21 Ekim 2017 Cumartesi

The University of Hong Kong

HKU, Asya Küresel Farkındalık olarak bilinen dünyada 27. oldu.
Dünyanın% 1'inde 111 bilim insanı bulunan araştırma üniversitesi
43 ülke ve 43 ülke ile bir üniversite kampüsü
104 ülkeden 104 öğrenci ile kültürel çeşitlilik merkezi
Asya'da uluslararası eğitim, İngilizce
Hong Kong Üniversitesi (HKU) akademik mükemmellik, birinci sınıf araştırma, küresel bağlantılar ve yarattığı sosyal etki ile ünlüdür. Zengin kültürel mirasından esinlenen HKU, öğrencilerin küresel zorluklarına hitap eden ve onları beklenmedik durumlara hızlı ve etkili bir şekilde adapte olan ve günümüzün giderek küreselleşen dünyasında her zaman başarılı bir yolculuğa davet eden bir eğitim ve öğretim aracıdır. dünya. .

Doğu ve Batı arasındaki köprü

Çin'in coğrafi ve kültürel açıdan farklı olduğu Hong Kong, uzun zamandan beri Doğu ile Batı arasında bir köprüdür. Her iki dünyanın en iyi geleneklerini bir araya getiren HKU, zengin kültürel mirasa katkıda bulunmak için ön araştırma ve akademik çalışmalar yapar. Çin'deki ve dünyanın dört bir yanındaki küresel kentlerden birinde öğretilen birinci sınıf ekonomik kalkınma, zengin kültür ve değişen toplum ilk elden deneyim olmuştur.

Bir Akademik Dinamo

Asya genelinde lider olan HKU, aynı zamanda bir akademik dinamo olarak da görülüyor. QS Dünya Üniversiteleri Sıralamalarına göre, üniversitemiz küresel genel sıralamada 27. sıradadır. Toplamda 10 dişhekimi var, bunlardan 10 tanesi madencilik, 6 tanesi madencilik mühendisliği, 9 tanesi inşaat ve inşaat mühendisliği, 10 tanesi dil ve sosyal politika ve yönetim. Profesörlerimiz dünyanın dört bir yanındaki "en fazla% 1 bilimadamı" arasında yer almaktadır. Akademik personelimizin akademik yayınları genel olarak dünya çapında belirtilmektedir.

Kampüs Dünya Bağlantısı

HKU'da 100'den fazla öğrenciyle tanışma, dünyanın en iyi profesörlerinden bazılarını inceleme ve dünyanın en iyi 340 uluslararası üniversitesinin değişim programlarına katılma şansınız var. Ve başla!

Tüm Kapıları Açan Akademik Notlar

Son 10 yılda, mezunlarımızın% 99,4'ü her akademik yılda en az bir iş teklifi almış ve geniş çaplı finans, biyomühendislik alanlarında Apple, Google ve Goldman Sachs gibi dünya çapında işyerleri kurmuştur. ve teknoloji.

HKU'nun çok daha fazlası var. Dünyanın en heyecan verici şehrinde eğitim şirketiniz hakkında daha fazla bilgi için, başvuru portallarında biraz zaman ayırın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder