24 Aralık 2017 Pazar

Oberlin College üniversitesi

Oberlin College, 1883'te kurulan ve OH, ABD'de Oberlin'de bulunan özel bir liberal sanat üniversitesidir. Dikkat çekicidir, çünkü kadın ve siyah öğrencileri beyaz erkek tarafında düzenli olarak itiraf eden ilk Amerikan yüksek öğrenim kurumudur. Oberlin Müzik Konservatuvarı, kolejin bir parçası olan ülkedeki en eski ve en eski kış bahçesidir.


Oberlin, Great Lakes Colleges Derneği ve Five Colleges konsorsiyum Ohio üyesidir.

Birincisine Teoloji Bölümü denir, 1833-1966, Oberlin Koleji İlahiyat Enstitüsü, ayrıcalıksız bir seminerdir. 1965 yılında Mütevelli Heyeti, Oberlin'de teoloji lisans eğitimini durdurmak üzere kuruldu. Eylül 1966'da altı öğretim üyesi ve 22 öğrenci Vanderbilt Üniversitesi İlahiyat Okulu'na katıldı.

Popüler Oberlin Koleji, Sanat ve Bilim Koleji'ndeki bir üniversite, 47 ana dal ve 42 küçükler ve konsantrasyonlar sunmaktadır. Buna ek olarak, bölümlerden biri olan Oberlin Müzik Konservatuvarı, Amerika Birleşik Devletleri'nde en eski ve en eski kış bahçesidir.

Öğrencilere geleneksel müfredatın ötesinde ilgi çekici konularda ders kredisi verilir, Oberlin Deneysel Koleji (EXCO) katılabilir. Genellikle Ocak ayında gerçekleşen kış boyunca, öğrenciler sırasıyla projeleri veya görevleri seçip tamamlayabilirler.

Kampüs içindeki sınıf etkinliklerine ek olarak öğrenciler üniversitenin dışında çeşitli akademik etkinlikler de yapabilirler. Örneğin, öğrencilere, dönem başına iş başına 5 $ 'lık Müze Allen koleksiyonundan duvarları süslemelerine izin verilir. Dali, Lichtenstein ve Picasso'nun parçaları, üniversiteler tarafından sağlanan ve öğrencilerin kullanımına hazır parçaların listesi.

Oberlin College'da Division III sporuna katılmak için 21 spor ekibi bulunmaktadır. Üniversiteye göre bir sağlık kulübüne katılan öğrencilerin yaklaşık% 30'u.

Öğrencilerin konut ihtiyaçlarını karşılamak için Oberlin College kampüs yurdunu sağladı. Buna ek olarak, üniversite aynı zamanda yatılı geçiş politikalarını benimsedi; öğrencilerin kampüste neredeyse her odada her cinsiyetten öğrenciyle birlikte bir odaya girmelerini sağlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder