7 Kasım 2017 Salı

Emory Üniversitesi

Emory, Oxford'da Metodoloji Kilisesi tarafından 1836'da kuruldu. Druid Hills'in banliyö mahallesindeki ağaçlarla çevrili Atlanta merkezindeki Emory Üniversitesi, ABD Hastalık Kontrol ve Korunma Merkezleri de dahil olmak üzere Clifton Koridoru boyunca lokalize edildi. . Başkan James W. Wagner yönetimindeki üniversite, Birleşik Devletler'i ve diğer tüm ülkelerin diğer bölgelerini temsil eden 12.000 öğrenciye ve 3000'den fazla öğretim üyesine sahiptir. Emory Üniversitesi, ilköğretim için pek çok merkezi ve prestijli bağlı kurumlara ev sahipliği yapar. Emory College'a ek
olarak, bir kolej, bir sanat ve bilim koleji; Emory'nin Oxford College'daki orijinal kampüsünde iki
lisanslı lisans bölümü, Emory Üniversitesi Güney Birlikleri Komisyonları tarafından akredite edilmiş olarak listelenmiştir. Associate, Masters and Ph.D. Lise ve Okullar için notlar.
Emory1Emory öğrencileri, nadiren eski ABD Başkanı Jimmy Carter, romancı Salman Rushdie ve Dalai Lama ve fakültenin sahipleri ve üniversitede akademik hayatın kalbi gibi 3.000'in üzerinde birinci sınıf öğretim üyesinden nadiren öğrenme fırsatına sahip olurlar. Akademik üyelerimiz, araştırmacılarımız insanlığın gelişimine yeni anlayışlar ekleyerek yeni bir adım atıyorlar. Emory, Gürcistan'daki diğer üniversitelere göre daha fazla araştırma fonu çekiyor. Emory fakültesi meşgul ve meşgul öğretmenler. Emory'nin profesörleri, dersliklerde, laboratuarlarda ve hastanelerde öğretim yaparken düşüncelerini geliştiren ve mükemmelliği teşvik eden öğrencilere bireysel ilgi gösteriyor ve öğrencilere hizmet içi öğrenme faaliyetlerinde yardımcı oluyor. Emory eğitimi, aktif mezunları toplulukları için derin bir sorumluluk duygusu taşıyan bilimsel-vatandaş-entelektüel düzeyde yetiştirme taahhüdünden farklıdır. Emory'nin 12.000 öğrencisi pasif öğrenci değildir. Uyuşturucu keşif laboratuvarlarında çalışıyorlar, Barkley Forum Tartışma Ekibinde adli araştırmalar yapıyor veya sahneyi Tiyatro Emory'deki profesyonel aktörlerle paylaşıyorlarsa da, üniversitenin akademik hayatına tamamen aktif katılımcılar oluyorlar. Emory öğrencileri, sınıfın ötesine veya kampüsün ötesine geçtiğinde, günümüzün yüzyüze gelen en zor sosyal sorunları hakkında bilgi vermekle yükümlüdürler. Lisans öğrencilerimiz ABD göçmen öğretmenleri tarafından ABD vatandaşlığı sınavları için eğitiliyor ve kamp eğitim kampı bahçelerine devam ediyor. Hemşirelik öğrencileri Gürcistan'daki göçmen tarım işçilerine sağlık hizmeti verirken, türkiyedeki öğrenciler ırkçılık, yoksulluk ve şiddeti ele almak için yerel kiliseyle birlikte çalışırlar. Kampus boyunca, Emory öğrencilerine yetenek ve yeteneklerini tanıtmak ve kamu yararına katkıda bulunmak için birçok fırsat verilir.

Yer ve konaklama
Gürcistan
Güney başkenti olan Atlanta, geçmişle güçlü bağları olan gelecek bir şehirdir. Atlanta'nın gözde mekanları, parklar, spor takımları, alışveriş, müzeler ve eğlence için dünyaca ünlüdür.

Yaşam ve Konut Ofisi, Emory öğrencilerini desteklemekten gurur duyuyor. Konut Yaşamı ve Evleri tüm konut tesislerinin yönetiminden sorumludur ve temiz, bakımlı, rahat ve konforlu konut imkânları sağlamaya çalışmaktadır. Konut ve Konut Ofisi, okuldaki akademik çevredeki öğrenmenin öğrenme kadar değerli olabileceğine inanmaktadır. Sınıftaki deneyim, çeşitli insanlarla yakın ilişki kurmak, liderlik becerileri geliştirmek, kişisel sorumluluk almak, manevi becerileri zenginleştirmek ve birçok ırk, kültür, din ve ulusun daha iyi anlaşılması ve kabul edilmesini içeriyor. Emory'nin yerleşim salonlarında, kendi katlarında yaşayan ve üniversite hayatının her kesimini, topluluk üreticilerini ve öğrencileri desteklemek için özenle çalışmakta yetenekli ve eğitimli personel bulunur. Emory_girl Housing and Housing Office, temalı odalar, tek seks odaları, tek kişilik odalar, çift kişilik odalar, üst odalar ve iki, üç ve dört kişilik tam donanım da dahil olmak üzere öğrenciler için çeşitli konut seçenekleri sunmaktadır. Öğrencinin evinde veya evinde öğrencilerin kendileri için en uygun yaşam seçeneklerini seçmesine olanak tanıyan eşsiz özellikler ve özellikler vardır. Emory Üniversitesi'ndeki Lisanslı Konut Merkezi Grairmont Kampüsü, bir, iki ve üç odalı beş katlı bir kompleks. Dairelerde yerinde ısıtma ve klima sistemi ve dolap temizleme üniteleri ve tam banyolar (yatak odası başına bir adet) bulunmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder