18 Kasım 2017 Cumartesi

Toronto Üniversitesi

Toronto Üniversitesi Kuzey Amerika kıtasının kuzeyinde Kanada'da ilk ve en iyi üniversite seçildi. Üniversitenin tarihi yaklaşık 200 yıl öncesine dayanıyor ve ilk kez Kings College tarafından kuruldu. Üniversite aynı zamanda dünyanın en iyi üniversitelerinin ilk 25'inde yer alan Amerikan Üniversitesi Derneği üyesidir. Toronto Üniversitesi, yetkililer tarafından 2015 yılına kadar dünyadaki 16. en iyi üniversite seçildi. Diğer yandan, Times Higher Education'ın istihdam oranına göre yapılan bir ankete
göre Kanada'da ilk 1 üniversite seçildi ve en üstte Dünyadaki 12 üniversite.

Toronto Üniversitesi, bir kamu araştırma üniversitesi olarak bilinir ve çeşitli akademik bölümlerde yaklaşık 60.000 öğrenciye sahiptir. Üniversitenin akademik programları ve idari bölümlerinde yaklaşık 7000 çalışan bulunmaktadır.


Toronto Üniversitesi, lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencilerine sunulan fırsatların yanı sıra hem akademik hem de akademik alanlarda araştırma olanaklarıyla ünlüdür. Örneğin, ilk pratik elektron mikroskobu bu üniversitede kullanıldı. Aynı zamanda üniversite tarafından kök hücre araştırması ve çok dokunmalı teknolojinin geliştirilmesi için önemli bir araştırma merkezi olarak barındırılıyor. University of Poland, Polonya Fiyatlar, öğrenmek istediğiniz çalışma ve bölüme göre değişir. Dişhekimliği ve tıp bölümleri için yıllık eğitim ücreti, edebiyat, sosyal bilimler ve mühendislik alanlarındaki bölümlerin yıllık ortalama fiyatları 2500 EUR civarındayken 9,000-10,000 EUR gibi yüksek olabilir. okul öğrenme fırsatları. Şartlı kabul sistemiyle çalıştığımız Alman üniversitelerindeki en uygun koşullarda okumak isterseniz, bizimle iletişime geçip kaydınızı oluşturabilirsiniz. Kabulinizi, uzman danışmanlarımızla başvurarak yapabilirsiniz. Böylece Alman üniversitelerinin hazırlık sınıflarında Almanca dil okulu hazırlık kurslarını en uygun fiyatlarla öğrenebilirsiniz.

Toronto Üniversitesi
Bilgi Fakültesi
Dalla Lana Halk Sağlığı Okulu
diş Hekimliği Fakültesi
eczane faculitesi
Fen Edebiyat Fakültesi
Hemşirelik Fakültesi
Hukuk Fakültesi
Kamu Politikası ve Yönetişim Yüksekokulu
Kinesiyoloji ve Beden Eğitimi Fakültesi
Mimarlık, Peyzaj ve Tasarım Fakültesi
Müzik Fakültesi
Ontario Eğitim Araştırmaları Enstitüsü
Orman Fakültesi
Rotman Yönetim Okulu
Sosyal Hizmetler Fakültesi
Tıp Okulu
Toronto Teoloji Okulu
Uygulamalı Bilimler ve Mühendislik Fakültesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder