21 Ekim 2017 Cumartesi

University of California, San Diego

Rady Business School Amerika Birleşik Devletleri - California San Diego Üniversitesi, dünyanın en iyi meslek okullarından biridir.
ABD'deki en genç okul AACSB Okulu tarafından onaylanmıştır.
San Diego'da, Kaliforniya'nın ikinci en büyük şehri
Küçük sınıflar + destekleyici öğrenme ortamı

Rady mezunları 115'den fazla şirket haline
Rady Business School, yüksek öğrenim ve araştırma odaklı Amerika Birleşik Devletleri'ndeki en iyi eğitim kurumlarından biri olan San Diego Kaliforniya'da bulunan lisansüstü işletme okuludur. Okul 2003 yılında kurulmuş ve AACSB tarafından Amerika Birleşik Devletleri'nde akredite edilmiş en
genç okuldur (2011).

Rady Okulu, öğrencilerin kendi kodlarını geliştirmelerine, deneyim kazanmalarına, ağ kurmalarına ve kariyerlerini geliştirmelerine yardımcı olur ve geleceğini şekillendirir. Rady School'un işi, lisansüstü işletme ilkeleri için sağlam bir temel oluşturur ve öğrencilere kendi işletmelerini kurmak veya kurulmuş bir işte yenilik yapmak için ilham ve cesaret sağlar.

Lisans programlarına ek olarak, Rady, İşletme Yüksek Lisans, iki işletme Yüksek Lisans, Finans Yüksek Lisans, İşletme Analizi Yüksek Lisans ve Doktora derecesi sunmaktadır.

Girişimciler ve İç Girişimciler için Ticaret Enstitüsü

Rady School'daki İşletme Yüksek Lisans Programı ile işbirliği için birleşik bir program. Kapsamlı Laboratuvar Piyasası (Laboratuvar Piyasası), öğrencilere pazar ortamında değerli olup olmadıklarına karar verme fırsatı verir. Çöp, endüstrideki mevcut sakinlerin kariyer hedeflerini belirler.

Bilim ve Teknoloji Üzerine Vurgu

Bilim ve teknolojideki yenilikler, iş dünyasında ve dünyada önemli gelişmelere yol açmaktadır. Rady Business Master programı öğrencilere karmaşık durumlarla yüzleşmek ve bilim ve teknoloji tabanlı endüstrilere kısmi fayda sağlamak için bir fırsat sunmaktadır. Rady Business Master of Science öğrencileri çeşitli kariyer geçmişleri ve endüstrilerden gelirler, ancak Rady öğrencilerinin çoğunun bilim ve teknolojide kariyer sahibi olmalarının tesadüf değil.

Rady, eyalet, il, il ve ekonomi temsilcileri, 14 yılı aşkın sürede 115'in üzerinde öğrenci ve mezun öğrenci ödenmiş. Rady, en iyi akademisyenleri ve başarılı öğrencileri çekmeye ve yenilikçi iş ve araştırma ortaklıkları için bir ortam yaratmaya devam ediyor.

Rady Okulu bir eğitimsel temel yeterlilik olarak görülüyor. Çeşitlilik, daha önce anlaşılabildiği gibi, yaratıcılık, inovasyon ve öngörü için gereklidir; Bunların hepsi Rady School'un eşsiz mozaiklerine katkıda bulunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder