2 Aralık 2017 Cumartesi

Varşova Teknoloji Üniversitesi

Varşova Teknoloji Üniversitesi
1826'da kurulan Varşova Teknoloji Üniversitesi, mühendislik ve uygulamalı bilimler alanlarında eğitim vermektedir.
Varşova Teknoloji Üniversitesi, Polonya'daki teknik üniversiteler arasında en yüksek sıralamaya sahiptir. Mimarlıktan işletmeye, matematikten bilgisayar bilimlerine, hatta robotik, biyoteknoloji, havacılık, jeodezi, ulaşım mühendisliği ve çok çeşitli alanlara geniş bir yelpazede sunmaktadır.
Üniversitede İngilizce öğretilen dersler:



İnşaat mühendisliği
Elektrik Mühendisliği
Elektronik ve Bilişim Teknolojileri
Çevre Mühendisliği
Havacılık Mühendisliği
Üretim Mühendisliği
Ayrıca işletme yönetimi fakültesi olarak MBA dersleri de sunmaktadır.


Varşova Teknoloji Üniversitesi öğrencilere 11 farklı yurt sunmaktadır. Öğrenciler, tek, çift veya üçlü oda veya daire seçebilirler. Yurt kompleksinde spor salonu, yüzme havuzu, kütüphane, TV odası, çamaşırhane ve mutfak bulunmaktadır.

Varşova Teknoloji Üniversitesi, mezun olmak için sistematik bir çalışma programı ile oldukça tercih edilen ve başarılı bir üniversitedir. Bu üniversiteye başvuran adaylar, lisede veya yüksek lisans okulunda başvuruda bulunmaları durumunda üniversitede paralel derslere katılmış olmalıdırlar. Bu üniversitenin profilini karşılayan adaylar genellikle 100 üzerinden en az 70 olan adaylar, ancak ortalama 70'den az aday da başvuruda bulunabilirler, çünkü ONLINE SINAV SINAVI 'nı geçemeyen adaylar açılan Vakıflara götürülür Varşova Teknik, Başarılı adaylar birinci sınıfı geçebilirler.
İngilizce hazırlık

İngilizce dersi, Pearson Test İngilizce Genel (PTE) ile bitiyor. 3 PTE'ye ulaşan adaylar eğitimlerine başlayabilirler. İngilizce dersi için A0 ile başlayan, yani İngilizce sıfır olan adaylar, kursun sonunda B1 notu alacak ve yaz kursuna katıldıktan sonra B1 adayları B2 olacak. B2'ye ulaşan adaylar daha sonra Varşova Teknik'den bir B2 sertifikası alacaklar.

Süre: haftada 2 sömestr / 600 saat / haftada 5 gün / gün 1 ders 45 dakika / 4 ders
Kurs 3 modüle ayrılmıştır; her bir modül sonunda test edilecektir. PTE Genel Sınavı devam ediyor. Kurs süresince ek dil ve kültür dersleri verilir.
Hazırlık Ücreti: A0 / A1 / A2 / B1 / B2 - 13 için 950 PLN yaklaşık € 3350
Hazırlık Kayıt Tarihleri: 1 Nisan - 31 Ağustos
Hazırlama Tarihleri: Ekim - Haziran
Vakıf (Bölüm Hazırlama)

Mühendislik Vakfı'na girenlere koşullu kabuller yapılır ve bunları başarıyla tamamlayanların bölümlerini doğrudan doğruya başlatırlar.
Süre: 2 sömestr / 600 saat
Modül 8: Matematik, Kimya, Bilişim Teknolojilerine Giriş, Mühendisliğe Giriş, Mühendislik Bölümleri için Teknik İngilizce, Yabancılar için Polonya ve Polonya Kültürü
Fiyat: € 3000

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder