29 Ekim 2017 Pazar

Ondokuz eylül üniversitesi

Ondokuz eylül üniversitesi
tür fakülte hastanesi, gördüğüm en iyi (özel olmayan) hastanedir.
Ege'den sonra ikinci en büyük üniversite İzmir'dir .. Göstermiş üniversitenin kampüsünde toplanan yüksek okullar, yüksek okul yalnızlıklarından ötürü, büyük kamplardan farklı yerlerde olmak için büyük değildir. dokuz Eylül, öğrenciler tarafından daima tercih edilenler ama dokuz Eylül'e gidenler her zaman onların üniversitelerini Ege'den daha iyi tutuyor.


İzmir'in orasina burasina dağılımı $ bi universitedir. UCA kampüsünde yeni bir kampüs oluşturuldu. Bölümlerin çoğu bu kampüste toplanacak.

1982 yılında ege üniversiteleri bir devlet üniversitesidir, ancak kampüs hayatı için değil, tüm fakülte izmir ilçelerine gönderilmektedir.
yeni hazırlanan ve tüm fakültelerin taşındığı söylenen Tinaztepe müh-fak aydınlanma karayoluna bakan dağlık bir bölgede ve diğer birliktelik, bu mimarlık fak-bukada, ayrıca bilgi-muhos Ege
üniversitelerinde de var ve onları da 2 tanesi güzel fakültedir, bunlar çok iyi eğitim-fak ve narlanmış tıp-fasies .... gelecekteki özlemle hatırlanacaktır. çevre ...

Dokuz aylık üniversitelerde, uzun süredir Ege in en iyi kanunları, ekonomik idari bilimler ve idari departmanları için, bu fakülteler canlandırıyor. Bunun nedeni, okul yerleşmiş olmasına rağmen buz pateni pistinde bulunmaması ve hatta bir süre gelişmiş olmasıdır.

- İşletme Fakültesi: İngilizce bölümleri (işletme, ekonomi, uluslararası ilişkiler, turizm yönetimi)
-EU Mühendislik Bölümleri: bilgisayar, elektrik-elektronik, çevre, makine, madencilik, inşaat
-feden edebiyat fakültesi: istatistik, matematik, filoloji
-Mimarlık Fakültesi

dokuz çeşme:
- idari bilimler uzmanı fakültesi: (organize, orta öğretim) işletme, ekonomi, çek, finans, kamu yönetimi
-hukuk Fakültesi
-Yolculuk okulu: deniz ticareti

met:
-Eğitim fakültesi
-lise

Kırmızı bayrak:
-rectorate

İnciraltı:
deniz bilimleri fakültesi
..
-Tıp Okulu
- ftr
-Conservatory
-Fazlık Güzel Sanatlar Fakültesi

Hatırlayabilirim ...

web sitesi sanat ve yetenek sınavları hakkında bilgi vermediğinden, İzmir dışındaki öğrencilerin, tüm üniversitelerin siteleri gibi herhangi bir tezgâhta 20 dakika beklemesi gerekecek,

Değerli üniversitemize tebriklerimi veriyorum ve öğretmenim bodhi kampüsünde ...
1982'de tıp fakültesine girdiğimde, bu bölgelerde yeni inşaatın yapıldığı yerdeydi, bu nedenle beni ziyaret eden bir meslektaşım, bu konuda şaka yapıyor üniversite.

İzmir'in seçkin üniversitelerindendir. Kampüs ortamı çok büyük olursa biz yönetmeye çalışıyoruz. Ancak daha da kolektif ve özenli olmak isteriz, ancak Tinaztepe'de değil, onu görmemeliyiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder