24 Aralık 2017 Pazar

Post Üniversitesi

Post Üniversitesi, Connecticut'taki Waterbury'de bulunmaktadır. Post University, 1890'da kuruldu. Mayıs 1990'dan önce Post College olarak biliniyordu. Teikyo Üniversitesi, Tokyo, Japonya 1990-2004'te ve o tarihlerde Teikyo Post Üniversitesi olarak adlandırılmıştır. Üniversite, gün, akşam ve çevrimiçi kurslar sunar ve Meriden, Danbury ve Wallingford'da üç uydu merkezine sahiptir.
Post Üniversite Yüksek Öğretim Bakanlığı tarafından Connecticut Eyaleti ve New England Okullar ve Üniversiteler Birliği (NEASC) vasıtasıyla akredite edilmiştir. Connecticut Eyaleti, kalitelerini
sağlamak için periyodik olarak en çok materyali ve dersi inceleyerek çevrimiçi ve çevrimdışı programları inceler.

Post, muhasebe, işletme yönetimi, biyoloji, ceza adaleti, bilgisayar bilgi sistemleri, çevre bilimleri, at yönetimi, finans, erken çocukluk eğitimi, yasal çalışmalar (paralegals), yönetim, insan hizmetleri, psikoloji ve sosyoloji gibi lisans derecelerinin yanı sıra Kurumsal veya İşletme Yenilikçilik, Pazarlama, Finans, Liderlik ve İnsan Hizmetlerinde Yüksek Lisansta MBA. Ayrıca, Öğretim Tasarımı ve Teknolojisi, Yüksek Öğrenim Yönetimi ve Öğrenimde Yüksek Lisans Eğitim sunmaktadırlar. Post Üniversitesi, at yönetimi, muhasebe, işletme yönetimi / eğitim, insan hizmetleri ve hukuk araştırmaları alanlarında kendine özgü bir programla kendini kanıtlamıştır.

Post Üniversite Yüksek Öğretim Bakanlığı tarafından Connecticut Eyaleti ve New England Okullar ve Üniversiteler Birliği (NEASC) vasıtasıyla akredite edilmiştir. Connecticut Eyaleti, kalitelerini sağlamak için periyodik olarak en çok materyali ve dersi inceleyerek çevrimiçi ve çevrimdışı programları inceler.

Post Universitesi, Eagles olarak bilinen atletizm, Atlas Okulu Üniversite Konferans Merkezi'nde (CACC) rekabet edebilmek için Ulusal Collegiate Athletic Association Division II'nin bir üyesidir. Beyzbol, basketbol, ​​cross country, golf, lacrosse, futbol, ​​futbol, ​​yüzme, tenis ve koşu parkuru da dahil olmak üzere spor adamları; basketbol, ​​bowling, cross country, golf, lacrosse, futbol, ​​softbol, ​​yüzme, tenis, atletizm ve voleybol gibi kadın sporları.

Organizasyon halen özel kâr amacı gütmeyen bir okuldur. Post Üniversitesi'nin Genel Müdürü ve CEO'su Don Mroz, Ph.D. Post University, Generation Partners'a ait olup, Connecticut, Greenwich'de bulunmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder