24 Ekim 2017 Salı

Iowa State University

Iowa State University, öğrencilerin çok kültürlü bir ortamda akademik hedeflerine odaklandığı canlı bir yaşam alanı sunmaktadır.
"Üniversite Atlası" nın "A" listesinde birincilik
Amerika Birleşik Devletleri'nde ilk 25 devlet üniversitesinden biri
Öğrenci ve personeli içeren proaktif araştırma
100 farklı ülkeden yabancı öğrenciler

Iowa Devlet Üniversitesi, devlet tarafından bağışlanan ilk üniversitelerden biridir ve eşit fırsatlar, pratik eğitim ve bilgi paylaşımı gibi ilkelere dayalıdır. Şu anda, yaklaşık 4 bin öğrenciden oluşan
yaklaşık 36 bin öğrenciyi barındırıyor ve birinci sınıf lisans ve lisansüstü programlar sunuyor. Iowa'da disiplinlerarası araştırma, çeşitli alanlar ve tüm dünyayı ilgilendiren konularda en üst düzeyde yürütülmektedir. Devlet tarafından bağışlanan bir kurum olarak öğretim, araştırma ve ilerleme birincil görevimizdir. Iowa Devlet Üniversitesi, Üniversiteler ve Fakülteler, Kuzey Merkez Birliği Yüksek Öğretim Komisyonu'ndan tam akreditasyona sahiptir. Iowa Eyalet Üniversitesi'nde birçok özel akreditasyon programı bulunmaktadır. Örneğin, hiçbir işimiz yok, Gelişmiş İş Dernekleri Birliği (AACSB) tarafından onaylandık. Mühendislik ve Teknoloji Akreditasyon Kurulu (ABET) tarafından akredite edilmiş bir mühendislik fakültesiyiz ve mimarlık programımız Ulusal Mimarlar Enstitüsü Akreditasyonu (NAAB) tarafından akredite edilmiştir.

Akademik
Iowa State University, 100'ün üzerinde bölümde bir lisans programı sunmaktadır. Hangi bölümde eğitim alacağınıza karar vermek zor olabilir. Neyse ki, Iowa karar vericilere ve karar vericilere yönelik diğer seçeneklere yönelik birçok araç sunmaktadır.

Tam Bölüm Listesi

Toplulukları Öğrenmek
Öğrencilerin akademik başarılarına ulaşmaya çalışan öğrenci toplulukları genellikle iki veya üç dersi birlikte veya aynı çevrede birbirlerine yakın olan küçük öğrenci gruplarıdır. Birinci sınıf öğrencilerinin yarısından fazlasına sahip bir öğrenme topluluğuna katılmayı tercih ederler. 80'den fazla öğrenme topluluğu ile herkes kendi başlarına bir şeyler bulabilir. US News & World Report'a göre, Iowa State University'nin öğrenme toplulukları ülkedeki en iyi 25 program arasındadır. Daha fazla bilgi için Topluluk Öğrenme web sitesini ziyaret edin.

Iowa Eyalet Üniversitesi'nde yaşamak
Olağanüstü akademik ve dinlence tesisleri ile donatılmış Iowa canlı bir yaşam alanı sunar. Öğrenciler deneyimlerini çok kültürlü ve çokuluslu bir öğrenci topluluğuyla paylaşır ve akademik hedeflerini huzurlu bir ortamda gerçekleştirmek için çalışırlar. 800'den fazla öğrenci topluluğu, değerli akademik destek, sayısız spor tesisleri, uygun fiyatlı ve güvenli konaklama ve sınırsız eğlence seçenekleri ile Iowa kaliteli bir kolej deneyimi sunuyor.

Ames, yeni öğrenciler için sıcak ve misafirperver bir alandır. 60.000 nüfusa sahip küçük bir üniversitedir ve her zaman "temiz ve yeşil" olarak bilinir; çünkü yüzlerce dönümlük park, eğlence ve rekreasyonel tesisler, bisiklet yolları ve çevreyi kirleten sanayi yoktur. Ames, genellikle en iyi üniversite kasabaları, ABD'deki en yaşanabilir küçük kasabalar ve Amerika'da yaşamak için en iyi yerlerdir. Şehiriçi bir otobüs sistemi olan CyRide, öğrencilere güvenilir ve ücretsiz erişim sağlar. Ames, Iowa'nın başkenti Des Moines'a 30 dakika uzaklıkta; Kansas City, Minneapolis ve Omaha'ya 3 saat uzaklıktadır. Bu şekilde, öğrencilerimiz genellikle kampüs tatillerinde arkadaşlarıyla birlikte büyük şehirlere gider.

İbadet
Ames'te onlarca kilise ve ibadet yeri var. Bunlara Protestan ve Katolik kiliseleri, bir sinagog ve bir İslam merkezi dahildir. Madrid kasabası yakınlarında bir Hindu tapınağı da var.

Restoranlar ve etnik pazarlar
Ames, Asya, İngiliz, Çin, Hint, İtalyan, Kore, Meksika, Tayland ve Vietnam mutfaklarından çeşitli kültür restoranları ve yemek satış mağazalarına sahiptir. Büyük süper marketlerin yanı sıra, Ames'te uluslararası yiyecekler, organik gıda mağazaları ve Asya mutfağı mağazaları var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder