12 Aralık 2017 Salı

Charles R. Drew University of Medicine and Science

Charles R. Drew Tıp ve Bilim Üniversitesi, tarihsel olarak siyah kolejler ve üniversiteler, özellikle de kâr amacı gütmeyen ve azınlık Willowbrook, mayo, Los Angeles County, Kaliforniya, Amerika Birleşik Devletleri kurumlarına hizmet ediyor. 1966 yılında Los Angeles, Kaliforniya, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki Watts bölgesindeki tıbbi tesislerin yetersizliğine karşılık olarak kuruldu. Daha sonra, bu kurumun rektörlüğüne girdi ve yeni akademik rolü yansıtacak şekilde adını değiştirdi. Dr Charles r dour adına üniversitenin adı mı var. Ve eski Jr / Charles r ile ilişkili Martin Luther King, Tıp Merkezi 1972-2006, bazen King Drew Üniversitesi olarak anılacaktı.



Bu Üniversite ve üye okul-Thurgood Marshall Koleji Fonu

27 Şubat 2010'da ABD Deniz Kuvvetleri, İkinci Dünya Savaşı sırasında kan bankalarını devrimden alan Dr Charles r drew'u seçti. Bir kopyası "Hemşirelik lobisinin okulu" nda oturuyor.

Tıp Fakültesi, 1965 Watt ayaklanmalarına yanıt olarak, Güney Los Angeles'ın yoksullarına hizmet edecek azınlık doktorları yetiştirmek için kuruldu.
Sunulan akademik programlar: "aile hemşiresi uygulayıcısı" ve "master" düzey dersleri, halk sağlığında halk sağlığı masteri, genel çalışmalar, ön tıp ve Bachelor of life science and associate'de (BAC) lisans sahibi olan hemşirelik çalışmalarında bilim masterı Sağlık bilgi teknolojisinde bilim, ve radyolojik teknolojide bilim ilişkisi.

Temmuz 2007'de, Western Association of school ve collections tarafından üniversite mezunu müfredat incelemesi ve akreditasyonu sürdürmesi, California Üniversitesi ile ortak olarak yeni bir dört yıllık tıp fakültesi ve hemşirelik okulu için planlar duyurdu.

17-19 Haziran 2009 tarihlerinde yapılan toplantıda Komisyon, üniversiteyi denetleme konusunda yüksek enstitü ve üniversitelerin kanunları uyarınca kabul ettiğinden bu kriterleri karşılamayan ciddi sorunlar yaşadığını belirtti. Komisyon, bu süreç boyunca üniversitelerin sayısı korunuyor.
Temmuz 2011'de, üniversite "deneyim" ten çıkarıldı. 2013'te "halk sağlığı" ödülüne layık görüldü.

13 Ağustos 2010'da resmen Charles'ı açtı, Dean Gloria j McNeal, PhD, MSN, sweep-BC ve van'dan kurucu üniversite Mervyn M. dymally hemşirelik okulunu açtı. Bu program Haziran 2009'da Kaliforniya Hemşirelik Kayıt Kurulunun ön onayını verdi. Okullar ve kolejler Batı Birliği, 2009 yılı Mart ayında verdi. Hemşire pratisyen hekimliğini 2011 yılında ekledi. Hemşirelik okulunda 2011 yılının başında tam akreditasyon sağlandı. hemşirelik için ikinci Ulusal Ligi ve "hemşirelik eğitimi" üzerine Komisyon ve Komisyon tarafından kabul edilmelidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder