21 Ekim 2017 Cumartesi

University of Bristol

Avrupa Birliği Departmanında Uluslararası Standartlar İçin Bir Programda Öğrenmek İçin İlham Verici Bir Yer
İngiltere'deki ve dünyanın dört bir yanındaki en iyi üniversiteler arasında
Yenilik tesisleri ile kapsamlı bir eğitim deneyimi
En son ankete göre programlar güncellendi
İstihdam için kariyer önceliklerine odaklanıldı

Bristol Üniversitesi'nde, lisans ve lisansüstü programlara kayıt olma, multimedya iletişim hazırlama, iletişim kurma ve çok yönlü iletişim sunma becerisine sahip olursunuz. Yüksek mükemmellik standardıyla Bristol Üniversitesi'nden bir diploma alacaksınız; bu diplomanın değeri tüm dünyada
geçerlidir. Çoğu programımız esnek esnek seçenekler sunmanın yanı sıra, seçtiğiniz konu alanında çeşitli alanları ve en geniş bakış açısını keşfetme imkânı sunmaktadır.

Neden Bristol Üniversitesi'ni seçmelisiniz?

Bristol Üniversitesi İngiltere'de en popüler ve başarılı üniversitelerden biridir; QS, 2016 Dünya Üniversiteleri sıralamasında 41. sırada yer aldı.
Bristol Üniversitesi, üniversitenin 13 Nobel Ödülü sahibi tarafından verilen seçkin bir akademik mirasa ve sayısız ödüllere sahiptir.
2014 yılı için En Yeni Araştırma Mükemmellik Çerçevesi olan Bristol Üniversitesi (İngiltere Yüksek Öğretim Mükemmellik Çerçevesi) İngiltere'deki en iyi üniversiteler arasındadır; yapılan değerlendirme, üniversitenin kalitesi ve üniversitenin ekonomisi
Bristol Üniversitesi, mezunlar alanında önde gelen şirketlerin hedeflediği en başarılı beş üniversitedir. Üniversite istihdam oranları Birleşik Krallık'ta en iyiler arasındadır.
Üniversite, tarihi ve canlı Bristol şehri ile İngiltere'nin güneybatısındadır. Çok heyecan verici olması çok güzel. güvenli ve martı yüzlü, İngiltere'de yaşamak ve öğrenmek için en çok tercih edilen şehirlerden biridir.
Gerçekten uluslararası bir üniversiteye sahibiz: öğrencilerimiz ve personelimiz 120'den fazla ülkeden geliyor; Bu nedenle, ilham verici, dinamik bir toplum ve ömür boyu süren arkadaşlıklar için çeşitlilik için bir temel oluşturuyoruz.
.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder