26 Aralık 2017 Salı

Seton Hill Üniversitesi

Seton Hill Üniversitesi, 1885 yılında Bağış'ın Kızları tarafından kuruldu. Sadık Kızkardeşleri'ni kuran ve ölümünden sonra Birleşik Devletlerin ilk doğumlu azizi olarak kanunlaştırılan Elizabeth Ann Seton (1774-1821) için adlandırılmıştır. (Seton Hall Üniversitesi ve New Jersey'deki Saint Elizabeth Koleji'nin adı Elizabeth Ann Seton'dan alınmıştır.)


1914 yılında Seton Hill Junior koleji, Sadık Eşler tarafından açıldı. Pennsylvania Eyaleti'nin onayı ile Seton Hill College dört yıl sonra yaratılmıştır.

1946'da, Seton Tepesi'nde öğrenci olarak kabul edilen 40 Dünya Savaşı gazisi öğrencisi kabul edildi. 1980'lerde, erkekler düzenli olarak Seton Hill College'da müzik ve tiyatro da dahil olmak üzere birçok programa kabul edildi. 2002 yılında Seton Hill, Pennsylvania Eğitim Bakanlığı tarafından resmen üniversite statüsüne getirildi. Başkan JoAnne Boyle, okulun yeni statüsünü bir üniversite olarak formüle ettikten sonra ekiplerin takma adı "Spirits" ten "Griffins" e değiştirildi ve Amerikan futbolu da dahil olmak üzere birçok erkek atletizm ekibi eklendi. Seton Hill, 2006 yılında NCAA Division II'ye transfer edildiğini ve West Virginia Intercollegiate Athletic Conference (WVIAC) 'ya katıldığını açıkladı. NAIA'ya aitmişlerdi. Seton Hill, 2012'de PSAC'ya hareketini ilan etti.

Seton Hill Üniversitesi, tüm tam zamanlı öğrencilere bir iPad sunmayı içeren bir teknoloji planı duyurduktan sonra halkın dikkatini çekti ve aynı zamanda tüm yeni gelen öğrencilere 13 "MacBook ve iki yıl sonra öğrenci makinelerini yükseltme planı yaptı. öğrenciler her iki makineyi de tutarlar. [12] 2013 sonbaharından itibaren tam zamanlı yeni öğrencilere bir iPad Mini ve yeni tam zamanlı birinci sınıf öğrencilere bir MacBook Air verilecektir.

Seton Hill Üniversitesi, Pennsylvania'daki Greensburg, Pittsburgh yakınlarında yaklaşık 2.500 öğrencinin katolik bir liberal sanat üniversitesidir. Eskiden bir kadın koleji olan bu üniversite, 2002'de bir eğitim üniversitesi oldu. Son zamanlarda, Seton Hill, tüm öğrencilere iPads sağlamak için ilk üniversite olmanın ilgisini çekti.

Griffins olarak bilinen Seton Hill atletizm, Ulusal Collegiate Atletizm Derneği (NCAA) II. Bölümü'nde rekabet eder. 2012-2013 öğretim yılı boyunca, Seton Hill, West Virginia Intercollegiate Athletic Conference (WVIAC) üyesiydi. Seton Hill, WVIAC'ın Pittsburgh Üniversitesi'nden WVIAC'tan ayrılmasının ardından 1 Temmuz 2013 itibariyle Pennsylvania Eyalet Atletik Konferansı (PSAC) üyesidir.

Seton Hill erkek ve kadın sporları; futbol, ​​erkek ve kadın basketbolu, erkek ve kadın kavşağı, erkek güreşi, erkek ve kadın lakrosu, erkek ve kadınların pist ve sahası, softbol, ​​beyzbol, kadın amigoyu, kadın hokeyi, kadın atlı, bay ve bayan futbolu, bayan voleybolu, kadın golfu ve bayan tenisidir.

2005 yılında futbol gibi yeni spor programlarıyla ilgilenen erkek öğrencilerin akını nedeniyle giren sınıfın% 60'ı erkekti. 2008'de futbol takımının 10-3 kaydı vardı. Futbol takımı ve erkek futbol takımı, 2008'de açılış West Virginia Intercollegiate Athletic Conference'ın takım sporu ödülünü kazandı.

2006 yılında, basketbol takımı, programın üçüncü yaşındaki NAIA World Series'e bir rövanş aldı.

2014'te beysbol takımının en başarılı mevsimi oldu; PSAC, Atlantik Bölgesi'ni ve College World Series'e geçerek kazandı. Takım, ülkenin en iyi altıncı maçını bitirdi.

Lisans Programları
Seton Hill, 2012-2013 öğretim yılı itibarıyla, lisans programları, sosyal bilimler, doğa ve sağlık bilimleri, beşeri bilimler, eğitim, ticaret ve sanat, müzik ve tiyatroyu içeren Görsel ve Sahne Sanatları olmak üzere altı bölümden oluşmaktadır. Bütün öğrenciler büyüklerinin yanı sıra sanat, matematik, fen bilimleri, kültür, tarih ve yazı alanlarında liberal sanat derslerini alırlar.

Yüksek Lisans programları
2012-2013 öğretim yılı itibarıyla, Seton Hill on iki lisansüstü program sunmaktadır. Konular sanat, yazma, eğitim, terapi, iş, ortodonti ve doktor asistanı çalışmalarını içerir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder