7 Kasım 2017 Salı

Fraser Valley Üniversitesi

Fraser Valley University, yılda 11.000 öğrenci ile tamamen akredite olmuş, devlete ait bir üniversitedir ve Vancouver'ın doğusu olan Britanya Kolumbosunda, güzel Fraser Vadisi'nde bulunur. Üniversitede Hope ve Agassiz bölgesel merkezleri, Hindistan'ın Chandigarh kentinde büyüyen Abbotsford, Chilliwack ve Misyon kampüsleri var. Sonbahar 2007 UFV Chilliwack'ın tarihi Vedder Nehri boyunca, Kanada Eğitim Parkı güzel yeni bir 80 dönümlük kampüs geliştirmeye başlamıştır.
Fraser Vadisi Üniversitesi, akademik alanlarda mükemmellik üzerine kurulmuş ve eğitim görmüş bir öğretim üniversitesidir. Bunlara 13 mezun, uygulama masterı ve esnaf da dahil olmak üzere 80'den
fazla sertifika ve diploma programı dahildir. Kabul politikaları evrenseldir, böylece üniversiteye gitmek isteyen herkesin adil bir şansı olmalı ve UFV hazır olmayanlara üniversite hazırlık kursları ve lise bitirme fırsatları sunmaktadır. yapılandırılmış bir programın veya çıkarların bir parçasıdır. UFV, olağanüstü ikincil ve beslenme, çevrimiçi, sınıf, tam zamanlı, yarı zamanlı eğitim sağlamayı taahhüt eder: öğrenciler çeşitli şekillerde öğrenebilirler: Fraser Vadisi ve ötesi öğrenciler için öğrenme ortamı. Fraser Vadisi Üniversitesi, bu öğrencilere kişisel ilgilarını artırmak için ihtiyaç duydukları küçük çeşitliliği sunacak kadar geniştir. küçük sınıflara odaklanın ve talimatlar, eğitimcilerin atölye ortamında öğrenip de öğrenmesini sağlayın. Uygulamalı araştırmanın öne çıkması, öğrenci araştırmacıları için birçok fırsat sunmaktadır.
Konaklama hakkında bilgi
UFV Residence'da beraber oturup, birlikte eğitim alıyor, öğreniyor ve sosyalleşmek. Topluluğun şekillendirilmesine yardımcı olduğu için üniversiteye dahil olmak heyecan verici bir yoldur. Becerilerini geliştirirken, bilgi ve UFV kaynaklarının çoğunda kampüsünü ziyaret ettiğinizde destek olun. Zamanında uygulama ile, yıl boyunca Baker House kampüsünde iki odalı bir pakete sahip özel bir yatak odasına sahip olabilirsiniz. Alan sınırlı olduğundan, erken gelir - uygulama başlangıcında! Fraser Vadisi Öğrenci Yaşam Bölümü'nden başvuru ve ödeme prosedürlerini takip edin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder