24 Aralık 2017 Pazar

Drexel Üniversitesi

Drexel Üniversitesi Philadelphia'daki üç kampüslü ve Sacramento, Kaliforniya'daki bir özel araştırma üniversitesidir. 1891'de ünlü finansçı ve hayırsever Anthony J. Drexel tarafından kuruldu.
Drexel 70'den fazla tam zamanlı lisans programı ve derecesi hızlandırmıştır. Lisansüstü düzeyde, üniversite, 100'den fazla yüksek lisans, doktora ve mesleki programı, birçok yarı zamanlı eğitim sunmaktadır. Drexel, kooperatif eğitim programı (işbirliği) ile tanınır. Drexel kooperatifi düzenli olarak Amerika Birleşik Devletleri'ndeki en iyi işbirliği programlarından biri olarak yer aldı.
Katılımcı Öğrenciler, mezuniyet öncesi 18 aylık tam zamanlı ücretli iş deneyimine kadar kazanmak için çeşitli fırsatlara sahiptir. Üniversitenin 28 ülkede ve 25 uluslararası konumda 1.600'den fazla ortak şirket, hükümet ve kâr amacı gütmeyen kuruluştan oluşan geniş bir ağa sahiptir. İşverenlerin arasında, üst düzey çokuluslu hukuk firmaları, bankalar, şirketler ve Goldman Sachs, Microsoft ve Procter & Gamble gibi birçok Fortune 500 şirketi bulunmaktadır.

Şangay Jiao Tong Üniversitesi dünya üniversite sıralamaları Akademik Sıralaması Drexel 401-500 ve Times Yüksek Öğrenim Dünya Üniversiteleri Sıralaması, Drexel'i dünyadaki 200 üniversite arasından sıraladı. [10] Yıllık "En İyi Amerikan Lise Listesindeki" US News & World Report'da Üniversite, sürekli olarak "En İyi Ulusal Üniversiteler - Okul Üstü" kategorisinde yer aldı. 2012'ye giren Drexel, "Up and Coming National" listesinde üçüncü sıraya yerleşti. Akademisyenler, fakülte ve öğrenci hayatındaki umut verici ve yenilikçi değişikliklere "değinerek" Ulusal Bilim Vakfı ve 2009 Lombardi Drexel raporu da en büyük 50 kapsamlı özel araştırma üniversitesi arasında yer aldı. Drexel Üniversitesi, Birleşik Devletler'deki "Araştırma Üniversitelerinde Ücret Potansiyeline göre" 45. sırada yer almaktadır.

Okullar ve okullar
Drexel bugün bir düzineden fazla akademik birimi içeriyor

Kolejler
Antoinette Westphal Medya Sanatları ve Tasarım Koleji
Bennett S. Lebow İşletme Fakültesi
Fen-Edebiyat Fakültesi
Mühendislik Fakültesi
Bilgisayar Bilimleri ve Enformatik Yüksekokulu
Tıp Fakültesi
Hemşirelik ve Sağlık Yüksekokulu
Goodwin Profesyonel Çalışmalar Yüksekokulu
Pennoni Honors Koleji


Okullar
Hukuk Okulu
Biyomedikal Mühendisliği, Bilim ve Sağlık Sistemleri Yüksekokulu
Biyomedikal Bilimler ve Profesyonel Çalışmalar Enstitüsü
Eğitim Fakültesi
Halk Sağlığı Ana Bilim Dalı
İktisat Fakültesi
Ağırlama ve Spor Yönetimi Merkezi
Charles D., Girişimcilik Okulu'nu Kapatın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder