19 Kasım 2017 Pazar

Siegen Üniversitesi

Siegen Üniversitesi, Westfalia eyaletinin kaliteli üniversitelerinden biri olarak listelenmiştir. Siegen Üniversitesi, uluslararası arenada olduğu gibi Almanya'daki en köklü üniversitelerden olduğu kadar, akademik ve sayısal akademik bölümlerdeki çeşitli erasmus anlaşmalarının ön safhaları arasındadır.  LUH öğrencilerinin yaklaşık% 20'si dünyanın farklı ülkelerindeki uluslararası öğrencilerdir. LUH, Göttingen Üniversitesi'nden sonra Niedersachsen eyaleti (Aşağı Saksonya) en büyük üniversitesi olarak da tanınmaktadır. LUH'nin bulunduğu şehir olan Hannover, yaklaşık 532.000 nüfusa sahip

modern bir endüstriyel ve kuzey şehri. Hannover, Almanya'nın on beş büyük şehrinden biridir ve Aşağı Saksonya eyaletinin başkentidir. Hannover, Almanya'da özgün aksanıyla Almanca konuşulan şehir olarak da bilinir.

Öte yandan Siegen, Almanya'daki üniversite kenti olarak bilinir. Siegen Üniversitesi yaklaşık 20.000 öğrenciye sahip büyük bir kampüstür. Üniversitenin nüfusu yaklaşık 110.000 ve nüfusun yaklaşık% 18'i öğrenci. Siegen, Köln, Düsseldorf, Wissen, Troisdorf, Bonn, Dortmund, Bochum, Hagen, Marburg ve Giessen.

Siegen Üniversitesi bölümleri
Avrupa İş İletişimi
Bilgisayar Mühendisliği
Dil ve iletişim
Din bilimleri
Edebiyat, Kültür, Medya
Eğitim Bilimleri
Ekonomi (ekonomi)
Elektrik Mühendisliği
Endüstri Mühendisliği
Elektroteknik
Felsefe
Fizik
Küreselleşme ve Avrupa
Almanya ve Avrupa İş Hukuku
İletişim ve Medya
İnşaat mühendisliği
İşletim Sistemleri (Bilgisayar)
işletme
Yönetim Mühendisliği
Kimya
Makine Mühendisliği
matematik
Medya menajeri
mimari
Otomotiv Mühendisliği
Sanat Tarihi
Liberal sanatlar
Sosyal Politika
Sosyal Hizmetler
Tarihçe
Uluslararası Proje Yönetimi Mühendisliği

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder