26 Aralık 2017 Salı

Weber Eyalet Üniversitesi

Weber Eyalet Üniversitesi (WSU), 1889'da, Latter Day Azizler İsa Mesih Kilisesi tarafından Weber Stake Academy olarak kurulan, daha sonra Akademi Weber, Weber Normal Koleji ve Weber Koleji olarak kurulmuş bir eğitim merkezi kamu üniversitesidir. Yüksek Weber 1933 yılında küçük bir üniversite oldu ve 1962'de Weber Devlet Üniversitesi oldu. 1991'de Weber Eyalet Üniversitesi'nden bugünkü adıyla yeniden adlandırılan üniversite statüsünü kazanmıştır. Üniversite Ogden, Weber
County, Utah, Amerika şehrinde bulunmaktadır.

Weber State University, sahne sanatları, güzel sanatlar, beşeri bilimler, bilim, fen ve teknoloji, işletme ve ekonomi, eğitim, sosyal ve davranış bilimleri ve sağlık mesleklerinde 215 sertifika ve lisans programı sunmaktadır. Weber Eyalet Üniversitesi, üç ayrı disiplini seçerek ve tek bir tez veya kaptanlık projesinde birleştirerek öğrencilerin kendi lisanslarını hazırlamasına olanak sağlayan entegre çalışmalar sunmaktadır. Yüksek lisans derecesi muhasebe, işletme yönetimi (MBA), profesyonel iletişim, ceza adaleti, eğitim, İngilizce, sağlık yönetimi, hemşirelik ve vergilendirme konularında verilir.

WSU aşağıdaki yedi kolej ayrılmıştır:
Uygulamalı Bilimler ve Teknolojiler Yüksekokulu
Telitha E. Lindquist Sanat ve Beşeri Bilimler Koleji
John B. Goddard İşletme ve Ekonomi Yüksekokulu
Jerry ve Vickie Moyes Eğitim Fakültesi
Dr. Ezekiel R. Dumke Sağlık Meslek Yüksekokulu
Bilim Üniversitesi
Sosyal ve Davranış Bilimleri Yüksekokulu

Öğrenciler, ders unvanlarını ve bölümlerini her birinin isteği doğrultusunda alabilirler.

Üniversite aynı zamanda üniversite vakıflarının yanı sıra çok çeşitli organizasyon ve sororities sunmaktadır. Aslında, Satış Eğitimi Vakfı, Üst Satış Programı Üniversitesi, satış uzmanları ve temsilcilerini işe almak için en iyi okullardan biri olmayı başardı.

Yeteneklerini geliştirmek ve yeteneklerini sergilemek isteyen öğrenciler için üniversite spor takımlarına katılabilirler. Wildcats'ı takma maskotla üniversite spor takımları, Big Sky Konferansı'ndaki NCAA Division I atletik yarışmasında diğer katılımcılar ile rekabet eder.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder