18 Kasım 2017 Cumartesi

Roma Tre Üniversitesi,

1992 yılında kurulan Roma Tre Üniversitesi, 40.000 öğrenci ile en genç üniversitedir. Lisans master, eğitim kursları, doktora programları için 12 bölüm bulunmaktadır. Roman Tre Üniversitesi, arzulanan işgücü ve tecrübelerine göre Avrupa ve uluslararası pazarlarda eğitim vermeye çalışan öğrencilerine üst düzey profesyonel uzmanlık ve araştırma eğitimi vermeyi taahhüt eder.
Roma Tre Üniversitesi bugün 54 lisans, 75 master, 16 doktora programı ve 1.400 akademisyen
sunuyor. Üniversite, eski ve restore edilmiş binaların birçoğunda inşa edilmiştir ve şimdi Roma'nın güneyindeki Tiber Nehri yakınlarındaki ana kampüste bulunmaktadır. Roma Tre Üniversitesi,
ABD çalışmaları ve şirket ekonomisi gibi şeylere odaklanan bağımsız araştırma merkezlerinin yanı sıra sürdürülebilir bir çiftlik de dahil olmak üzere kent genelinde çeşitli tesisler işletiyor.

Yakın zamanda Roma ve Tre Üniversitesinde kurulmuş olmasına rağmen, lisans ve lisansüstü bölümleri öğrencilere İngilizce ve İtalyanca olarak sunan Roma'nın ilk kadın belediye başkanı ve avukatı Virginia Raggi ve Roma'daki Tre Tre Üniversitesi'nden mezun ünlü ekonomist Paolo Leon'dur.

Roman Tre Üniversitesi Bölümleri
mimari
ekonomi
Felsefe, İletişim ve Eğlence Sektörü
Hukuk
mühendislik
Dil, Edebiyat ve Kültür
Matematik ve Fizik
Bilim
Eğitim Bilimleri
Yönetim Bilimi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder