21 Kasım 2017 Salı

Akdeniz Üniversitesi

1982'de kurulan Akdeniz Üniversitesi, parlak ve uygar bir toplum yaratma görevini üstlenmiştir ve bu bilgi kendi ülkesinde ve bölgede sorunların çözümüne yol açmıştır ve bazı alanlarda da devam etmiştir. Dünyanın üniversitelerinden biri olma yolunda adımlar atmanızı bekliyoruz. Işık Saçan, Aydın Üniversitesi, Dünya Üniversitesi, Akdeniz Üniversitesi. Akdeniz Üniversitesi'nin başlıca amacı, bilgi edinme, bilgi edinme ve bilgi edinme, bilgi edinme, bilgi edinme, soru sorma, Atatürk ilke ve inkılaplarını özümseme ve problem çözme becerilerini kazanma becerilerini kazanmaktır.
yüksek kültürel değerlere erişmek, ulusal ve evrensel bir düşünceye sahip olmak ve nitelikli öğrenci yetiştirmektir.


AKADEMİK YAPISI
20 Temmuz 1982'de kurulan Akdeniz Üniversitesi'nde 15 fakülte, 1 kış bahçesi, 5 kolej, 13 meslek okulu, 5 enstitü ve 45 bin öğrenci bulunmaktadır. Akdeniz Üniversitesi, araştırma ve uygulama laboratuvarlarında eğitim ve öğretim yapmak için en son teknoloji tesisleri, sınıflar ve amfitiyatro ağlarını gerektirir. modern eğitim.

İŞ FIRSATLARI
Kariyer hedefinin gerçekleştirilmesinde yardımcı olmak amacıyla kurulan Girişimcilik ve İş Geliştirme Merkezi, Akdeniz Üniversitesi öğrencileri için eğitim ve danışmanlık hizmetlerini koordine eder, üniversite ile özel sektör arasındaki ilişki ve mezuniyet sonrası çalışma sağlar. . yerleştirme. www.hemenis. Bu amaçla bir web sitesi kuruldu.

EĞİTİM MERKEZİ DEVAM EDİYOR

Öğrencilerin kariyerlerini planlayan bu birim, sosyo-ekonomik yaşamda etkin bir vatandaş olarak yer almada etkili bir role sahiptir.

"Engelsiz kampüs"

Özürlü öğrencilerin ve vatandaşların üniversite kampüsünü özgürce ve herhangi bir fiziki engel olmadan ziyaret edebilecekleri bir proje vardı. Ayrıca, Kütüphane ve Dokümantasyon Merkezi, Görme Engellilere Yönelik Kütüphane için 1200 e-kitap sunmaktadır. Özürlü Öğrenci Destekleme Birimi, öğrenme engelli öğrencilerin ihtiyaçlarını belirler ve araştırır.

tesisler
Ülkemizin en önemli kongre merkezlerinden biri olan Adrasan Eğitim ve Uygulama Merkezi ve Spor Organizasyonları, 10.000 kişilik bir stadyum ile ülkemiz ve bölgemiz turizmine katkıda bulunmayı amaçlıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder