18 Kasım 2017 Cumartesi

Floransa Üniversitesi

Floransa Üniversitesi,öğretim görevlisi ve dahili araştırma personeli, teknik ve idari personel ve fazla araştırma görevlisi ve doktora öğrencisi ile İtalya'da araştırma ve yüksek öğrenim için önemli ve etkili bir merkezdir. Çeşitli düzeylerde ve tüm bilgi alanlarında çok çeşitli çalışma programları sunmaktadır. Yaklaşık 51.000 nüfusa sahip 10 okulda 126 derece ders (Birinci ve İkinci Dereceden, Lisans ve Yüksek Lisans Derecelerine denk); Dördü Toskana'nın dışından geliyor. Floransa'da her yıl 9000'den fazla derece verilir. Yüksek lisans verilerine göre, birinci sınıftan bir yıl sonra iş bulmuş
olan öğrencilerin oranı ulusal ortalamanın üzerindedir.


Floransa Üniversitesi, İtalya'daki en büyük ve en etkili kamu araştırma sistemlerinden birine sahiptir. Bu sonuç, çok çeşitli disiplinlerde ve bilimsel alanlarda çalışan kalıcı ve geçici araştırmacıların sayısı ve eğitim alanındaki çok sayıda genç bilim insanı sayesinde başarılmıştır. Ulusal ve uluslararası araştırma programlarına ve önemli bilimsel sonuçlara yoğun bir katılımın bir sonucudur.

Harici fonlar, araştırma ve bilgi aktarma faaliyetlerini desteklemektedir. Floransa'nın kuruluşu olan bu faktörlerin birleşmesi modern bir araştırma üniversitesi olarak tanımlanır ve ulusal ve dünya düzenindeki mükemmel konumunu ortaya koyar.

Florence Üniversitesi'ndeki araştırmacılar, 24 farklı bölümde faaliyet göstermektedir ve disiplinler arası ve üniversitelerarası merkezler dahil olmak üzere yaklaşık 40 araştırma biriminin yanı sıra uzman araştırma, bilgi aktarma ve gelişmiş eğitim merkezlerine sahiptir.

Floransa Üniversitesi, son birkaç yıl içinde bilgi transferi alanındaki girişimlerini istikrarlı bir şekilde güçlendirdi: patent dosyalama işlemleri, işletmelerle ortak çalıştaylar kurulması ve şirketin kuruluşu. Bilgi transferi faaliyetleri, üniversitenin kuluçka makinesi araştırma ve yönetiminin geliştirilmesi için merkezi olan CSAVRI tarafından koordine edilir. (Centro di Servizi di Ateneo ve Valorizzazione della Ricerca de la Universitario Universitario)

Floransa Üniversitesi lisans bölümlerini tıklayın.

Floransa Üniversitesinin yüksek lisans bölümlerine tıklayınız.

Floransa Üniversitesine entegre programlar (lisans + lisansüstü):

Mimari
İlaç Kimyası ve Teknolojisi
Eczane
Tıp ve Cerrahi
Diş Hekimliği ve Protezleri
İlköğretmen Eğitimi
Lawler
Floransa Üniversitesi İngilizce Bölümü
Kırsal kalkınma için doğal kaynak yönetimi tropikal
Mimarlık (Müfredat: "Mimari Tasarım")
Sürdürülebilir turizm sistemlerinin tasarımı
Ekonomi ve Kalkınma
Finans ve Risk Yönetimi
Uluslararası İlişkiler ve Avrupa Çalışmaları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder