26 Aralık 2017 Salı

Trinity Universitesi

Trinity University, San Antonio, Texas, Amerika Birleşik Devletleri'nde özel bir liberal sanat üniversitesidir. 1869 yılında kurulan kampüs, Monte Vista'nın tarihi bölgesinde ve Brackenridge Parkı'nın bitişiğindedir. Öğrenci topluluğu 2.299'un üzerinde lisans ve 200 lisansüstü öğrenciden oluşuyor ve üniversite 2013-2014 yılları arasında 517 lisans derecesine sahip.

Trinity, geleneksel liberal sanatlar ve bilimlerde, sanatlarda ve mühendislikte ve muhasebe, öğretim, okul psikolojisi, okul yönetimi ve sağlık yönetimi alanlarındaki lisansüstü programlarda toplam 42 ana ve 57 ana okulu öğrencilere sunmaktadır. Trinity, 9: 1 öğrenci / öğretim üyesi oranıyla öğrencilerin ve öğretim üyelerinin tüm disiplinler arasındaki yakın etkileşimi vurgular. Tam zamanlı fakülte sayıları 228, bunların% 98'i doktora yapıyor. veya diğer terminal derecelerini kendi alanlarında kullanabilirler. Öğrenci merkezinin yaklaşık% 47'si 35'ten fazla ülkede yurtdışında eğitim görüyor.

Trinity, öğrencilere ve fakülte personeline yönelik akademisyenlere ve kaynaklara odaklanmanın bir sonucu olarak övgü toplamıştır. Örneğin:
Trinity, Princeton Review'un The Best 378 Colleges'in 2014 baskısı tarafından tanınmaktadır ve yıllık kolej rehberidir ve ilk yayınından beri kitapta yer almaktadır.
Trinity, "Batı" daki US News & World Report 2014 "Bölgesel Üniversite Sıralaması" nda birinci sırada yer aldı.
Washington Monthly, sosyal hareketlilik, araştırma ve topluluk katılımına dayanan Trinity ulusunun en iyi üniversite ustası olarak 2013'te "toplumu iyi tanıtmak" olarak adlandırdı.
Trinity, Kiplinger'in Kişisel Finansmanı tarafından 2011-12 En İyi Değerli Özel Kolej olarak seçildi. Kiplinger, üstün eğitim ile ekonomik değeri birleştiren 200 özel üniversite ve liberal sanat koleji sıralamasında bulundu. Trinity dört yıllık bir mezuniyet oranıyla iyi geçti, mezuniyet öğrencilerinin ortalama borçları düşük, hem öğrenci-fakülte oranı hem kampüste mükemmel bir kaynak hem de genel olarak büyük bir değer.
College Affordability and Productivity Merkezi tarafından hazırlanan Forbes 2012 sıralaması nasional.Forbes Trinity rütbeli kolejlerde 101 sırada yer aldı; öğretim, kariyer beklentileri, mezuniyet oranları ve borç seviyesine odaklanarak tüketici bakış açısıyla yatırımları değerlendirdi. mezuniyet.

Trinity üye bir kuruluştur. Annapolis Grubu, liberal sanat ve eğitim değerlerine bağlı bir lider ulusal üniversitelerden oluşan bağımsız bir konsorsiyumdur; ve Güney Lisesi Birliğinin üyesidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder