26 Aralık 2017 Salı

Towson Üniversitesi

Towson Üniversitesi, genellikle TU olarak anılacaktır, 1866 yılında öğretmenler için ilk eğitim okulu olarak Maryland'ı kurdu, Towson Üniversitesi dört yıllık bir kurum haline gelmiş ve sekiz üniversiteden oluşur ve 20.000'den fazla öğrenci kayıt yaptırmıştır. Towson, Maryland'daki en büyük devlet üniversitesinden biridir ve halen devletin öğretmenlerinin çoğunu üretmektedir. , Maryland,
Baltimore County'deki Towson'da bulunan bir devlet üniversitesidir. Bu, Maryland Üniversitesi Sisteminin bir parçasıdır.

Towson Üniversitesi, Orta Doğu Devletleri Yüksek Öğretim Komisyonu ve Maryland Eyalet Eğitim Bölümü tarafından akredite edilmiştir. Sonbahar 2010 öğrencileri için Towson, başvuranların yaklaşık% 57'sini aldı. ortalama ortalamanın değeri 3.45 ve öğrencilerin% 50'sinin ACT kompozit puanı 21-25 arasında değişti. Towson, otuz akademik bölümdeki lisans ve yüksek lisans öğrencilerini sekiz koleje bölünmüştür:
İşletme ve Ekonomi Fakültesi
Eğitim Fakültesi
Güzel Sanatlar ve İletişim Fakültesi
Sağlık Meslekleri Fakültesi
Liberal Sanatlar Koleji
Jess ve Mildred Fisher Fen ve Matematik Alanları Yüksekokulu
Honors Koleji
Lisansüstü Çalışmalar ve Araştırma Koleji

Üniversite 64 lisans mezunu, 37 yüksek lisans programı ve dört doktora programı sunmaktadır. Öğrenciler dersin rotasını belirledikten sonra, üniversitenin akademik programı idaresine üye oldular.

Kayıt için Towson, Amerika Birleşik Devletleri'nde sunulan sadece 100 lisans programından biri olan bir gerontoloji programına da sahiptir. Ayrıca, Amerika Birleşik Devletleri'nde e-Ticaret alanında lisans diploması olan tek kamu üniversitesi.

Birinci sınıfın yaklaşık% 77'si ve dört sınıftan da 4.800'den fazla öğrenci kampüste. . Üniversite, apartman kompleksleri, modern yüksek katlı kuleler ve daha geleneksel iki ve üç katlı konutlar da dahil olmak üzere 15 yurta sahiptir. Öğrenciler ayrıca beş de dahil olmak üzere kampüs içi konut seçeneklerinden birini seçebilirler: International House, Honors College, Wellness, Alkolsüz ve özel sessiz. Kampüstayken, öğrenciler danışma merkezine, bir akademik danışmanlık merkezi sağlık merkezine ve bir kariyer merkezine erişebilirler.

Öğrenciler, yemeklerini, yurt binalarını ve bilgisayar laboratuvarlarını OneCard'larını kullanarak planlamak için erişime sahip olurlar. Kartlarını kullanarak tüm okul spor karşılaşmalarına (birçok kez öğrencilere ücretsiz) ve çeşitli kampüs etkinliklerine gidebilirler. Aynı zamanda kampüste ikili bir tanımlama görevi görür.

TU'nun kendi kampus dışı servis sistemi de öğrencilere ücretsiz olarak verilmektedir. Kampus servisinde, kampüsün hemen dışındaki yerleşim birimlerine (Towson, University Village, The Colony, Donnybrook'daki Fairways) kampus dışı ulaşım gezileri yapılırken, okulun çoğu yerine yolculukları var. Ayrıca, hafif raylı sistemle MTA Maryland otobüs servis bağlantısına doğrudan erişim bulunmaktadır.

ABD Haber ve Dünya Raporu, Towson Üniversitesi'ni (Kuzey) kategori Üniversiteler - En İyi Üniversiteler'in Amerikan baskısı için Üst Düzey Genel Sekreteri olarak sıraladı. 2009 yılında Amerika Birleşik Devletleri'nde top 100 kamu üniversiteleri ve üniversiteleri listesinde Towson Üniversitesi de dahil olmak üzere Forbes ülke Bölüm. Kiplinger'in Personal Finance dergisi, Towson Üniversitesi'ni 2008-2009 eğitim-öğretim yılında devlet üniversitelerinde 100 en iyi değerlerden biri olarak seçti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder