26 Aralık 2017 Salı

Tufts Üniversitesi

Tufts Üniversitesi, 1852'de Christian Universalist tarafından Boston yakınlarında, sadece Medford / Somerville, Massachusetts, Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunan özel bir araştırma üniversitesidir. Üniversitenin adı "Küçük Uysal" olarak da bilinir ve Uluslararasılaşma ve Yurtdışı Eğitim Programları ile ünlüdür.


Tufts Üniversitesi, aşağıdakileri içeren on okuldan oluşur:

Hem lisans hem de lisansüstü öğrenciler
Fen Edebiyat Fakültesi (1898 veya 1903)
Mühendislik Okulu (1898)
Jonathan M. Tisch Vatandaşlık ve Kamu Hizmeti Koleji (2000) - derece vermeyen bir

Sadece lisans öğrencileri
Güzel Sanatlar Okulu ile kooperatif düzenlemesi yoluyla güzel sanatlar lisans diplomasını veren Özel Araştırmalar Yüksekokulu (1939)

Sadece lisansüstü öğrenciler
Amerika'nın en eski uluslararası ilişkiler ve dış ilişkiler mezunu Fletcher Hukuk ve Diplomasi Okulu (1933)
Dişhekimliği Okulu (1899)
Tıp Okulu (1893), Birincil bağlı hastaneler Tufts Tıp Merkezi ve Baystate Tıp Merkezi
Lisansüstü Biyomedikal Bilimler Sackler Okulu (1981)
Kuzey Amerika'daki tek besin okulu olan Gerald J. ve Dorothy R. Friedman Beslenme Bilim ve Politika Okulu (USDA Human Nutrition Research Center) (1981)
New England'daki tek veterinerlik okulu olan Cummings Veterinary Medicine Okulu (1978)

Eski okullar
Vinç İlahiyat Okulu 1869'da açıldı ve 1968'de kapandı.

Her okulun kendi fakültesi vardır ve başkan ve vali tarafından atanan bir dekan tarafından yönlendirilir ve Mütevelli Heyetinin rızası alınır. Buna ek olarak, üniversite Boston Güzel Sanatlar Okulu ve New England Konservatuarı'na bağlı.

Öğrencilerin yaklaşık% 90'ı Sanat ve Bilim Okulu'na,% 10'u ise Mühendislik Okulu'na kayıtlı. Ayrıca, öğrencilerin yaklaşık% 50'si yurtdışında, Şili, Çin, Gana, Oxford ve Paris'te sponsorluk programı olan üniversitenin sunduğu yurtdışı eğitim programını izlemeye devam ediyor.

Üniversite, 1984'te meydana gelen Frederick Hauck'la uzay mekiği ve gezi mezarlığında Dünya'nın yörüngesinde olan astronotlarının 127 kez üniversitenin gururunu yaşıyor.

Akademik programları sunmanın yanı sıra öğrenciler, özellikle spor etkinlikleri gibi organizasyon ve etkinlikler yoluyla akademik faaliyetlere katılabilir ve bu akademik etkinliklere katılabilirler. Tufts Üniversitesi, fil Jumbo lakaplı maskotla, NCAA Division III'teki diğer üniversitelerdeki spor takımlarıyla rekabet eden bir üniversite spor takımına sahiptir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder