14 Ekim 2017 Cumartesi

Aberdeen Üniversitesi

1495'de kurulan Aberdeen Üniversitesi, İskoçya'nın en eski üçüncü üniversitesi ve İngiltere'nin beşinci üniversitesidir. Üniversitede beş tane Nobel Ödülü sahibi var. Aberdeen Üniversitesi öğrencileri, bu çok çeşitli ve hızla büyüyen 14,000 kişilik topluluğa katılıyor.
Aberdeen, birinci sınıf öğrenme kaynakları sunan güzel bir kolej tabanlı üniversitedir. Ana kampüste, modern eğitim binaları, yenilenmiş laboratuarlar, mükemmel bilgi işleme olanakları ve tarihi antika
binalarla donatılmış son teknoloji ürünü bir kütüphane bulunmaktadır. Öğrenciler üniversitede bulunan yüksek standartlı sosyal ve spor tesislerinde 150'yi aşkın spor kulübüne ve topluluğa katılabilir.


Aberdeen Üniversitesi öğrencilerinin yaklaşık yarısı tıp, bilim veya mühendislik eğitimi alıyor. Üniversite ayrıca sanat ve sosyal bilimlerde popülerdir. Aberdeen, ülkenin dört bir yanından gelen öğrencilerle birlikte çok kültürlü ve kozmopolit bir atmosfere ve İskoç ve İngiliz öğrencilere sahiptir. Aberdeen Üniversitesi mezunları neredeyse bitti ve maaşlarını İskoçya'da ödemeye başladı. İskoçya'nın Aberdeen kentindeki en güvenli üniversite, Komple Üniversitesi'ne yönlendirildi.

Uluslararası Öğrencilere Yönelik Hizmetler

Aberdeen Üniversitesi 120 ülkeden 14.500 öğrenciye sahiptir. Öğrenci Destek Hizmeti, Aberdeen'de öğrenim görmek isteyen tüm uluslararası öğrencilerin, üniversiteye geldiği andan itibaren yabancılar olmamasını sağlar. Öğrenciler çeşitli akademik, kişisel, tıbbi ve finansal konularda destek alabilirler.

Sıralama

Times Üniversitesi Rehberi, 2017'de 44. sırada yer aldı
Guardian Üniversite Rehberi, 2017'de 36'ncı sırada yer alıyor.
Aberdeen Üniversitesi sürekli olarak dünya üniversitelerinin ilk% 1'inde yer almaktadır. Üniversite İskoçya'nın en iyisidir ve İngiltere beşinci en iyi tıp fakültesine sahiptir.

Aberdeen, İngiltere'deki en iyi araştırma üniversitelerinden biridir. Araştırma Mükemmellik Çerçevesi tarafından üniversitede yürütülen araştırmanın% 76'sı "dünya lideri" veya "uluslararası mükemmel" olarak kabul edildi. Aberdeen, İngiltere'nin çevresel ve toprak araştırmalarının başında. Üniversitede yarı zamanlı ve fakülte çalışan yüksek teknoloji çalışmalarım ve enstitülerim var. Buna ek olarak, ahşap teknolojisi, kentsel su sistemleri ve biyoinformatik alanlarında bir dizi uzman bölüm bulunmaktadır. Abertay Üniversitesi, Sony,

Konaklama

Aberdeen Üniversitesi, birinci sınıf lisans öğrencileri için konaklama garantisi vermektedir. Üniversite geçtiğimiz günlerde yeni konaklama birimleri için 20 milyon £ yatırım yaptı ve tüm ülkelerde kablosuz internet erişimini ücretsiz yaptı.

Öğrenciler bütçelerine ve tercihlerine göre evde veya yurt dışında kalmayı seçebilir. Öğrenci Yerleştirme Bürosu, çevrimiçi bir öğrenci veritabanı ile şehirde belirli konaklama bulmanıza yardımcı olur.

yer

Aberdeen Üniversitesi, zengin bir kültürel mirasa sahip Aberdeen'de kuruldu. Aberdeen yaklaşık nüfusa sahip çekici ve dostça bir şehirdir Aberdeen, 'harika şehir' deneyimi sunan kompakt ve ferah bir şehirdir.

Aberdeen, sanat, kültür ve eğlence alanlarındaki her zevke hitap etmektedir. Konaklama yakınında çok çeşitli müzeler, galeri, boş zaman etkinlikleri ve spor tesisleri bulunmaktadır. Kent, özellikle öğrenciler için mükemmel bir gece hayatı geçiriyor.

Edinburgh ve Londra'dan tren istasyonuna direkt seferler olmasına rağmen, Aberdeen havaalanı İngiltere'nin geri kalanı ve Avrupa'nın diğer bölgeleriyle bağlantılıdır.

mezunları

Aberdeen mezunları arasında çok tanınmış insanlar var. Bazıları Alistair Darling ve Tessa Jowell gibi İngiliz hükümet yetkilileri. Nicky Campbell, James Naughtie, Sandy Gall, Glen Oglaza ve Derek Rae Aberdeen.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder