlı öğrenciye sahiptir. Bu üniversite her türlü tesis ve ihtiyaç için yeterince büyük ve her bir öğrenciyi ayrı ayrı ele alacak kadar küçüktür. Üniversitede 150 lisans, 103 lisans ve 60 doktora programı bulunmaktadır. Devlet Bakanlarından mezun olan ve kurumsal işverenler arayan Wall Street Journal'a göre Texas Tech, Birleşik Devletler'deki en iyi 25 üniversiteden biridir.

Wroclaw Üniversitesi

Wroclaw Üniversitesi

1702 yılında kurulan Wrocław Üniversitesi (Leh: Uniwersytet Wrocławski, Alm: Universität Breslau, Latin: Universitas Wratislaviensis, Wrocław Üniversitesi), 300 yıldan fazla bir zamana sahiptir. Polonya'daki en büyük akademik kurumlardan biri olarak kabul edilen Cizvitler tarafından yönetilen eğitim kurumları sorgulandı ve Viyana doğumlu I Leopold'un kurucusu I. Habsburg üniversitesi kurdu. Bu nedenle bir Alman okulu var.

Aachen Teknik Üniversitesi

Aachen Teknik Üniversitesi - İngilizce: RWTH Aachen Üniversitesi, Almanca: Rheinisch-Westfälische Technische Hochschule Aachen- 40 binden fazla öğrencisiyle, 130 lisans ve master programıyla teknik ağırlıklı bir araştırma üniversitesidir, Almanya'daki en büyük teknik üniversitesidir. 1870'de kurulmuştur. 2007'de Aechen Teknik Üniversitesi, RWTH 2020 için gönderildi DFG tarafından konsepti nedeniyle en iyi 9 Alman üniversitesinden biri olarak gösterilmiştir.

Varşova Teknoloji Üniversitesi

Varşova Teknoloji Üniversitesi
1826'da kurulan Varşova Teknoloji Üniversitesi, mühendislik ve uygulamalı bilimler alanlarında eğitim vermektedir.
Varşova Teknoloji Üniversitesi, Polonya'daki teknik üniversiteler arasında en yüksek sıralamaya sahiptir. Mimarlıktan işletmeye, matematikten bilgisayar bilimlerine, hatta robotik, biyoteknoloji, havacılık, jeodezi, ulaşım mühendisliği ve çok çeşitli alanlara geniş bir yelpazede sunmaktadır.
Üniversitede İngilizce öğretilen dersler:

Paderborn Üniversitesi

Paderborn Üniversitesi
Paderborn Hakkinda
Kuzeydoğu, Ren-Vestfalya'daki Paderborn bölgesinin en önemli kentidir. Paderborn adı 144 bin kişilik bir nüfusa sahiptir ve bunların yaklaşık% 10'u öğrencidir. Şehrin birçok ünlü teknoloji şirketi var.
Benteler AG (Çelik / boru, otomotiv, ticaret)
Claas (tarım makineleri)

Ukrayna Üniversitesi

Ukrayna Üniversitesi
Son yıllarda Ukrayna'daki üniversite eğitimi ülke öğrencileri arasında popülaritesini arttırdı. Ukrayna üniversiteleri, Avrupa Birliği üniversitelerine eş değer olarak tanınır ve eğitim nitelikleri kabul edilir. Son yıllarda gelişen ülkelerarası ilişkiler sayesinde YÖK, Ukrayna üniversitelerini tanır ve diplomalarını eşit tutar. Ülkemizde Ukrayna'da üniversite fiyatlarının ve yaşam maliyetlerinin çok düşük olması ülkemizin popülerliğinin önemli bir nedenidir.

Kanada Üniversitesi

Kanada Üniversitesi
Kanada'da çoğunluk devlet üniversitesi olmak üzere yaklaşık 100 üniversite var. Dünyanın birçok üniversitesindeki en iyi üniversiteler Kanada'daki vasat üniversiteleri de sınıflandıramaz. Bununla birlikte, Kanada'da eğitim sistemini yöneten tek bir kurum yoktur. Kent, eyalet ve federal olmak üzere üç idari seviyedeki eğitim sistemleri farklılık göstermektedir. Bir devlet müfredatı geliştiren, sınavlara ilişkin standartları belirleyen, finansal düzenlemeler yapan ve öğretmenlerin yeterliliğini denetleyen bir eğitim bakanlığı var. Dolayısıyla Kanada, eğitim alanında çok sıkı bir kontrol

27 Kasım 2017 Pazartesi

Bitlis Eren Üniversitesi

Bitlis Eren Üniversitesi ne zaman kuruldu? Bitlis Eren Üniversitesi 2007'de açıldı. Bitlis Eren Üniversitesi devlet üniversitesidir? Bitlis Eren Üniversitesi, Bitlis'te kurulmuş bir devlet üniversitesidir. Bununla birlikte, üniversite kurumdan önemli destek aldı. Üniversiteye önemli katkıda bulunan Eren Holding'in adı Üniversiteye verilmektedir.
Bitlis Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde bulunan Bitlis, bugün 350.000 nüfusa sahip huzurlu bir şehir. Türkiye'de en fazla kar yağışı gören bölge. Bitlis, bölgedeki diğer şehirlerden daha sıcak bir kışa

Erzurum Atatürk Üniversitesi

Atatürk Üniversitesi'nin tarihi, Türkiye Cumhuriyeti'nin önemli rüyalarından birinin gerçekleşmesinin hikayesidir. Cumhuriyetin kurucusu Atatürk, 1 Kasım 1937'den itibaren Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde Anadolu'da önemli bir üniversiteye başlamaya karar verdi ve bu canlılığı başlatmak için talimat verdi. Atatürk'ün ölümünden sonra, iş, 12 yıllık müdahalenin ardından 1950'de yine gündeme getirildi. Doğu Üniversitesi 1951'de Erzurum'da birliğin kurulmasını önerdi. 1954'te

25 Kasım 2017 Cumartesi

Eskişehir Osmangazi üniversitesi

Üniversite Hakkında

Kendi kendine muayene (Vizyon)

Bilimsel ışık araştırma ve geliştirme, ulusal ve evrensel değerler, girişimcilik, katılımcı, paylaşım, bilim ve teknolojiye katkıda bulunmak, mezun ve bilim insanlarını yetiştirmek ve onlara çağdaş hizmet sunmak konusunda öncü ve lider olmak, çalışanlarının hakları. model üniversite olarak çalışıyor.

Karadeniz Teknik Üniversitesi

Trabzon Milletvekili Mustafa Reşit Tarakçıoğlu ve 28 arkadaşı, 20 Mayıs 1955 tarihli ve 6594 sayılı TBMM Kanunu ile yasayı kabul etti. Eğitim, 2 Aralık 1963'te Esentepe Mahallesi Trabzon Atatürk İlköğretim Okulu'nda başladı. 1966'da Üniversite bugünkü merkez kampusuna taşındı. Günümüzde üniversitenin 17 fakülte, 2 meslek yüksekokulu, 10 meslek yüksekokulu, 7 enstitü, KTÜ Devlet Konservatuvarı, 2175 güçlü akademisyen ve 8 akademisyen bulunmaktadır. Üniversite, 2547 sayılı Yüksek Öğretim Yasasının yürürlüğe girmesinden sonra 1981'den beri kurulmuştur. uzun tarihi,

21 Kasım 2017 Salı

Akdeniz Üniversitesi

1982'de kurulan Akdeniz Üniversitesi, parlak ve uygar bir toplum yaratma görevini üstlenmiştir ve bu bilgi kendi ülkesinde ve bölgede sorunların çözümüne yol açmıştır ve bazı alanlarda da devam etmiştir. Dünyanın üniversitelerinden biri olma yolunda adımlar atmanızı bekliyoruz. Işık Saçan, Aydın Üniversitesi, Dünya Üniversitesi, Akdeniz Üniversitesi. Akdeniz Üniversitesi'nin başlıca amacı, bilgi edinme, bilgi edinme ve bilgi edinme, bilgi edinme, bilgi edinme, soru sorma, Atatürk ilke ve inkılaplarını özümseme ve problem çözme becerilerini kazanma becerilerini kazanmaktır.
yüksek kültürel değerlere erişmek, ulusal ve evrensel bir düşünceye sahip olmak ve nitelikli öğrenci yetiştirmektir.

Uludağ Üniversitesi

Uludağ Üniversitesi Tarihçesi
"Yüksek Öğretim Kurumları Teşkilatı Hakkında 41 Sayılı Kanun" ve "Uludağ Üniversitesi" 20 Temmuz 1982'de kurulmuştur. Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi (İlahiyat Fakültesi) 1976 yılında 1978 yılında Mühendislik Mimarlık Fakültesi bünyesinde kurulmuştur. 1981'de Veteriner Fakültesi, 1982'de Fakülte'de çalıştı. 1982'de Fen Edebiyat Fakültesi'nden mezun oldu. 1982'de Fakülte (Bursa Yüksek Öğretmen Okulu ve Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı Yabancı Dil Koleji)
1995 Hukuk Fakültesi, Güzel Sanatlar ve Dişhekimliği Fakültesi (04.07.1995 tarih ve 95/7044 sayılı

Fırat Üniversitesi

Erzincan, Bingöl, Muş ve Tunceli'nin Kemaliye ilçesinde yüksek öğretim kurumlarına sahip olan 2547, 2809, 3337 ve 3389 yasalarıyla Elazığ ve illerinde zengin kültür hayatına başlayan Fırat Üniversitesi kuruldu. 1936'da Büyük Lider Atatürk, üniversitelerin ülkenin dört bir yanına yayılması gerektiğini fark etti ve Doğu Koridor'un işaretleri doğrultusunda Doğu Anadolu'da bir üniversite kurmanın doğru olacağının altını çizdi. Bu gelişmeler 1942'de düzenlenen "Ortaöğretim Üniversitesi Haftası" nda düzenlenen "İkinci Öğretim Üniversitesi Haftası" nda gerçekleşti. Bu doğru girişimleri

Selçuk Üniversitesi

Selçuk Üniversitesi Mühendislik ve Bilim Dergisi (SUJEST), Selçuk Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Dergisi (ISSN: 1300-5200, 1304-8708 electronic) 01 Ocak 1986'da yayınlandı. 7 Ekim 2012 tarih ve 28434 Sayılı Resmi Gazete "2012/3762 Sayılı Bakanlar Kurulu Kararı, Selçuk Üniversitesi Rektörlüğünde Mühendislik Mimarlık Fakültesi ve Mimarlık Fakültesi adı altında değiştirildi. 28/3/1983 tarih ve 2804 tarih ve 22 Nisan tarihli ve 20/9/2012 ve 2012 tarihli ve 2013

Gazi Üniversitesi

Gazi Üniversitesi, Cumhuriyet'in bilim, eğitim ve öğretim merkezi olarak kurulacak ilk büyük üniversitelerden biridir. 1926 yılında Mustafa Kemal Atatürk tarafından kurulan üniversite, Türkiye'de öğretmen yetiştiren ilk yüksek öğrenim kurumudur. İlk adı 1982'de Gazi Eğitim idi ve ona "Gazi Üniversitesi" seçildi. Türkiye ve dünyanın en iyi Gazi Üniversitesi, bahtiyar, sanatoloji, sosyal bilimler vb. Tarlalardan çok alan topladık. Ulusal ve uluslararası eğitim platformunda marka adı olan Gazi Üniversitesi, bugün Türkiye'nin ve dünyanın en iyi üniversitelerinden biridir. ve "veteriner
olmak ayrıcalıktır".

Koç Üniversitesi

Hakkımızda
Koç Üniversitesi kar amacı gütmeyen bir vakıf üniversitesidir. Koç Üniversitesi, 1993 yılında İstinye'de geçici kampüs eğitimine başladı ve 2000 yılında Rumeli Feneri'de kalıcı kampüsüne taşındı. Vehbi Koç, 1969 yılındaki kuruluşundan sonra Vehbi Koç Vakfı (VKV), Sadberk Hanım Müzesi, Atatürk Kütüphanesi, Koç Özel Lisesi gibi hayatın eğitim, sağlık ve kültür alanlarında önemli yatırımlardan sonra Vehbi Koç'un .

Erciyes Üniversitesi

Tarihçe
Erciyes Üniversitesi, 1978 yılında Kayseri Üniversitesi adı altında kuruldu. 1969'da Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde açılan Gevher Nesibe Tıp Fakültesi, 1977'de kurulan Erciyes Üniversitesi Kayseri İşletme Fakültesi öncülüğe kavuşmuştur. Kayseri Yüksek İslam Enstitüsü İlahiyat Fakültesi olarak Kayseri'de bulunan ve 1967'de kurulan iki yüksek öğretim kurumu; 1977 yılında Kayseri Devlet Mimarlık ve Mühendislik Akademisi, 1982 yılında Erciyes Üniversitesi Mühendislik Fakültesi olarak seçildi. Üniversite adı, şehri 15 km. 3916 m ölçülür.
Yükseklikte Erciyes Dağı. Erciyes Dağı, Türkiye'nin en önemli kış ve kayak merkezi. Günümüzde

Bilkent Üniversitesi

Bilkent Üniversitesi, 20 Ekim 1984 tarihinde İhsan Doğramacı Vakıfları'nın kararı ile kuruldu. Bilkent, 1986 yılında 386 öğrenciyle eğitim hayatına başladı. Günümüzde 34 fakülte, 34 fakülte ve 34 fakülte, 34 fakülte, 4 fakülte, 58 fakülte, 9 fakülte, 2 yüksekokul ve 3 meslek okulu 386 öğrenciye eğitim görmeye başlamıştır. Bilkent Üniversitesi'nin eğitim yaklaşımı, öğrencilerin özgün düşünce ve akılcı karar verme becerilerini geliştirmeyi amaçlıyor. Bu nitelikler, alanın güçlü bir bilgisi ve olgunlaşan bir dünya görüşü ile birleşince, onlara hayat boyu başarı kazandırır. Bilkent,
öğrencilerinin uluslararası vizyonunu dört kıtadan 293 üniversite ile olan değişim anlaşmaları ile

Boğaziçi Üniversitesi

Neden Boğaziçi Üniversitesi
Boğaziçi Üniversitesi, ABD, Avrupa ve Türkiye'de önde gelen üniversitelerden güçlü bir öğretim üyesine sahiptir. 1863'ten beri Boğaziçi Üniversitesi, tecrübesi ve tecrübesi ile Türkiye'de uzunca bir İngilizce eğitimi geleneğine sahiptir. Boğaziçi Üniversitesi öğrencilere ekip çalışması ve iletişim becerileri kazandırarak üniversite sonrası kariyer için önemli avantajlar sağlamaktadır.
Boğaziçi Üniversitesi mezunları, iş hayatında aktif olan çok güçlü okullardır.
Boğaziçi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, Mühendislik ve Teknoloji Akreditasyon Kurulu

Dicle Üniversitesi

FAKÜLTE TANITIM

Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesi 1982 yılında kurulmuş ve 1982-1983 öğretim yılında eğitim faaliyetlerine başlamıştır. Özel Hukuk ve Kamu Hukuku dersleri fakülte bünyesinde verilir.

Akademik kadromuzda 43 akademisyen, 3 profesör, 7 doçent, 11 yardımcı doçent ve 22 araştırma görevlisi bulunmaktadır. Ayrıca 12 idari personel tarafından hizmet verilmektedir. 2015-2016 öğretim yılı itibarıyla 1012 öğrenci fakültemizde eğitim görüyor. Örgün eğitimde 25 öğrenciden oluşan bir

19 Kasım 2017 Pazar

Lübeck Üniversitesi

1973 yılında kurulan Lübeck Üniversitesi, Almanya'nın Schleswig-Holstein eyaletindeki teknik eğitim üniversitelerinden biridir. Kuzey üniversitesi olmasının yanı sıra, üniversite, özellikle tıbbi ve bilim tabanlı, Almanya'daki üniversitelerden biri olarak tanınmaktadır.

Lübeck Üniversitesi, niceliksel ve teknik alanlarda yoğun eğitim sağladığı için öğrencilere teorik eğitim yanında pratik ve pratik fırsatlar da sağlar. Üniversite, sağlık ve tıp alanında birçok yöntem geliştirilmesinde öncü bir üniversitedir. Çeşitli branşlarda akademik araştırma merkezleri

Jena Üniversitesi

Jena Üniversitesi, Vakıf 1558 yılında kurulan Jena Üniversitesi, Almanya'nın en eski ve en köklü üniversitelerinden biridir. Üniversite 10 farklı fakülteden çok büyük bir üniversitedir ve okul Jena Thuringia'da bulunmaktadır.
Jena Friedrich Schiller Üniversitesi, kaliteli eğitim sistemi ve eğitim yaklaşımı ile öğrencilerine kaliteli öğrenme fırsatları sunmaktadır. Tıp Fakültesi ve Eczacılık Fakültesi, üniversitenin en popüler kolejleri olarak gösterilmektedir. Jena Üniversitesi yurt ücretleri 180 ila 250 avro arasında değişmekte olup, yetki alanlarındaki öğrencilere uygun fiyatlara konaklama imkânı sağlamaktadır. Gerçek

Kassel Üniversitesi

Kassel Üniversitesi,
Üniversitenin çeşitli bölümlerinde yaklaşık 2500 personel çalışıyor ve öğretim elemanında akademik programlarda 300'den fazla profesör bulunuyor. Üniversite eğitimli öğrencilerin yaklaşık% 10'u dünyanın değişik ülkelerinden uluslararası statüye sahip öğrencilerdir.
Kassel Üniversitesi, 11 fakülteden lisans ve lisansüstü eğitim sunmaktadır. Mimarlık, İktisat ve Makine Mühendisliği kolej fakültesi öğrencilerle özellikle popülerdir. Öte yandan, üniversite kendi branşında başarılı olan pek çok mezun üretti. Örneğin ünlü mimar Bernd Upmeyer ve ünlü tarihçi

Würzburg Üniversitesi

Yaklaşık 450 yıllık köklü geçmişe sahip bir devlet üniversitesi olan Würzburg Üniversitesi, Würzburg Üniversitesi'ne toplam 28.000 öğrenci öğrenim hizmeti sunmaktadır.
1582'de kurulan Würzburg Üniversitesi, Bayern eyaleti'nde bulunmaktadır. Würzburg Üniversitesi, özellikle Hukuk ve Tıp fakülteleri için bilinir. Üniversite uluslararası alanda da biliniyor ve Almanya'da lisans öğrenimi görmek isteyen öğrencilerin tercih ettiği üniversitelerden biridir.
Adını aldığı Würzburg kenti, Frankfurt, Bamberg, Aschaffenburg ve Darmstadt'a yakın bir kentin

Heidelberg Üniversitesi

Heidelberg 1386'da Heidelberg'de kurulan Heidelberg Üniversitesi, 630 yıllık uzun bir geçmişe sahiptir. Bu üniversite, Almanya'daki üniversiteler arasında en köklü okullardan biri olarak bilinir.
Nobel Ödülü ile bilim alanlarında dikkat çeken üniversite, 32.000 öğrenci ile modern bir üniversite şehridir. Öte yandan, üniversitenin kütüphanesi çok çeşitli akademik kaynaklara, bilimsel yayınlara ve zengin arşivlere sahip bir kütüphanedir. Heidelberg'de toplam 12 farklı fakülte bulunmaktadır.

Paderborn Üniversitesi

Paderborn Üniversitesi, 1972'de Kuzey Ren Vestfalya'da (Kuzey Ren Vestfalya) kurulmuş bir üniversitedir. Paderborn Üniversitesi aynı zamanda bir kampüs üniversitesidir. Üniversitede toplam 247 profesör olmakla birlikte, çeşitli bölümlerde 2300 çalışan çalışmaktadır. Paderborn Üniversitesi'nde çeşitli lisans ve yüksek lisans programlarında toplam 20.000 öğrenci eğitim alıyor. Bu öğrencilerin yaklaşık% 20'si uluslararası öğrencilerdir. Paderborn Üniversitesi'nde Bilgisayar Bilimleri, Ekonomi, Mühendislik ve Matematik programları ön planda

Siegen Üniversitesi

Siegen Üniversitesi, Westfalia eyaletinin kaliteli üniversitelerinden biri olarak listelenmiştir. Siegen Üniversitesi, uluslararası arenada olduğu gibi Almanya'daki en köklü üniversitelerden olduğu kadar, akademik ve sayısal akademik bölümlerdeki çeşitli erasmus anlaşmalarının ön safhaları arasındadır.  LUH öğrencilerinin yaklaşık% 20'si dünyanın farklı ülkelerindeki uluslararası öğrencilerdir. LUH, Göttingen Üniversitesi'nden sonra Niedersachsen eyaleti (Aşağı Saksonya) en büyük üniversitesi olarak da tanınmaktadır. LUH'nin bulunduğu şehir olan Hannover, yaklaşık 532.000 nüfusa sahip

Bonn Üniversitesi

Bonn Üniversitesi, 1818'de kurulan 3. Prusya Kralı Willhelm Üniversitesi tarafından kuruldu. Almanya'nın Kuzey Ren-Vestfalya (NRW) şehrinde kurulan Bonn Üniversitesi, 35.000 öğrenciye ev sahipliği yapıyor. Bonn Üniversitesinde okuyan öğrencilerin yaklaşık% 10'u uluslararası statüye sahip öğrencilerdir. Avrupa'daki üniversiteler ve uluslararası akademik platformda tanınmış bir üniversite olan Bonn Üniversitesi'nde bazı Avrupa üniversiteleri ve Erasmus öğrenci değişim programları bulunmaktadır. Bonn Üniversitesi, bu anlaşmalar yoluyla yabancı üniversitelerle ortak bilimsel

Mannheim Üniversitesi

Mannheim Üniversitesi, lisans eğitim bölümleri, 1967'de Baden-Wüttenberg'de öğretime başladı. Mannheim Üniversitesi'nde okuyan 11.900 lisans ve lisansüstü öğrenci var.
Mannheim Üniversitesi eğitim hayatına toplam 7 farklı fakülte ile devam etmektedir. Üniversitenin yaklaşık 1400 öğrencisi uluslararası öğrenci oluyor. Mannheim Üniversitesi, Almanya'da akademik sıralamalarda, özellikle Ekoloji ve Bilgisayar Mühendisliği bölümlerinde, ayrıca sözel ve sayısal çok

Münih Üniversitesi

Münih Üniversitesi, dünyanın ünlü 100 üniversitesinden biri olan Münih Ludwig-Maximilians Üniversitesi, Bavyera eyaletinin ilk üniversitesi Ingolstadt Duke Ludwig IX tarafından 1457'de kuruldu. 1826'da üniversite 1000 öğrenciyle Bavyera'nın başkenti Münih'e taşındı.
Münih Ludwig Maximilians Üniversitesi, 500 yıllık geleneği ile Avrupa'nın önde gelen üniversitelerinden biridir.
Münih Ludwig-Maximilian Üniversitesi'nde 18 fakülte, 51.000'den fazla öğrenci katıldı

Clausthal Teknik Üniversitesi

Clausthal Teknik Üniversitesi, 240 yıllık köklü tarihi olan teknik bir üniversitedir. Bugün, yaklaşık 5.000 öğrenciye ev sahipliği yapan bu üniversite, Almanya'daki bilimsel araştırma alanında önde gelen teknik üniversiteler arasında yer almaktadır.
Yaklaşık 450 öğretim elemanı istihdam eden Clausthal Teknik Üniversitesi, 89 profesör ile teknik alanda eğitim alıyor. Günümüzde üniversite, teorik araştırmaların yanı sıra pratik araştırmaya da önem veren üniversiteler arasındadır. Tüm bu özelliklere ek olarak, üniversite Maden Mühendisliği

Wuppertal Üniversitesi

Wuppertal Üniversitesi, 1972'de kurulan Wuppertal Üniversitesi, Kuzey Ren Vestfalya, Almanya'nın Wuppertal şehrinde bulunmaktadır.
Yaklaşık 22.000 öğrenciye sahip olan Wuppertal Üniversitesi, çeşitli akademik kademelerde çalışan yaklaşık 3.000 personele sahiptir. Wuppertal Üniversitesi'nin Almanca adı Bergische Universitat Wuppertal'tır. Berg kelimesi Almancada dağı demektir. Buna Wuppertal deniyor çünkü dağlık bir bölge.

Berlin Teknik Üniversitesi

33.000 öğrenci ve tarihi kökene sahip olan Berlin Teknik Üniversitesi, Berlin Teknik Üniversitesi, dünyanın en iyi üniversitelerinden biridir. Berlin Teknik Üniversitesi, akademik sıralamasında her yıl en iyi üniversitelerin listesinde yer almaktadır.
Almanya'da öğrenim görmeye gelince, yaklaşık 5.000 uluslararası öğrenci, akla ilk gelen üniversitelerden biri olan Berlin Teknik Üniversitesi'nde eğitim görüyor. Berlin Üniversitesi, Teknik Üniversite, Sosyal Bilimler, Bilim ve Teknoloji'nin hemen hemen her alanında çok çeşitli lisans,

Turin Üniversitesi

Torino Üniversitesi, Torino, İtalya Papa Benedict tarafından 1404 yılında kurulmuştur. Daha sonra, Alpo Liguria ile Lombardiya arasındaki kavşakta toprakları üzerinde bir Üniversite kurmak isteyen Savoia-Acaja'nın Prens Ludovico'nun girişimi üzerine geliştirildi. 19. yüzyılda üniversite Cesare Lombroso, Carlo Forlanini ve Arturo Graf gibi öğretmenlerin katıldığı ve İtalyan pozitivizmi için önemli bir yer haline geldiği İtalya'nın en prestijli üniversitelerinden biri haline geldi. Yirminci

18 Kasım 2017 Cumartesi

Pisa Üniversitesi

Pisa Üniversitesi,  araştırma merkezi bulunan yirmi departmana sahip bir İtalyan devlet üniversitesidir. Buna ek olarak, Pisa Üniversitesi, altmışlı ve yetmişli yıllardan beri birçok ulusal ve uluslararası düzeyde önemli kültür kurumları, Ulusal Araştırma Konseyi Pisa Enstitüsü ve 19. yüzyılda Pisa'daki hızlı gelişme ile endüstri ile yakın ilişkilere sahiptir. Bir grup akademisyen, 11. yüzyıla dayandığını iddia etmese de, Pisa Üniversitesi resmi olarak 1343'te kuruldu.

Padova Üniversitesi

Padova Üniversitesi,öğrenci ve öğretmenin Bologna'dan buraya gelmeye karar kuruldu. Öğrencileri, menşe yerine uluslar arası olarak gruplandırılmış, öğrencileri tüzüğü onaylayan ve rektör tarafından seçilen öğretmenler (rektör veya şansölye) ücretli öğretmenlerini seçtikleri özgür bir akademisyen kurdular. Çalışma ve öğretimde düşünce özgürlüğünü savunmak bugünkü Universo Universis Patavina Libertas'ın üniversite sloganı altında ayırdedici bir özelliği oldu.

Floransa Üniversitesi

Floransa Üniversitesi,öğretim görevlisi ve dahili araştırma personeli, teknik ve idari personel ve fazla araştırma görevlisi ve doktora öğrencisi ile İtalya'da araştırma ve yüksek öğrenim için önemli ve etkili bir merkezdir. Çeşitli düzeylerde ve tüm bilgi alanlarında çok çeşitli çalışma programları sunmaktadır. Yaklaşık 51.000 nüfusa sahip 10 okulda 126 derece ders (Birinci ve İkinci Dereceden, Lisans ve Yüksek Lisans Derecelerine denk); Dördü Toskana'nın dışından geliyor. Floransa'da her yıl 9000'den fazla derece verilir. Yüksek lisans verilerine göre, birinci sınıftan bir yıl sonra iş bulmuş

Trento Üniversitesi

1962'de İtalya'nın Trento kentinde kurulan Trento Üniversitesi, genç ve dinamik bir üniversite olup 16.000 öğrenciye sahiptir ve Università degli Studi di Trento (Trento Üniversitesi) tarafından yönetilen yaklaşık 1.200 fakülte ve idari kadroya sahiptir. Araştırma, öğretim ve uluslararasılaşmanın kalitesi, Trento Üniversitesi'ni diğer üniversitelerden ayıran ana özelliklerden biridir. Öğretim, ulusal ve uluslararası alanlarda seçkin alanlarla farklı alanlarda yüksek kaliteli bilimsel araştırmalarla desteklenmektedir.

Perugia Üniversitesi

Perugia Üniversitesi (Perugia Üniversitesi) 1308 yılında Perugia, İtalya'da kurulan devletin en eski ve prestijli üniversitelerinden biridir. Perugia Üniversitesi'nin amacı; öğrenciler için mükemmel bir yaşam tarzının tadını çıkarmak ve en yüksek seviyedeki eğitimde kişisel ve akademik gelişmeler geliştirmek için kendi programlarını ve akademik olanaklarını teşvik edici bir çok kültürlü ortamda sunmanın bir yolu olarak sunuyoruz. Günümüzde, çeşitli disiplinlerde araştırma, öğretim ve

Pavia Üniversitesi

Pavia Üniversitesi, Avrupa ve İtalya'nın en eski üniversitelerinden biridir. 825 yılında Pavia'da Kral Lotharius'un yayınladığı bir fermanla kurulan kurum, daha sonra hukuk eğitimine yönlendirilen kurum, Kuzey İtalya'nın eğitim merkezi haline geldi. Bugün Pavia Üniversitesi, 18 disiplin içinde geniş bir araştırma üniversitesi olup disiplinler arası ve disiplinlerarası öğretim sunmaktadır. Lisans, lisansüstü ve entegre eğitim programları sunmaktadır. Araştırma firmaları, kamu şirketleri, özel

Politecnico di Torino Üniversitesi

1859'da kurulan Politecnico di Torino (Torino Teknik Üniversitesi), İtalya'nın en iyi teknik üniversitelerinden biridir. Mimarlık, Biyomedikal, Kimya, Gıda, Mimarlık, Sinema ve Medya Mühendisliği, İnşaat, Bilgisayar Mühendisliği, Teknoloji ve Uluslararası İşletme, Elektrik, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği gibi bölümler ile toplam 15 İngilizce dil eğitimi programı vardır. Torino Teknik Üniversitesi, Avrupa'nın en iyi 25 teknik üniversitesidir.

Milano Üniversitesi

Milano Üniversitesi (Milano Üniversitesi); 8 fakülte, 2 okul ve 2000'den fazla öğretim elemanı. Bir devlet üniversitesi olan University of Milan, İtalya'nın en büyük üniversitelerinden biridir. 64.000 öğrencisi bulunan okul, ülkedeki en büyük araştırmanın yapıldığı yer.
Milano şehri, Lombardiya bölgesindeki en büyük şehirdir. Bu nedenle, İtalya'daki en uluslararası öğrencilerin bulunduğu şehir olarak da bilinir. Milli ekonominin başkenti Milano, araştırma ve

Roma Tre Üniversitesi,

1992 yılında kurulan Roma Tre Üniversitesi, 40.000 öğrenci ile en genç üniversitedir. Lisans master, eğitim kursları, doktora programları için 12 bölüm bulunmaktadır. Roman Tre Üniversitesi, arzulanan işgücü ve tecrübelerine göre Avrupa ve uluslararası pazarlarda eğitim vermeye çalışan öğrencilerine üst düzey profesyonel uzmanlık ve araştırma eğitimi vermeyi taahhüt eder.
Roma Tre Üniversitesi bugün 54 lisans, 75 master, 16 doktora programı ve 1.400 akademisyen

Genova Üniversitesi

Genova Üniversitesi (Universita Degli Studi di Genova) 1471 yılında İtalya'nın Cenova kentinde kurulmuştur. Microsoft Academic Research'e göre, 2005 yılından beri İtalyan Teknoloji Enstitüsü (IIT) ile güçlü bir işbirliği içerisinde olan Genova Üniversitesi, Avrupa'daki bilgisayar bilimleri alanında yüksek sıralamaya sahip. Mekanik öğrenme ve örüntü tanıma alanında Genova Üniversitesi İtalya'nın en iyisi, Avrupa'da 36., İtalya'da bilgisayar görme alanında en iyi, 34. Avrupa'da; Bilgisayar

Siena Üniversitesi

Siena Üniversitesi, İtalya'nın Siena kentinde 1240 yılında kurulmuş bir devlet üniversitesidir. 1240 yılında Sennese Stadyumu adı altında kurulan üniversite 750. kuruluş yıldönümünü 7 Kasım 1990'da kutladı. Siena Üniversitesi, İtalya'nın en eski üniversitelerinden biri olmak için ülkede halka açık ilk halk eğitim merkezlerinden biridir. Siena Üniversitesi'nde 5 kütüphane, 9 fakülte ve 15 bölüm

Bologna Üniversitesi

Bologna Üniversitesi, 1088 yılında İtalya'nın Bologna kentinde eğitim vermeye başladı. Üniversitenin kuruluş çağındaki hukuk eğitiminden başlayarak, mantık, astronomi, tıp, felsefe, aritmetik ve retorik gibi alanlarda dersler vermeye başladı. ve 14. yüzyıldan bu yana filoloji.
Bologna Üniversitesi, Bologna, Cesena, Forli ve Ravenna e Rimini dahil 5 kampüs, 11 okul, 33 bölüm, 12 araştırma merkezi, 84.724 öğrenciye sahiptir. İtalya'daki öğrenci sayısına göre en popüler

Boconi Üniversitesi

Boconi Üniversitesi (Universita Bocconi) 1902'de Ferdinando Bocconi tarafından Milan, İtalya'da kuruldu. ekonomi alanında eğitim vermeye başlayan ilk üniversitedir. İtalya'nın yüzyıl boyunca ekonomik ve sosyal modernleşmesine öncülük eden üniversite, demokratik değerlerini dünyaya açık tutarak, finansal ve siyasi açıdan bağımsız olarak, önemli bir araştırma üniversitesi olarak yoluna devam etti.

Toronto Üniversitesi

Toronto Üniversitesi Kuzey Amerika kıtasının kuzeyinde Kanada'da ilk ve en iyi üniversite seçildi. Üniversitenin tarihi yaklaşık 200 yıl öncesine dayanıyor ve ilk kez Kings College tarafından kuruldu. Üniversite aynı zamanda dünyanın en iyi üniversitelerinin ilk 25'inde yer alan Amerikan Üniversitesi Derneği üyesidir. Toronto Üniversitesi, yetkililer tarafından 2015 yılına kadar dünyadaki 16. en iyi üniversite seçildi. Diğer yandan, Times Higher Education'ın istihdam oranına göre yapılan bir ankete

7 Kasım 2017 Salı

Nipissing Üniversitesi

Üniversitede Eğitim
Nipissing Üniversitesi, bir takım disiplinlerdeki mükemmellik konusunda üne sahip ilerici ve yenilikçi bir lisans üniversitesidir. Üniversite öğretmen eğitimi, sanat, bilim, ticaret ve hemşirelikte ve her şeyden önce bir lisans derecesinde mükemmellik için bir üne sahip olmaktan gurur duymaktadır. Nipissing Üniversitesi'nde öğrenciler, öğrenci odaklı ve kişiselleştirilmiş öğretim uygulamaları, yenilikçi öğrenme yaklaşımları ve gittikçe artan bir araştırma kültürüne dayalı, yüksek

Royal Roads Üniversitesi

Royal Roads Üniversitesi'ne hoş geldiniz
Royal Roads University, değişen bir iş ortamında size en yeni bilgi ve duyarlılık ve duyarlılık kazandırmak için endüstri uzmanlarıyla işbirliği içinde geliştirilmiş geniş bir program yelpazesi sunuyor. Kendi kariyerimle uğraşmak istemiyorum, ancak ilerlemeye ve işimi bırakıp okula geri dönmek istemiyorum. Çalışanları, yaşamlarını ve ilkelerini denkleştirmeye teşvik eden bir felsefe ile Royal Roads University, aşağıdaki alanlarda programlar sunmaktadır:

Fraser Valley Üniversitesi

Fraser Valley University, yılda 11.000 öğrenci ile tamamen akredite olmuş, devlete ait bir üniversitedir ve Vancouver'ın doğusu olan Britanya Kolumbosunda, güzel Fraser Vadisi'nde bulunur. Üniversitede Hope ve Agassiz bölgesel merkezleri, Hindistan'ın Chandigarh kentinde büyüyen Abbotsford, Chilliwack ve Misyon kampüsleri var. Sonbahar 2007 UFV Chilliwack'ın tarihi Vedder Nehri boyunca, Kanada Eğitim Parkı güzel yeni bir 80 dönümlük kampüs geliştirmeye başlamıştır.

Vilnius Üniversitesi

1579'da kurulan Vilnius Üniversitesi, en büyük ve en eski Litvanya bilimsel kurumudur. Üniversite hem Avrupa'da hem de dünyanın geri kalanında önemli araştırma merkezleriyle entelektüel bağlar kurdu ve teşvik etti. Vilnius Üniversitesi'nin misyonu, eski geleneklerin atmosferi ve birbirlerini zenginleştiren yeni fikirlerle ayırt edilen otantik üniversite kültürlerinin sürekliliğini sağlayarak bilgiyi yaratmak, bir araya getirmek ve yaymaktır. Düşünce özgürlüğü ve fikir çeşitliliği üniversite toplumunun temel değerleridir. Vilnius Üniversitesi, insan, sosyal, fiziki, biyomedikal ve teknolojik

Georgia Üniversitesi

Georgia Üniversitesi'ne hoşgeldiniz!
Gürcistan'ın enerjik, enerjik öğrencileri kapsamlı akademik programlar, olağanüstü fırsatlar, besleyici rehberler, çeşitli öğrenci merkezleri ve kampüs hayatında aktif olabilmek için sayısız fırsatlar sunuyor. Odaklarını keskinleştirmelerine ve Potansiyel değerlerini keskinleştirmelerine yardım ederek öne çıkıyorlar. Ülkedeki en iyi devlet üniversitelerinden biri olan Georgia Üniversitesi,

Emory Üniversitesi

Emory, Oxford'da Metodoloji Kilisesi tarafından 1836'da kuruldu. Druid Hills'in banliyö mahallesindeki ağaçlarla çevrili Atlanta merkezindeki Emory Üniversitesi, ABD Hastalık Kontrol ve Korunma Merkezleri de dahil olmak üzere Clifton Koridoru boyunca lokalize edildi. . Başkan James W. Wagner yönetimindeki üniversite, Birleşik Devletler'i ve diğer tüm ülkelerin diğer bölgelerini temsil eden 12.000 öğrenciye ve 3000'den fazla öğretim üyesine sahiptir. Emory Üniversitesi, ilköğretim için pek çok merkezi ve prestijli bağlı kurumlara ev sahipliği yapar. Emory College'a ek

29 Ekim 2017 Pazar

Ondokuz eylül üniversitesi

Ondokuz eylül üniversitesi
tür fakülte hastanesi, gördüğüm en iyi (özel olmayan) hastanedir.
Ege'den sonra ikinci en büyük üniversite İzmir'dir .. Göstermiş üniversitenin kampüsünde toplanan yüksek okullar, yüksek okul yalnızlıklarından ötürü, büyük kamplardan farklı yerlerde olmak için büyük değildir. dokuz Eylül, öğrenciler tarafından daima tercih edilenler ama dokuz Eylül'e gidenler her zaman onların üniversitelerini Ege'den daha iyi tutuyor.

Ortadoğu teknik üniversitesi

ORTADOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
ODTÜ öğrencileri; araştırır ve geliştirir, gelişmekte olan teknolojilere ve kaynakları hızla uyarlar, her duruma uyarlanır ve rekabete uyum sağlamış bireyler olarak yetişir.
Öğrencileri, alanlarında daima yol gösterecek bireyler olarak yetiştirmeyi amaçlamaktadır. Övgülerin başarıları da ODTÜ'nün hedeflerine ulaştığını gösteriyor.

24 Ekim 2017 Salı

Chicago Üniversitesi

Chicago'nun South Shore'daki Hyde Park topluluğundaki şehir merkezinden sadece 15 dakika uzaklıkta bulunan University of Chicago, bu metropolisin dünya çapındaki gücünü ve çeşitliliğini çizmek için eşsiz bir katkıdır. Aynı zamanda, okul daha geniş dünyada silinmez bir iz bıraktı. Chicago öğretim üyeleri ve öğrencileri, üniversite öncüleri, kaşifler, öğretmenler, akademisyenler ve değişim ajanları. Zor soruları soruyorlar, dünyayı çevremizde geziyorlar ve bilgilerini titizlikle koruyorlar,

Princeton Üniversitesi

Princeton Üniversitesi, Amerika'daki sekiz Ivy League üniversitesinden biridir.
Başlatılabilen dördüncü üniversite Princeton, bugün özel bir karma eğitim araştırma üniversitesidir. Princeton lisans derecesi, büyük resim üzerine odaklanarak, beşeri bilimler, sosyal bilimler ve bilim dallarında bir dizi yüksek lisans derecesi sunmaktadır. Princeton, yüksek duyguları olan dünyanın önde gelen araştırma üniversitelerinden biridir ve dünyanın en seçkin mezunlarından biridir. Bir

Iowa State University

Iowa State University, öğrencilerin çok kültürlü bir ortamda akademik hedeflerine odaklandığı canlı bir yaşam alanı sunmaktadır.
"Üniversite Atlası" nın "A" listesinde birincilik
Amerika Birleşik Devletleri'nde ilk 25 devlet üniversitesinden biri
Öğrenci ve personeli içeren proaktif araştırma
100 farklı ülkeden yabancı öğrenciler

University of Arizona

UA mezunları astronotlar, Grammy, Tony, Emmy ve Oscar ödüllü aktörler, Olympians, Fortune 500'den CEO'lar, çok satan yazarlar.
Amerikan devlet üniversiteleri arasında 21. sırada yer aldı
En çok Fulbright Bursu sağlayan 10 okuldan biri
Araştırmaya her yıl en az 606 milyon dolar yatırım yapılmaktadır
Dünya ünlü fakülte

Leiden University

Leiden Üniversitesi'nde 50'den fazla lisans veya 80 lisans programı ile, Leiden ve Lahey'deki büyüleyici ve tarihi şehirlerde ufkunuzu genişletebilirsiniz.
Leiden Üniversitesi: Yaklaşık 450 yıldır sağlam bir ünü vardır.
Uluslararası perspektif: çok kültürlü öğrenci profili
Küresel itibara sahip sosyal itibar
Prestijli yüksek programlar - daha iyi kariyer fırsatları
Hollanda hakkında ne düşünüyorsun? Laleler? Yel değirmenleri? Eğitim ne idi?

The University of Queensland

Dünyanın en iyi 50 üniversitesinden biri Avustralya'nın Queensland Üniversitesi'nden geliyor ve aynı zamanda araştırma ve eğitim kurumlarından geliyor.
Dünya sıralamasında 50. önde gelen araştırma üniversitesi
Ödül kazanan öğretmenlerle birinci sınıf bir ün
Serviks kanseri aşısı ve daha fazlası
Dünya standartlarında olanaklara sahip olağanüstü bir kampüs ortamı

21 Ekim 2017 Cumartesi

Fanshawe College

Fanshawe College, her yıl 70'den fazla ülkede öğrenci konutlarına ev sahipliği yapıyor ve mezunlarının% 87'sini istihdam ediyor.
Londra, Kanada'daki devlet okullarındaki 21.000 öğrenci
200 çalışma seçeneği
En son teknoloji eğitim tesisleri
40'tan fazla kooperatif eğitim programı

University of Bristol

Avrupa Birliği Departmanında Uluslararası Standartlar İçin Bir Programda Öğrenmek İçin İlham Verici Bir Yer
İngiltere'deki ve dünyanın dört bir yanındaki en iyi üniversiteler arasında
Yenilik tesisleri ile kapsamlı bir eğitim deneyimi
En son ankete göre programlar güncellendi
İstihdam için kariyer önceliklerine odaklanıldı

King's College London, University of London

genel bakış
King's College London, dünyanın en iyi 20 üniversitesinde (QS World Ranking 2015/16) yer almaktadır ve Londra'nın merkezinde, dünyanın önde gelen araştırma odaklı üniversiteleridir. Üniversitemiz dünyanın dört bir yanından gelen 26.500'den fazla öğrenciyle (10.000 lisansüstü öğrenci de dahil olmak üzere) çok kültürlü ve çok uluslu bir topluluğa ev sahipliği yapıyor. King'in akademik mükemmeliyetinin küresel merkezi, öğrencilerin dünyayla temas kurmaları için mükemmel

University At Buffalo, The State University of New York

UB, çok kültürlü, sıcak bir ortamda son teknoloji eğitim sunan, son teknoloji ürünü bir akademik mükemmellik merkezidir.
Kuzeydoğu Amerika Birleşik Devletleri'ndeki en iyi araştırma üniversitelerinden biri
Dünyanın en iyi üniversiteleri - Times Higher Education
Yabancı öğrenciler için ideal yer
Yenilik ve eğitim alanındaki en iyi akademik personel

University of California, San Diego

Rady Business School Amerika Birleşik Devletleri - California San Diego Üniversitesi, dünyanın en iyi meslek okullarından biridir.
ABD'deki en genç okul AACSB Okulu tarafından onaylanmıştır.
San Diego'da, Kaliforniya'nın ikinci en büyük şehri
Küçük sınıflar + destekleyici öğrenme ortamı

Lawrence Teknoloji Üniversitesi

Benzersiz kariyer fırsatları sunan LTÜ öğrencilerinin% 88'i lisansüstü veya lisansüstü okullara kaydolmaktadır.
Teknoloji odaklı eğitim
En iyi mühendislik ve işletme programları
ABD'deki en büyük mimarlık okullarından biri
Güçlü bir yabancı öğrenci topluluğu

The University of Hong Kong

HKU, Asya Küresel Farkındalık olarak bilinen dünyada 27. oldu.
Dünyanın% 1'inde 111 bilim insanı bulunan araştırma üniversitesi
43 ülke ve 43 ülke ile bir üniversite kampüsü
104 ülkeden 104 öğrenci ile kültürel çeşitlilik merkezi
Asya'da uluslararası eğitim, İngilizce

Adıyaman Üniversitesi

Adıyaman Üniversitesi, 1983 yılında kurulan Adıyaman Meslek Yüksekokulu, 1996 yılında kurulan Meslek Yüksekokulu, 1998 yılında kurulan Fen ve Edebiyat Fakültesi, 1987 yılında Gaziantep Gölbaşı Meslek Yüksek Okulu, 1997 yılında kurulan Besni Meslek Yüksekokulu, 1997 yılında kurulan Adıyaman Meslek Yüksekokulu Kahta Meslek Yüksekokulu 17 Mart 2006 tarih ve 26111 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Harran Üniversitesi (3 fakülte, 1 lise ve 4 meslek yüksek okulu)

Abdullah Gül Üniversitesi(AGÜ)

AGÜ, Türkiye'de ilk vakıf üniversitesini destekleyen 21 Temmuz 2010'da kurulmuştur. Üniversite, Türkiye Cumhuriyeti'nin ilk ve en büyük sanayi kampüslerinden biri olan Sumerbank Fabrika Fabrikasını eğitim kampüsüne dönüştürme projesidir. İlk öğrencilerini 2013-2014 akademik yılında aldı. Üniversitenin ikinci kampüsü olan Mimar Sinan Kampüsünün inşası da devam ediyor. Kayseri'ye yeni bir devlet üniversitesi getirme çabaları, Büyükşehir Belediyesi'nin girişimiyle bir

Abant İzzet Baysal Üniversitesi

Ülkemizin en seçkin üniversitelerinden biri olan Abant İzzet Baysal Üniversitesi, 3 Temmuz 1992'de Türkiye'nin iki metropolü olan Ankara ile İstanbul arasında doğal güzelliklerle çevrilidir. O zamandan beri üniversitemiz hızla gelişip üçünde kampüs geliştirmiştir. Bolu şehirleri. merkezleri (Gerede, Mengen, Mudurnu). Üniversitemizin ana kampüsü olan İzzet Baysal Kampüsü, Bolu şehir merkezine 8 km uzaklıktaki Gölköy'de eşsiz doğal güzelliklere sahiptir.

17 Ekim 2017 Salı

Ege Üniversitesi

Ege Üniversitesi Hakkında
Köklerinin neolitik köklerine dayanan 8500 yıllık İzmir, zengin tarihi güzellikleri ile dünyanın nadir kentlerinden birisidir ve Amazon kraliçesi olan Smyrna Kraliçesi Kraliçesi'nden. Birçok uygarlığa ev sahipliği yapan İzmir; Dünyanın yedi harikasından biri olan Ardemisio-Efesos, Romalılar'ndan Agora, Guinness Rekorlar Kitabındaki en eski köprü ve diğer birçok tarihi eser.

Marmara Üniversitesi

Marmara Üniversitesi, 125 yıllık şerefli tarihi, 2900 seçkin öğretim üyesi ve 51.000 öğrencisi ile Türkiye'nin en büyük şehri olan Türkiye'den katkıda bulunmaya çalışan Türkiye'nin önde gelen yüksek öğretim kurumlarından biridir. Marmara Üniversitesi, dört fakülte İktisadi ve İdari Bilimler, Mühendislik, Tıp, Eczacılık ve Dişhekimliği fakültelerini toplayarak, Türkiye'nin tek poliglod üniversitesidir.

Orta Doğu Teknik Üniversitesi

ODTÜ MİSYONU
Orta Doğu Teknik Üniversitesi, eğitim, araştırma ve toplum hizmetleri faaliyetlerini yürüterek toplumumuzun ve insanlığın sosyal, kültürel, ekonomik, bilimsel ve teknolojik gelişimi için bu bilgiyle donanmış bireyleri eğitmeyi, üretmeyi, yaygınlaştırmayı ve eğitmeyi amaçlamaktadır. evrensel standartlarda.

15 Ekim 2017 Pazar

Kiril Metodu Üniversitesi

Kiril Metodu Üniversitesi

Makedonya Cumhuriyeti'nde kurulan ilk devlet üniversitesi olan Üsküp Üniversitesi, Makedonya'daki en büyük üniversitedir. Eski Yugoslavya döneminde kuruldu. Eğitim başladığında üç fakülte ile başladı. 5 araştırma enstitüsüne ve büyük kampusa sahip 21 fakülte bulunmaktadır.

Makedonya Fon Üniversitesi

MAKEDONYA FON ÜNİVERSİTESİ
İngilizce eğitimi
2002 yılında kurulan FON, ülkedeki ilk özel üniversitedir. Balkanlar'daki en büyük kolejlerden biri, sıfatı ile. Karmaşık bir kurum olarak, modern araçları ve eğitim yollarını kullanarak yurtiçinden ve yurtdışından en kaliteli profesyonel kadroya sahip olmanın sağlam temelini oluşturmaktadır.
Hava taşımacılığı: Bakü havalimanından yapılmış olup İstanbul, Paris, Moskova, Taşkent, Astana,

Kliment Ohridski Üniversitesi-Manastır Üniversitesi

Kliment Ohridski Üniversitesi-Manastır Üniversitesi

40'tan fazla lisans eğitim programı, 30'tan fazla lisansüstü eğitim alan devlet tarafından yürütülen üniversiteler, bilimsel araştırma birimleri ve köklü bir kütüphane ve öğrenci yurdu bulunmaktadır.
Ana kampus Bitola'da, ancak Monastir, Pirlepe, Ohri, Üsküp, Veles ve Kicevo'da kampüsler var. Yaklaşık 16.000 öğrenci var. Kısacası UKLO Bitola Üniversitesi olarak bilinen öğretim seçimi, insan

Makedonya Amerikan Üniversitesi

Makedonya Amerikan Üniversitesi

1991'deki Makedonya'nın başkenti Uskuby idi. Resmi dil Makedonca'dır, ancak resmi resmi dilde Arnavutça ve Türkçe kabul edilmektedir.
Birleşmiş Milletler, Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri. Makedonya Amerikan Üniversitesi bu durumun en iyi örneklerinden biridir.

Goce Delcev Üniversitesi

Goce Delcev Üniversitesi
Makedonya'daki Eğitim-Makedonya Üniversiteleri
Goce Delchev Üniversitesi, Shtip - Goce Delcev Üniversitesi; Makedonya 2007'de Shiship'te kurulan dördüncü devlet üniversitesidir.
Ana kampus Shiship'te bulunuyor.
Makedonya Amerikan Üniversitesi, Makedonya ya da yurt dışından gelen öğrencilere iyi eğitim

Belgrad Üniversitesi

Belgrad Üniversitesi
Avrupa ve dünya kültür mirasına sahip insanlara büyük katkıda bulunmuştur. Belgrad Üniversitesi 1808 yılında kuruldu. Belgrad Üniversitesi Sırbistan'ın en eski ve en büyük üniversitesidir. Tarihsel geçmişi ve tecrübeli personeli ile eğitim görmektedir.

Üniversitede 31 fakülte, 11 araştırma enstitüsü ve 7 kütüphane bulunmaktadır. Belgrad Üniversitesi, Sırbistan'ın gurur kaynağı oldu ve dünyanın en iyi 400 sıralamasında en büyük 400 üniversite arasına

14 Ekim 2017 Cumartesi

Abertay Üniversitesi

Abertay Üniversitesi Dundee Teknoloji Enstitüsü, bilgisayar oyunları ve sanat dizaynindeki başarısı ile bilinir. Her iki alan resmi olarak akredite ve İngiltere'deki Pekin Üniversitesi ile Çin'deki tek İngiliz üniversitesidir. Kampüste 170'ten fazla kulüp, topluluk ve spor merkezi, sınıfta vakit geçirmek için farklı etkinlikler bulabilir. Ödüllü mavi bayrak ödüllü plajda görülebilir ve suda oynanabilir.

Aberdeen Üniversitesi

1495'de kurulan Aberdeen Üniversitesi, İskoçya'nın en eski üçüncü üniversitesi ve İngiltere'nin beşinci üniversitesidir. Üniversitede beş tane Nobel Ödülü sahibi var. Aberdeen Üniversitesi öğrencileri, bu çok çeşitli ve hızla büyüyen 14,000 kişilik topluluğa katılıyor.
Aberdeen, birinci sınıf öğrenme kaynakları sunan güzel bir kolej tabanlı üniversitedir. Ana kampüste, modern eğitim binaları, yenilenmiş laboratuarlar, mükemmel bilgi işleme olanakları ve tarihi antika

California Üniversitesi

California Üniversitesi, Los Angeles, Westwood, Los Angeles, California, Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunan bir kamu araştırma üniversitesidir (genelde UCLA olarak bilinir). 1919'da kuruldu ve Kaliforniya Üniversitesi'nin ikinci en eski genel amaçlı kampüs sistemi haline geldi. Adı, 1927'de Los Angeles Üniversitesi'nde değiştirildi. UCLA Koleji Böyle Edebiyat ve Bilim (birincil lisans kolej) Sanat ve Mimarlık, Mühendislik ve Uygulamalı Bilimler, Hemşirelik ve Tiyatro, Film,

Duke University

Duke University Durham Kuzey Carolina'da. ABD üniversite sıralamalarını temel alıyor. 2011 Haber ve Dünya Raporu'nda dünyanın ilk 9 üniversitesi seçildi. Geçtiğimiz yıllarda ABD News & World Report'un ulusal sıralamasında Duke üçüncü, en kötüsü de 10'dur. Bir başka önemli kurum olan 2010 Dünya Üniversiteleri Sıralaması, dünyadaki 10. en iyi üniversite olarak gösterildi. (http://www.4icu.org/top200/) Üniversitenin aldığı en iyi sıralama 2002 yılında Yükseköğretimde Siyahlar Dergisi'nin üniversiteyi Birleşik Devletler'deki en iyi üniversite ilan etmesidir

12 Ekim 2017 Perşembe

Dresden Teknik Üniversitesi

Dresden, Almanya'nın Sachsen Eyaletinin merkezi ve eski Doğu Almanya bölgesinde bulunuyor. Şehir merkezi Avrupa'nın en büyük ulaşım kavşakları ve ekonomik merkezlerinden biridir. Ebbe Nehri'nin kıyısında yer alan Dresden'e Elbe'nin Floransa'sı denir ve çok sayıda sanat koleksiyonuna sahiptir. Almanya'nın en güzel su saraylarından Moritzburg, Dresden'in sadece 10 km kuzeyinde. Saray parkında yürüyüş mümkündür. Tırmanma ve doğa yürüyüşçileri, Dresden'in 30 km güneyinde başlayan dağ pasajları ve kumtaşı kayaları ile hayranlar.

Mainz Johannes Gutenberg Üniversitesi

Mainz Üniversitesi Johannes Gutenberg, Almanya'da yüksek öğrenim gören önde gelen on kurumdan biridir ve yaklaşık 150 enstitü ve klinikte toplam 35.100 öğrenciye sahiptir. 1477'de kurulan üniversitenin yüksek öğrenimi 2.800 öğretim üyesi ve öğretim elemanı tarafından gerçekleştirilmektedir. Üniversitede on bir fakülte var ve çağdaş baskı yapıcıları Avrupa'ya getiren

11 Ekim 2017 Çarşamba

Harvard Üniversitesi

Harvard Üniversitesi, Amerika'nın Boston, Massachusetts eyaletinin Boston bölgesinde ve dünyanın önde gelen üniversitelerinden birinde bulunan özel bir yüksek öğrenim kurumudur. [1] 1636 yılında kurulan ve Ivy Ligi üyesi olan Harvard Üniversitesi halen Amerika Birleşik Devletleri'nin en eski yüksek öğrenim kurumudur. 13 Mart 1639'da adı Harvard College olarak değiştirildi. Bu isim değişikliği John Harvard'ın ölümünden hemen sonra gelir. Resmi olarak bir üniversite olarak geçtiği