24 Aralık 2017 Pazar

Villanova Üniversitesi

Villanova Üniversitesi 1842'de Saint Augustine'nin Ordo'su tarafından kurulmuştur, özel bir üniversitedir ve aynı zamanda Villanova, Pennsylvania, Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunan en eski Katolik üniversitesidir. Üniversite, çeşitli araştırma bölümleri ile birlikte çeşitli lisans programları sunmaktadır. Dört yıllık ön-medik bir programın yanı sıra, 12 alanda birleştirilen lisans ve yüksek lisans programları da vardır. Öğrenciler kendi fakültelerine göre bir ana ders seçebilirler, Liberal Sanatlar Yüksekokulu, Hemşirelik Yüksekokulu, Hukuk Fakültesi, İşletme Fakültesi ve
Mühendislik Fakültesi bulunmaktadır.

Villanova Üniversitesi'nin genel lisans kabul oranı% 39.1, 2011'de 15 398'den 6000'den fazla başvuru sahibi var. Kabul edilen öğrencilerin% 84'ü lise sınıflarının en iyi% 10'unda ve% 94'ü ilk% 20'de yer alıyor. Tipik bir öğrenci için GPA aralığı ağırlıklı olarak 3.81 - 4.21 / 4.00 arasındadır. Kabul edilen başvuru sahiplerinin SAT puanlarının orta yüzde 50'si tipik olarak 1340-1440 / 1600'dur ve kabul edilen adaylar için bileşik ACT puanının orta yüzde 50'si tipik olarak 30-33'tür.

Bu arada, üniversite, teoloji ve felsefe alanlarında dört ders ve yazma, tarih, matematik, fen, yabancı dil, teoloji ve güzel sanatlar üzerine dokuz ek ders içeren bir çekirdek müfredatına sahiptir.

Öğrenciler öğrenmeye ek olarak, üniversite tarafından sağlanan çeşitli organizasyonlara ve topluluklara da katılabilirler. Aslında, bir üniversite organizasyonundaki bir öğrenci olan Campus Activities Team, okulun en büyük öğrenci organizasyonu, müzik konserleri, komedi geceleri ve Taste of Philly etkinliğini koordine ediyor.

Sağlık sektörü, bir okul aracılığıyla, acil tıbbi teknisyenler olarak acil tıbbi hizmetler sunan bir öğrenci koşusu ambulans hizmeti olan Acil Sağlık Hizmetleri adlı bir programı da vardır. Villanova NROTC, Philadelphia NROTC Konsorsiyumunun bir parçasıdır.

Bu üniversite tarafından hem akademik hem de akademik olmayan birçok başarı ve ödül. Akademik olmayan başarılar (spor) alanındaki bir örnek, 24 spor takımıyla 19 NCAA takım ulusal şampiyonasını ve 82 konferans şampiyonasını kazandı.

Yeteneklerini geliştirmek ve spor alanında başarılar sergilemek isteyen öğrenciler için üniversite spor takımlarına katılabilirsiniz. Wildcats takma maskotuyla üniversite spor takımları, NCAA Division I Atletizm yarışmasında diğer katılımcılar ile rekabet eder. Buna ek olarak, üniversite ayrıca bir basketbol yarışması olan Philadelphia Big 5'in bir üyesidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder