26 Aralık 2017 Salı

Barry Üniversitesi

Barry Üniversitesi, Miami şehir merkezinin kuzeyinde banliyölerinden olan Florida, Miami Shores'de 1940 yılında kurulmuş özel bir Katolik üniversitesidir. Güneydoğudaki en büyük Katolik üniversitesinden biridir. Barry Üniversitesi, çalışan yetişkinler için özel olarak tasarlanmış geleneksel, hızlandırılmış lisans programları 60'dan fazla lisans programı ve 9 okulda 50'den fazla lisansüstü
programı (bunların çoğu sınıf gecesi / hafta sonu) ile sunmaktadır. Öğrenci-öğretim oranı 14: 1'dir.

Barry Üniversitesi'ndeki mevcut okullar: Yetişkinler ve Sürekli Eğitim Okulu, Sanat ve Bilim Okulu, Andreas İşletme Fakültesi, Eğitim Fakültesi, İnsan Performansı ve Dinlence Bilimleri Okulu, Hukuk Fakültesi (Dwayne O. Andreas), Doğal Okulu Hemşirelik Yüksekokulu ve Sağlık Bilimleri, Barry Üniversitesi Pediatrik Tıp Fakültesi, Sosyal Hizmet Okulu.

Üniversitenin misyonu, dört taahhüdü, yani bilgi ve doğruluk, kapsamlı bir toplum, sosyal adalet ve işbirliği hizmetleri geliştirmektir. Dört taahhüt, inanç ve hizmet programları gibi çeşitli programlar aracılığıyla uygulanmakta ve AIDS Günü gibi sosyal faaliyetlere aktif olarak katılmaktadır.

Üniversitede ayrıca, atletik bölüme dahil edilen 12 akademik olmayan bölüm bulunmaktadır. Berasil, 13 ulusal şampiyonluk kazanma gibi bölümle çeşitli başarılara imza attığında, Sunshine Devlet Konferansı'nda üç ulusal şampiyonluk ve 57 başlık başarıyla kazanmıştır. Bu bölüm aynı zamanda 277 All-American atleti başarıyla sunuyor.

Toplulukta Haiti Başbakanı Shaquille O'Neal olarak bilinen birçok kişi, Laurent Lamothe, Barry Üniversitesinden mezun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder