26 Aralık 2017 Salı

Kaplan Üniversitesi

American Institute of Commerce, adını Quest College olarak değiştirmeden 1937'de kuruldu. Kasım 2000'de, adı Quest Education Corporation'ın satın alınmasıyla edinilen Kaplan, Inc'in ardından Quest College Kaplan College olarak değiştirildi. Davenport, Iowa, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki (Fort Lauderdale'deki ana yönetim binası olan), Iowa, Nebraska ve Maryland'deki kampüs 11 kampüsleri
ve Indiana, Maryland, Missouri ve Wisconsin'deki 4 Kaplan Üniversitesi Öğrenme Merkezi.

Eylül 2004'te Kaplan High, lisansüstü programlar sunma izni verildikten sonra resmen adını Kaplan Üniversitesi olarak değiştirdi.

On okulda Kaplan Üniversitesi öğretim üyeleri düzenledi.

Genel Eğitim
Bachelor of Education
Sağlık Bilimleri
Bilgi Teknolojisi
hemşirelik
Sosyal ve Davranış Bilimleri
Kaplan Sürekli Eğitim
Concord Hukuk Fakültesi Kaplan Üniversitesi
Açık Üniversite (OC @ KU)

Üniversite hemşirelik okulları, Collegiate Hemşirelik Eğitimi Komisyonu (CCNE) 'dan Nisan 2006'da Hemşirelik Bilim Dalı'na ulusal mesleki akreditasyon vermiştir. 2007 yılının Ekim ayında, Iowa ve Iowa'da bulunan 7 Iowa ve Nebraska merkezli tüm Kaplan Üniversitesi kampüsüne katıldı ve şimdi Kaplan Üniversitesi markası altında faaliyet gösteriyor. Ekim 2007'de Kaplan Üniversitesi Concord Hukuk Fakültesi tarafından açılmış ve adı Kaplan Üniversitesi'nin Concord Hukuk Fakültesi olarak değiştirilmiştir. ABA onaylı olmayan bir hukuk lisans derecesine sahip öğrencilerin Bar'a kabul etmiş olduğu bar sınavını ve uygulama yasasını almalarına rağmen Concord, kurumları çevrimiçi olarak akredite etmeyen American Bar Association tarafından tanınmıyor.

Kaplan Üniversitesi (KU), kar amacı gütmeyen bir kolej sahibi ve işlettiği bir şirket olan Iowa High Acquisition Corporation'ın "iş yapmak" (DBA) adıdır. Graham Holdings Company'nin bir yan kuruluşu olan Kaplan, Inc'e aittir.

Kaplan Üniversitesi, Yüksek Öğrenim Komisyonu ve Kuzey Orta Okullar ve Okullar Derneği (NCA) üyesi olan bölgesel olarak uzaktan eğitim kurumuna hakim durumdadır. Kaplan Üniversitesi, Kaplan Test Prep'i kuran Stanley H. Kaplan'ın onuruna verilir.

2014 yılında ABD Haber ve Dünya Raporu sıralamasında Kaplan Üniversitesi, bu online derece programı kategorisinde 205 sayının 56'sına sahip. Üniversite hemşireliği yüksek lisans programı 95'ten 70'inci sırada yer aldı.

Kaplan Üniversitesi, Federal'i, yüksek baskı almak ve gerçekçi olmayan bir maaş vaadleri ortaya çıkaran gizli bir federal soruşturma bulguları ile uyuşan suçlamalarda bulunan bazı düdük çalma dava ile karşı karşıya kaldı. Kaplan'ın kayıt sayısı 119.000'den 65.000'e düştü ve tartışmanın merkezinde.

New York Times'a göre, Kaplan programının% 23'ü düzenlemeyi başarısız istihdam önermiş ve başarısızlıkla sonuçlanan% 10'luk bir başarısızlıkla sonuçlanamamıştır. Bu, Kaplan'ın çok sayıda mezununun öğrenci kredilerini geri alamadığı anlamına geliyor.

Kaplan, 2015 yılında federal yetkililerle, uygun olmayan eğitmenlerin kiralanmasına ilişkin iddiaları tamamladı. Kaplan'taki yaklaşık 300 öğrenci, yerleşimin bir parçası olarak eğitim iadesi alacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder