14 Ekim 2017 Cumartesi

Abertay Üniversitesi

Abertay Üniversitesi Dundee Teknoloji Enstitüsü, bilgisayar oyunları ve sanat dizaynindeki başarısı ile bilinir. Her iki alan resmi olarak akredite ve İngiltere'deki Pekin Üniversitesi ile Çin'deki tek İngiliz üniversitesidir. Kampüste 170'ten fazla kulüp, topluluk ve spor merkezi, sınıfta vakit geçirmek için farklı etkinlikler bulabilir. Ödüllü mavi bayrak ödüllü plajda görülebilir ve suda oynanabilir.

Abertay, doğu İskoçya'da bulunan Dundee'de 5000'den fazla öğrenci ile bir kampüs üniversitesine sahiptir. Kursların ve tesislerin çoğunluğu modern, beş kolej ve üniversite ve birleştirilmiş enstitü yüksek teknoloji fakültesi ile. Buna ek olarak, ahşap teknolojisi
, kentsel su sistemleri ve biyoinformatik alanlarında bir dizi uzman bölüm bulunmaktadır. Abertay Üniversitesi, Sony, Microsoft, Nadir ve Codemasters.

Uluslararası Öğrencilere Yönelik Hizmetler
. Abertay Üniversitesi, yeni öğrencilerin İngilizce becerilerini geliştirmelerine ve geliştirmelerine imkan tanıyan İngilizce kursları sunmaktadır.

Uluslararası öğrenciler Uluslararası Rehber'den de yararlanabilirler. Üniversitedeki uluslararası öğrenciler vize, bankacılık, yerel iklim ve tıbbi yardım da dahil olmak üzere çeşitli konularda yardımcı olabilirler.

Sıralama

2017'de The Guardian University Guide'da 85. sırada yer aldı.
2017'de The Times University Guide tarafından 85. sırada yer aldı.

Abertay Üniversitesi, İngiltere'de bilgisayar tasarımında özel notlar sunan ilk üniversitedir. Bu alan, İskoçya'da biyoinformatik ve biyoteknoloji önerdi. Abertay'ın psikoloji araştırmalarının yaklaşık üçte ikisi ve spor bilimlerindeki araştırma ve çevre araştırmalarının yarısından fazlası, 2014 Araştırma Mükemmellik Çerçevesinde 'uluslararası mükemmel' veya 'dünya lideri' olarak derecelendirildi.

Konaklama

Üniversite tarafından özel veya doğrudan kiralanan öğrenciler için çeşitli konut seçenekleri bulunmaktadır. Tüm birinci sınıf öğrencilere konaklama için öncelik verilir. Abertay Üniversitesi kendi yemeklerini hazırlayabilecek beş eve sahiptir. Konaklama, üniversiteye yürüme mesafesinde tek kişilik odalardan çok odalı dairelere kadar mevcuttur. Mutfak daireleri standart mutfak imkanları ile döşenmiştir. Kampüs güvenliği günde 24 saat mevcuttur.

yer

Abertay Üniversitesi kampüsü, İskoçya'nın dördüncü en büyük şehri olan Dundee'nin merkezinde yer almaktadır. Bugün, Robert Falcon Scott'un eski arama motoru Dundee'de keşfedilen Dundee bilimsel faaliyetleri ve RRS tarihi, şehir Keşmir olarak biliniyor. . Biyomedikal ve teknolojik endüstriler 1980'lerden bu yana İngiltere'nin dijital eğlence endüstrisinin yüzde 10'unu oluşturuyor.

mezunları

David Jones (Rockstar North'un kurucusu)
Joe FitzPatrick (İskoç MSP)
Nick Mercer (Çavuş Şarkıcı)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder