21 Ekim 2017 Cumartesi

University At Buffalo, The State University of New York

UB, çok kültürlü, sıcak bir ortamda son teknoloji eğitim sunan, son teknoloji ürünü bir akademik mükemmellik merkezidir.
Kuzeydoğu Amerika Birleşik Devletleri'ndeki en iyi araştırma üniversitelerinden biri
Dünyanın en iyi üniversiteleri - Times Higher Education
Yabancı öğrenciler için ideal yer
Yenilik ve eğitim alanındaki en iyi akademik personel

genel bakış

Buffalo Üniversitesi, New York Devlet Üniversitesi, ailenin en büyük kampusudur ve hem mezun hem de mesleki eğitim için önde gelen merkezlerden biridir. Lisans, lisansüstü ve mesleki lisans
programları ile 400'den fazla öğrencimiz var ve 29'dan fazla öğrenci akademik hedeflerini sürdürüyor. 1846'da kurulan UB, Amerikan Üniversite Derneği üyesidir.

Programlar

Enstitüler ve fakülteler tarafından sunulan akademik programlar arasında UB, 100'den fazla lisans (kombine sınıflar dahil), 190 master, 83 doktora derecesi ve 4 mesleki niteliklere sahiptir.

Araştırma

Buffalo Üniversitesi; araştırmacılar araştırmaya yıllık olarak 353 milyon dolar harcıyor ve Batı New York, New York eyaleti ve hatta dünyada yaşayan insanların yaşam kalitesine yeni bakışlar sunarlar. Büyük bir araştırma üniversitesinin ürünü olan araştırmamız, yeni tedavilere, gelişmiş süreçlere, daha dayanıklı malzemeler, daha hızlı bilgisayarlara, daha akıllı yazılımlara, daha küçük makinelere ve binlerce gelişimin kapılarını açıyor.

Yabancı öğrenciler

Üniversite, çoğu yabancı öğrenci olan 29'dan fazla öğrenciye ev sahipliği yapmaktadır. 130'un üzerinde ülkede 220.000'in üzerinde UB mezunu bulunmaktadır.

Kariyer Hizmetleri

UB kariyer hizmetleri ekibi, mevcut ve lisansüstü öğrencilerin bilinçli kararlar almasına, deneyim kazanmasına ve iş bulmasına, kendi imajını oluşturmasına ve akademik ve kariyer hedeflerine ulaşmasına yardımcı olur. Yönetmenler, mevcut ve mezun olmuş öğrencilerin özdeğerlendirme, kariyer incelemeleri ve iş arama tekniklerinde eğitimler vererek yaşam boyu sürecek bir memnuniyet ve başarı elde etmelerini sağlamayı amaçlıyor.

Konaklama seçenekleri

Üniversite, öğrenciler için kampüs içi ve kampus dışı konut seçenekleri sunmaktadır. Kampüs konaklama seçenekleri arasında öğrenci yurdu ve daireler bulunur. UB kampüs içi konaklama birimleri UB topluluğunun kalışlarını güvenle barındırabilecekleri bir yer bulmalarına yardımcı olur.

nitelikler

Üniversite, yabancı öğrenciler açısından Amerikan üniversiteleri arasında 19. sırada yer alıyor.
UB, dünyadaki 70 üniversite ile değişim programları yürütüyor.
NASA'nın tıp doktoru astronotu, Çin Halk Cumhuriyeti eski bakanı, Pulitzer'in Washington Post gazetesinin siyasi karikatürcüsü Miramax Films'in kurucusu ve Çin'in en büyük arama motorunun kurucusu ve Baidu, dünyadaki ikinci en büyük bağımsız arama motorudur. 'nin kurucu ortağı UB'nin meşhur mezunlarından biridir.
1987'den beri, UB'nin Daimi Konuşmacının Daimi Serisinde onur konukları arasında, Nobel Barış Ödülü sahibi Kofi Annan, eski ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton, aktör Kevin Spacey ve Apple'ın kurucu ortağı Steve Wozniak var. Son on yıl içinde üniversitemizi onurlandıran diğer konuşmacılar arasında Robert Frost, Carl Sandburg, T.S. gerçekleşiyor. Eliot, Benjamin Spock ve Martin Luther King Jr.
UB öğretim üyeleri yeniliklere katkıda bulunuyor:

Vücut kalp piline yerleştirilebilir
Prostat kanseri için PSA testi
Fotodinamik kanser tedavisi
Infasurf akciğer sürfaktan
Desen tanıma yazılımı
Talent ™ torakal stent-greft
Teleradyoloji 3D görüntüleme ve veri aktarım sistemi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder