24 Ekim 2017 Salı

Chicago Üniversitesi

Chicago'nun South Shore'daki Hyde Park topluluğundaki şehir merkezinden sadece 15 dakika uzaklıkta bulunan University of Chicago, bu metropolisin dünya çapındaki gücünü ve çeşitliliğini çizmek için eşsiz bir katkıdır. Aynı zamanda, okul daha geniş dünyada silinmez bir iz bıraktı. Chicago öğretim üyeleri ve öğrencileri, üniversite öncüleri, kaşifler, öğretmenler, akademisyenler ve değişim ajanları. Zor soruları soruyorlar, dünyayı çevremizde geziyorlar ve bilgilerini titizlikle koruyorlar,
çünkü dönüştürücü olan fikirlere inanıyoruz. Chicago lisans programı, Disiplin Üniversitesi'nde geniş bir entelektüel keşif yelpazesinde eleştirel düşünme ve anlatım için düşünülür. Üniversite sınıfının
söylemi ferahlatıcı bir başlangıç noktası olarak bilinir. Tartışmalar genellikle sınıfta başlayacak, toplulukta öğle yemeğine gidilecek, ülkeye taşınacak ve. Chicago yaşamı değiştiren bir deneyimdir. hukuk bursu ekonomik düşüncenin hukuki yönlerinin analizine öncülük etti; ve dünyanın herhangi bir diğer üniversitesinden daha fazla olan Chicago Üniversitesi, modern ekonominin yeniden şekillenmesini damgaladı. Bu REM uykusu keşfedildi ve Karbon 14 randevusu Chicago Üniversitesi'nde geliştirildi. Üniversite bilim insanları genetik evrimin matematiksel temelini almış; ilk kontrollü, kendinden kalkan nükleer zincir reaksiyonu; kara delik çalıştı; ve ülkeye nakledilen ilk canlı donör karaciğeri. Chicago Üniversitesi araştırmacılar ayrıca dinozor evrimi hakkındaki anlayışlarını genişletti; inanılmaz ayrıntı erken evrenin evrimini üretir; kromozom anomalileri kansere neden olabilir; ve Eski Yakın Doğu'nun bilimsel arkeolojisi.
Yer ve konaklama
Chicago enerji ile vuruyor. Hareketli bir tiyatro performansı olan bluesman'ın gitar ritmindeki Sanat Enstitüsünün sessiz zaferini hissedebiliyorum. Chinatown Yılbaşı Festivalinde kalabalıkların yoğun saatlerde ve renkli Michigan Bulvarında dönmesini görebilirsiniz. Pilsen ve Devon Avenue tandır'taki tatlandırmalarda tadabilirsiniz. Chicago'nun kültürel, entelektüel ve ticari yaşayabilirliği dünyanın en büyük şehirlerinden biridir. Bu eğitiminizin önemli bir parçası olabilir.
Chicago Üniversitesi'ndeki lisanslı konut, 10 yurtta 38 Evden oluşan Üniversite Ev Sistemi tarafından sağlanmaktadır. Chicago Üniversitesi'nde evde çalışan öğrenciler için "ana üs" görevini üstlendi; Dinlenmek, çalışmak ve arkadaşlarıyla vakit geçirmek için yerlerdir. Blackstone'daki her bir ev 79 öykünün 79 öyküsünün bulunduğu bir masaya ve dışarıdaki sakinleri barındıracak üç konuttan birinde bir masala sahiptir. Bu ikamet yeri 717 öğrencinin bulunduğu Ev Sistemleri Max Palevsky'den 10 yerleşim alanını kapsıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder