21 Ekim 2017 Cumartesi

King's College London, University of London

genel bakış
King's College London, dünyanın en iyi 20 üniversitesinde (QS World Ranking 2015/16) yer almaktadır ve Londra'nın merkezinde, dünyanın önde gelen araştırma odaklı üniversiteleridir. Üniversitemiz dünyanın dört bir yanından gelen 26.500'den fazla öğrenciyle (10.000 lisansüstü öğrenci de dahil olmak üzere) çok kültürlü ve çok uluslu bir topluluğa ev sahipliği yapıyor. King'in akademik mükemmeliyetinin küresel merkezi, öğrencilerin dünyayla temas kurmaları için mükemmel
bir fırsattır. Üniversitemiz, Londra işverenleriyle olan yoğun ilişkimiz sayesinde staj ve iş deneyimi için muazzam fırsatlar sunmaktadır. King's mezunları İngiltere'de en iyi maaş ve işe alım oranlarının tadını çıkarıyor. King, Sunday Times'ın 'Maksimum 6 İstihdamda Üniversite' listesinde yer aldı.

King's, disiplinlerarası yaklaşımı ile de tanınan multidisipliner bir fakülte enstitüsüdür ve yaklaşık 200 lisans ve 230 yüksek lisans programı ile çeşitli araştırma olanakları sunmaktadır. Üniversitemizin geniş alanı, sanat, beşeri bilimler, hukuk, bilim (dişhekimliği, tıp, hemşirelik ve psikoloji gibi çeşitli
sağlık alanları dahil) ve uluslararası ilişkiler de dahil olmak üzere sosyal bilimler alanını içermektedir.

Araştırma ve yenilikleri lider kılan King's, araştırma gelirleri açısından İngiltere'de ilk yedi büyük üniversite ve Kalite Teyidi Ajansı tarafından öğrenme deneyimi için mükemmel bir şekilde tanımlanmıştır. Üniversitemiz, Avrupa'da mesleki sağlık eğitiminin en büyük sağlayıcısıdır ve beş tıbbi araştırma konseyi merkezi bulunmaktadır. Mezunlar ve eski akademik personel arasında 12 Nobel Ödülü bulunan King's, eğitim ve araştırmada etkileyici bir miras konusunda birinci sınıf bir üne sahiptir.

140'dan fazla ülkeden 9.000'den fazla uluslararası öğrenciyle King's dünyanın dört bir yanından gelen öğrencileri ağırlıyor. Öğrenci adaları, fuarlar, etkinlikler ve yüz yüze oturumlarla birçok ülkede Kraliyet temsilcileri ile bir araya gelebilirler. Uluslararası öğrenciler, web sitemizin uluslararası web sitesinden yapılacak gelecekteki uluslararası ziyaretler de dahil olmak üzere programın tüm yönleri hakkında detaylı bilgi alabilirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder