24 Aralık 2017 Pazar

Nebraska Wesleyan Universitesi

Nebraska Wesleyan University (NWU), 1887'de Nebraska Methodist tarafından kurulmuş özel bir liberal sanat araştırma üniversitesidir. Bu üniversite, Lincoln, Nebraska, Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunmaktadır. 2007'de 1,600 tam zamanlı öğrenci ve 300 fakülte ve personel vardı. Okul liberal sanatların yüksek öğrenim geleneğini öğretir. Nebraska Wesleyan, 2002'de US News and World Report tarafından Nebraska'da 1 numaralı liberal sanat üniversitesiydi. 2009'da Forbes, 84. En İyi Amerikan Üniversiteleri sıralamasında bulundu. Birleşik Yöntemci Kilisesi'ne bağlıdır.


Nebraska Wesleyan Üniversitesi, üstün fakülteden Sanat ve Bilim Koleji aracılığıyla 25 binbaşı sunmaktadır. Sadece Advantage Wesleyan yetişkin programı aracılığıyla, diğerlerinin yanı sıra ticaret, ceza adaleti ve sosyal hizmet alanında BS derecesi bulunmaktadır. Çok çeşitli seçenekler sunulduğundan öğrenciler, her birinin isteği doğrultusunda bölüm ve lisans programlarına uyum sağlayabilirler.

Nebraska Wesleyan Üniversitesi aynı zamanda, "Xtreme Rat Challenge" adı verilen veya "Xtreme Rat Challenge" olarak bilinen psikoloji bölümü tarafından sunulan benzersiz programlar ile ünlüdür ve programın öğrencilere atletik sıçanlara zorluklar atması için yetiştirilmesi.

Üniversite üyeleri tarafından düzenli olarak düzenlenen çeşitli yıllık etkinlikler vardır, bunlardan biri Öğrenci Sempozyumu tarafından organize edilen ve öğrencilerin orijinal akademik araştırmalarını sunmaları, ev sahipliği yapabilecekleri tiyatro gösterileri ve sanat eserleri sunmalarıdır.
Nebraska Wesleyan Üniversitesi, aynı zamanda, program öğrencilerinin ilk önce gelen ilk hizmet için bisiklet kiralayabilecekleri yeni bir bisiklet Kontrol Programı'nı başlatan Fatigue Merkezi'ni kurdu.

Nebraska Wesleyan Üniversitesi, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki en iyi yüksek öğretim kurumlarından biri olarak dünyada bile 2000 yılından bu yana altı farklı vesileyle bir yıl içinde dört tane Fulbright uzmanı üretti. Alkışlanmayı hak eden bir başarı.

Spor faaliyetlerinden Nebraska Wesleyan Üniversitesi, maskot olarak bilinen ve Prairie olarak adlandırılan atletik erkekler ve kadınlardan oluşan bir ekibe sahiptir. NCAA Division III atletizm yarışmasında ve NAIA'da en iyi olmak için diğer üniversitelerdeki spor takımlarıyla yarışırlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder