24 Aralık 2017 Pazar

Amberton Universitesi

Amberton, Hıristiyan evanjelistlerin felsefesini benimseyen ve Amerika'nın Dallas / Fort Worth Metroplex'inde bulunan Garland, Texas'ta bulunan özel bir üniversitedir. Ana kampus, Interstate 635'e bitişiktir. Okullar, 1971'den 1982'ye kadar bir kampüs uzantısı olarak Abilene Christian Üniversitesi'nin bir parçası olarak başladı ve başlangıçta Texas, Mesquite'de kuruldu ve 1974'te Garland'a taşındı. Bağımsız bir kuruma ayrılma planları, okul, 1981'de Güney Kolejler ve Okullar Birliği'nden akreditasyon aldı ve 2001'de "ton" ile adına 1982'de Amber Üniversitesi olarak geldi.
2006'da Teksas'ta Frisco'da bir şube kampüsü açıldı.

GetEducated.com tarafından satın alınabilirlik ve kalite için Best Buy'yı seçen iki derece mesafe: İşletme / genel işletme alanında Amberton çevrimiçi MBA ve online lisans derecesi.

Online üniversiteler dünya çapında öğrenci olarak yer alan 2015 yılında OnlineDegreeReviews.org ile 7. sırada olan uzaktan eğitim programı.

Amberton Üniversitesi, bölgesel olarak Güney Okullar ve Okullar Birliği (SACS) tarafından akredite edilmiştir; ABD Eğitim Bakanlığı ve Yüksek Öğretim Akreditasyonu Konseyi tarafından tanınan altı bölgesel akreditasyon kuruluşundan biridir. Ajans, Güney Amerika Birleşik Devletleri'nde anaokulundan üniversiteye kadar 13 binden fazla kamu ve özel eğitim kurumunu akredite ediyor.

Okul, Hıristiyan felsefesini desteklerken, öğrencilere vicdan özgürlüğü sözü veriyor; orada çalışmak veya geçmek için kabul edilmiş bazı doktriner inançlar veya formülasyonlar vardır.

Amberton, "geleneksel olmayan öğrenci" yi, yani 21 yaşın üzerindeki öğrencileri hedef alıyordu. Terim aynı zamanda genellikle evli öğrencileri, öğrencilerin tam zamanlı çalışmasını, ikinci bir lisans derecesini isteyen öğrencileri veya bir alandaki önemli zaman ve yeni alanda eğitim istiyorlar. Amberton Üniversitesi, atletik ekiplere sponsorluk yapmaz; ayrıca, ABD yüksek öğrenimine tipik olarak yurt olarak kullanılan birçok ilave imkânı işletir. Shakespeare, 21 yaşından küçük öğrencileri kabul etmiyor. Bu, tüm öğrencilerin başvurmadan önce akıcı İngilizce bilmelerini gerektiriyor. Amberton, fakülte nüfusu tarafından öğretilen derslerden oluşan uzaktan öğrenme kursları ve derece sunmaktadır. Bazı öğrenciler için bölgesel akreditasyon standartları olarak "yaşamayı öğrenmek" için okul ödül kredileri, ancak asla lisansüstü öğrenciler için geçerli değildir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder