24 Ekim 2017 Salı

University of Arizona

UA mezunları astronotlar, Grammy, Tony, Emmy ve Oscar ödüllü aktörler, Olympians, Fortune 500'den CEO'lar, çok satan yazarlar.
Amerikan devlet üniversiteleri arasında 21. sırada yer aldı
En çok Fulbright Bursu sağlayan 10 okuldan biri
Araştırmaya her yıl en az 606 milyon dolar yatırım yapılmaktadır
Dünya ünlü fakülte

Öğrenme, araştırma, hizmet ve yeniliklerin sınırlarını bilmemekle birlikte Arizona Üniversitesi (UA) hem Arizona'da hem de dünyada hayata katkıda bulunmuştur. UA, daha iyi yanıtlar bulmak için daha
derin bir soru sormanın gerekli olduğuna inanıyor.

Arizona Üniversitesi, 1885 yılında kurulmuş olup Arizona eyaletinde en son teknoloji bir belediyedir ve iki tıp fakültesine sahiptir. % 100 katılım girişimi sayesinde, öğrenciler mezun olduklarında gerçek dünyaya tam anlamıyla hazırlanırlar.

Eğitim ve araştırma alanındaki global liderlerden biri olan UA, her yıl 606 milyon dolar yatırım yaptı ve Birleşik Devletler'deki en iyi devlet üniversiteleri arasında 21. sırada yer aldı. Üniversite aynı zamanda disiplin burs ve girişimci ortaklıklarını devrimden geçiren 62 özel ve kamu üniversitesinden oluşan Amerikan Üniversitesi Derneği üyesidir.

Tüm UA lisans öğrencileri, staj programları, saha çalışması, toplum hizmetleri, öğrenci liderliği, orijinal eserlerin geliştirilmesi ve araştırmaya katılma fırsatı ile hayallerini ve hayallerini geçirme fırsatına sahiptir.

Üniversite mezunları astronotları; Grammy, Tony, Emmy ve Oscar kazanan aktörler, medya yıldızı, olimpik atlet, Fortune 500 listesindeki CEO'lar, hükümet görevlilerinin yazarları, mucitler ve kitaplar.

Şimdiye kadar okuduğunuz şeylerle ilgileniyorsanız, UA hakkında daha fazla bilgi edinin ...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder