9 Aralık 2017 Cumartesi

Florida Atlantic University

Florida Atlantic Üniversitesi (FAU veya Florida Atlantik olarak da bilinir) Florida'nın Boca Raton kentinde bulunan ve beş şehir merkezindeki Dania Beach, Davie, Fort Lauderdale, Jüpiter ve Fort Pierce'de bulunan uydu kampüsleri bulunan bir devlet üniversitesidir. Liman Şube Oşinografi Enstitüsü. Florida Atlantic, 1964'te güneydoğu Florida'daki ilk devlet üniversitesi olarak açıldı, sadece üst düzey bölüm ve mezuniyet programı seviyesinde bir program sunmaktadır. Erken kayıt sadece 867 öğrenci, üniversite daha önce alt bölüm öğrencileri kabul ettiği 1984'teki bir artış. 2012'de
kayıt 140 ülkeyi, 50 eyaleti ve Kolombiya Bölgesi'ni temsil eden 30.000'den fazla öğrenciye ulaştı.
Kurulduğu günden bu yana, Florida Atlantic yaklaşık 105.000 mezun sayısına 110.000'den fazla derece kazandırdı. Florida Atlantic, 12 kampuslu Florida Eyalet Üniversitesi Sistemine aittir ve beş milyondan fazla nüfusa sahip olan ve 100 km'den fazla kıyı şeridini kapsayan Güney Florida'ya hizmet vermektedir. Florida Atlantik Üniversitesi, Carnegie Vakfı tarafından yüksek araştırma faaliyeti olan bir araştırma üniversitesi olarak sınıflandırılmıştır. Üniversite, Tıp Fakültesi'nden profesyonel bir derece ek olarak 10 kolejde 180'den fazla lisans ve lisansüstü program sunmaktadır. Kapak sanatı ve beşeri bilimler, bilim, tıp, hemşirelik, muhasebe, işletme, eğitim, kamu yönetimi, sosyal hizmet, mimari, mühendislik ve bilgisayar bilimleri alanlarında çalışma programı. Son yıllarda, FAU akademik ve araştırma sıralamalarını iyileştirmek ve daha geleneksel bir üniversite haline gelmek için çaba harcamıştır.
Üniversite, kabul standartlarını yükseltti, araştırma fonlarını artırdı, yeni tesisler inşa etti ve büyük araştırma kurumlarıyla ünlü bir ortaklık oluşturdu. Değişiklikler kampüste bir stadyum, kampüste ek konutlar ve 2010'da Tıp Kolejinin kurulması gibi değişiklikler içeriyor.

2013 yılı için Florida Atlantic University, bu raporu US News & World of "En İyi Üniversiteler" olarak sınıflandırarak ikinci basamaklı bir üniversite olarak sınıflandırdı. Haberler ABD, akran değerlendirmesi, tutma oranları, öğrenci seçiciliği, kaynaklar, öğretim üyeleri, finansal kaynaklar, mezuniyet oranları ve mezunlar vererek diğer üniversitelerle nasıl karşılaştırdıklarına dayanarak üniversiteleri en yüksek iki seviyeden birine yerleştirir. Bu üniversite tektir Princeton Review tarafından Amerika Birleşik Devletleri'ndeki 146 "En İyi Güneydoğu Yüksek" inin. İnceleme ayrıca FAU İşletme Fakültesi'ni 2009 yılı için "En İyi 296 İşletme Okulları" listesine adlandırarak işletme programını kabul etti. 2011 için Florida Atlantik, Washington'da bir ülkede 249 sırada yer aldı. Aylık dergisi aşağıdaki üç kriteri temel alarak sıralandı: "üniversitelerin sosyal hareketliliğin motoru ne kadar iyi (yoksulların çok zengin olabilmesi için zengin olmaktan çok daha zengin olmasına yardımcı olur), üniversitenin bilimsel araştırmaları ve insancıllığı nasıl teşvik ettiğini ve üniversitenin etik Üniversite Amerika'da 28, Florida'da ise dördüncüsü, 2006-2007 akademik yılında 738 İspanyol öğrencisine lisans derecesi vermek için Yüksek Öğrenimde Hispanik Görünüm adlı dergide yer aldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder