24 Aralık 2017 Pazar

Murray State Universitesi

Murray State University, 1922'de kurulmuş olup, Murray, Kentucky, Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunan bir devlet üniversitesidir. Üniversitenin yaklaşık dokuz yabancı ülke ve 30 eyaletten övgüler alan öğrenciler. Murray State University dört akademik kolej, iki okul, 30 bölüm ve iş kolejleri ile bilim, mühendislik ve teknoloji üniversitelerinin paylaştığı ortak bir programla sağlanan 11 yardımcı, 64 lisans ve 42 yüksek lisans ve uzman programını sunmaktadır. İşletme yüksek lisansı, öğrencinin
yüzde 23'ünü kaydeden Murray Eyaleti'ndeki en büyük merkezdir.

Murray State, 1928'den beri sürekli olarak, Güney Colleges ve Okullar Birliği, Komisyonlar Birliği tarafından akredite edilmiş bir kurumdur. Murray, AACSB akredite edilmiş iş programlarını başarmak için Kentucky eyaletinde sadece sekiz okuldan biridir. Ama okul öyle. Hayır AACSB tarafından akredite edilmiş muhasebe programları Başka pek çok program özel bir akreditasyona sahiptir - özellikle öğretim programları, güzel sanatlar ve hemşirelikte. Eski bir okul ve normal okul öğretmeni olan Murray State, NCATE tarafından akredite edilmiş eğitim programlarıyla ünlüdür ancak üniversite, aynı zamanda güzel sanatlar programı için ulusal olarak tanınmaktadır. Müzik bölümü, 1936'dan beri Ulusal Müzik Okulları Birliği'ne üyedir.

Öğrenciler, sınıf dışındaki akademik olmayan etkinliklere katılma ve katılma şansını elde etmek için organizasyona ve sororivere de katılabilir. Murray kampüsünde 150'den fazla öğrenci klübü var.

Bir öğrenci klübünün talebi çok fazla olan öğrenciler tarafından bir atletik kulüp. Murray Eyalet Üniversitesi, Ohio Vadisi Konferansı'nda (NCAA Division I) yarışan erkek ve kadının ekiplerinden oluşan bir üniversite spor takımına sahiptir. Basketbol, ​​bu üniversitenin güçlü programlarından biridir.

1976 yılından bu yana Murray kampüsündeki atletik takımların (futbol) birisi tarafından sunulan benzersiz bir kutlama var, yani her bir amaç evin insanlar tarafından kutlandı ve yarışçı One olarak adlandırıldı; futbolun etrafındaki parkurları tamamladı Murray kampüsünde.

Buna ek olarak, öğrenci hayatını kampüste süsleyen bir kutlama ya da benzersiz gelenekler var, ki bu iki öğrenci aşık olursa ve nihayet evlenirse, her öğrenci ayakkabısının ağaçlara çivili olmasının bir servet olduğunu söyleyebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder