7 Kasım 2017 Salı

Royal Roads Üniversitesi

Royal Roads Üniversitesi'ne hoş geldiniz
Royal Roads University, değişen bir iş ortamında size en yeni bilgi ve duyarlılık ve duyarlılık kazandırmak için endüstri uzmanlarıyla işbirliği içinde geliştirilmiş geniş bir program yelpazesi sunuyor. Kendi kariyerimle uğraşmak istemiyorum, ancak ilerlemeye ve işimi bırakıp okula geri dönmek istemiyorum. Çalışanları, yaşamlarını ve ilkelerini denkleştirmeye teşvik eden bir felsefe ile Royal Roads University, aşağıdaki alanlarda programlar sunmaktadır:


İş ve yönetim
Liderlik
Turizm ve Otelcilik
Temas
Eğitim Bilimleri
Çevre ve Sürdürülebilirlik
Çatışma ve Afet Yönetimi
Royal Roads University ya kampüslü geleneksel teslimatın ya da lisanslı, lisansüstü ve doktora programlarının harmanlanmış bir öğrenme modeli sunmaktadır; bunlar, Victoria, BC, Kanada'daki internet tabanlı uzaktan eğitim ve kısa kampüslerin birleşiminden oluşur. Bu yaklaşım öğrencilerin eğitimlerine devam ederken iş ve aile taahhütlerini dengelemelerine olanak tanır.
Royal Roads Üniversitesi ekip tabanlı bir öğrenme modeli kullanıyor. Royal Roads University'nin esnek kabul politikası, öğrencilere saygı duyan, iş ve yaşam deneyimlerinde kişisel ve mesleki başarıyı teşvik eden ve örgün eğitim konusunda eğitim almayan insanlar tarafından tanınan zorlu ve destekleyici bir öğrenme topluluğu oluşturmaktadır.
Yer ve konaklama
Victoria
Victoria'daki Roayal Roads Üniversitesi'ne hoş geldiniz! Victoria, Britanya Kolumbiyası
Victoria, Britanya Kolumbiyası, çağdaş, canlı enerji dolu eski dünya cazibesiyle doludur. Vancouver Adası'nın güney ucunda yer alan Victoria, ılıman iklimini Kanada'da bir yıl yükseltmektedir.
Kanada'da Victoria'yı ziyaret etmek hiç de şaşırtıcı değil; muhteşem doğal ortam, açık hava etkinlikleri, miras ve kültürel deneyimler, yemek önerileri ve odaların sınırsız yer seçimiyle çevrili olması.
Victoria şehir merkezi, dünyanın en güzel doğal limanlarından birinin çevresinde bulunmaktadır. Kanada'nın en eski Çin Mahallesi'nde yürürken, Beacon Hill Park'ı bulmak kolaydır. BC Yasama Binası Tarih Müzesi'ni ziyaret edin, benzersiz yerel ürünler için Kraliyet BC Müzesi, National Geographic IMAX tiyatrosu, sanat galerileri ve yerel dükkanlara bakın. İç liman Victoria Harbour Ferry Co, gezi, balina izleme, kayak veya deniz macerası için mükemmel atlama zemini. West Coast'da geniş bir yelpazede yürüyüşler yapan sonsuz sayıda kafe, mikrodalga fırın ve restoranlara ihtiyacınız varsa, tatlıyı ikram etmelisiniz.
Roayal Roads Üniversitesi'ne hoşgeldiniz!
Royal Roads Üniversitesi Konaklama
Royal Roads Üniversitesi aşağıdaki öğrencilere konaklama imkanı sunmaktadır:
Uzaktan Eğitim Kurumları Lisans / Lisans Oturumu - Bu ikamet seçeneği ana kampüste bulunmaktadır ve iki konutta 180 öğrenciye kadar kullanılabilir.
Mezuniyet / Yürütme Sertifikası Konaklama - Bu konaklama seçeneği öğrencilerin akademik binaya, kafeteryaya, kütüphaneye, rekreasyon merkezine ve Hatley Kalesine yürüyebildiği ana kampus çemberinde bulunur.
Kampüs Konut'u seçerseniz, Royal Roads Üniversitesi Konut size yardımcı olabilir ve mevcut Kampüs Konutları listelerinize sahip olabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder