24 Aralık 2017 Pazar

Lamar Üniversitesi

Lamar Üniversitesi 17 Eylül 1923'de Beamount Üniversitesi'nde, Texas, ABD'de, Pelican Eyaleti'nin yirmi beş mil batısında ve Houston'un yaklaşık doksan mil doğusunda South Park Junior College olarak yeni ve kullanılmayan üçüncü katta faaliyet gösterdi. South Park Lisesi, Pietzsch kolejin ilk başkanı oldu. South Park Junior College, Texas'ın ilk öğretim yılı boyunca Texas Department of Education onayını alan ilk kolej oldu ve 1925 yılında tamamen akredite oldu.


Üniversite yüz yirmi lisans üstü, yüksek lisans ve lisans dersleri sunmaktadır. Sadece ek okullar, Lone-Star Devlet Beşeri Bilimler Liderliği Akademisi'nden, öğrencilere DSÖ'nün huzur verici olarak verilmiş burslarından programlar sunar. Arazide ek öğrenci yurtları vardı ve çoğunlukla Cardinal Köyü olarak adlandırılıyordu.

Ağustos 2010'da, Amerikan Müttefikler ve Mezunlar Konseyi (ACTA) 715 dört yıllık kurumun çekirdek müfredat standartları üzerine bir araştırma yayımladı. Üniversite eğitimi, rekabetçi bir eğitim için çok önemli olduğu düşünülen çekirdek konularda kararlı olmalarından çok. Lamar, A derecesini almak için sadece 16 kurumdan biridir. Bu çalışma, Washington Post'ta "Forget Harvard ve think Lamar" başlıklı etiket dizisinde yer aldı. Ekim 2010'da Üniversite, kayıt sayısındaki artış nedeniyle iki yıl içinde ikinci kez kabul standartlarını yükselteceklerini açıkladı. Artan kayıt standartları 2011 sonbaharında yürürlüğe giriyor.

Lamar, US News & World Report 2015 sıralamasında Ulusal Üniversite olarak kabul edilir. Siteye göre, 2013 yılında Lamar'a başvuran öğrencilerin% 76,6'sı tedavi gördü. Lamar, 2.015 ABD Haber ve Dünya Raporu kategorisinde yer almaktadır.
En iyi hemşirelik okulları - 181 (bağlı)
En iyi Konuşma-Dil Patolojisi - 220
Bachelors En İyi Online Program - 47 (Bağlı)
En İyi Online Lisansüstü Programlar Adalet - 31 (bağlı)
En İyi Online Eğitim Lisans programı - 35 (bağlı)
En İyi Online Hemşirelik Programı - 74 (bağlı)

Lamar, 2014 Forbes Amerika'nın En İyi Üniversiteler raporunda 602. sırada yer alıyor.

Lamar Mühendislik Koleji, ülkenin genelinde 185, Güney'de 55, Texas'ta ise 11 numaralı en iyi mühendislik yüksekokul sıralamasında yer aldı. Aynı raporda, General Lamar, Mühendislik Okulu'nun millette # 18, güneyde # 6 ve Teksas'ta 2. sırada yer aldı.

CollegeChoice.net Online Yüksek Lisans Programı Lamar, 2015 yılında ulusun en çok 3'üncü sıralamasında en çok Afforable Graduate olarak sıralanmıştır. [29] Hemşirelik (MSN) program kategorisinde yer almak için çevrimiçi En İyi Online Bilim Master Lamar lisans programlarının 2015 sıralamasında ulus Hemşirelik # 3 Lamar Online Master sıralama. Uluslararası Lisans Derecesi için En Uygun Yüksek Okulların 2015 sıralamasında ulusun 4 numaralı kategorisi. Lamar Bachelor of Science Hemşirelik çevrimiçi programında, hemşirelik kategorisinde (BSN) En İyi Program Lisans Programının 2015 sıralamasında 6. sırada yer almaktadır.

Bu üniversitede öğrenciler, birarada örgütlenmenin bir parçası olacaklar, yani kardeşlik, sorority ve ortak çalışmalar. Buna ek olarak, üniversite, ülke alternatiflerinde üniversitelerle ek öğrenci değiş tokuşu da sunmaktadır.

Tim kardinal, üniversite sporu grupları, yarışmaya alternatif katılımcı ile rekabet eder NCAA Division I.

Bu üniversitede, "L" Yell adlı tek iyi sevilen bir gelenek vardır. Bu, futbol maçının başlangıcına on saniye kala yapılır, öğrencilerin ya da izleyicilerin nerede "L" yaptıklarına bakılmaksızın ellerini kaldırıp "L" ve "U" diye bağırdı. "L" nin amacı Lamar, "U" üniversitenin üniversiteden yana olması ve bu üniversitenin üniversitenin tanınması anlamına gelmesidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder