26 Aralık 2017 Salı

Strayer Üniversitesi

Strayer Üniversitesi, 1892'de Strayer Business College olarak kurulmuş ve daha sonra Strayer College olarak 1998'de üniversite statüsü verilmeden önce kurulmuştur. Üniversite merkezi Herndon, Virginia'da öncelikle doğu, güney ve orta batı Amerika Birleşik Devletleri'nde kampus yerleri bulunur. Üniversitenin, her iki şehirde ve ABD'nin 24 eyaletinde yer alan banliyö bölgelerinde 80 kampüsü var.


Yaklaşık 40.000 öğrenci, 24 ABD eyaletinde bulunan 80 kampüste çevrimiçi öğrenme programları yoluyla başvuruyor. Yetişkinler için çalışma programlarında uzmanlaşmış ve muhasebe, işletme yönetimi, ceza adaleti, eğitim, sağlık hizmetleri yönetimi, bilgi teknolojisi ve kamu yönetimi gibi konularda lisans ve yüksek lisans dereceleri sunan üniversite.

Strayer Üniversitesi'nin muhasebe, işletme yönetimi, ceza adaleti, eğitim, sağlık hizmetleri yönetimi, insan kaynakları yönetimi, bilgi teknolojisi ve kamu yönetimi gibi konularda lisans ve lisansüstü programlar ve sertifikalar da içeren akademik programlar.

General Electric'den Jack Welch'i emekliye ayırdıktan sonra Jack Welch Yönetim Enstitüsünü kurdu; Bu 2011 yılında Strayer Üniversitesi tarafından satın alınmıştır. Enstitü profesyoneller için bir yönetici MBA derecesi ve diğer programlar sunmaktadır. Welch, program için müfredat hazırlamaya dahil oldu. Ve video işinde ortaya çıkan olaylar güncel olaylara odaklanıyor. Bu satın alma, Strayer Üniversitesi için mevcut Executive MBA online MBA programlarını ekliyor.

Strayer Üniversitesi, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından tanınan altı bölgesel akreditasyon kurumundan biri olan Orta Amerika Yüksek Öğrenim Komisyonu (Orta Amerika Okul ve Okullar Birliği) tarafından akredite edilmiştir. Buna ek olarak, Strayer Üniversitesi, üniversitenin web sitesine göre, kampüsün bulunduğu her ülkede faaliyet göstermek ve derece vermek için lisans ve onaylara sahiptir.

Strayer Üniversitesi'nin kayda değer mezunları şunları içerir:

General Robert Magnus, Deniz Piyadelerinin Emekli Yardımcı Komutanı.
Ayn Rand Enstitüsünde yazar, köşe yazarı ve arkadaş Don Watkins.
Annie Hawkins-Turner (Norma Stitz), internet girişimci ve fetiş modeli.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder