28 Aralık 2017 Perşembe

Roger Williams Üniversitesi

Genel olarak RWU olarak kısaltılan Roger Williams Üniversitesi, Rhode Island, Bristol'daki 140 dönüm arazide (0,57 km2) yerleşik, özel, coedükasyonel bir Amerikan liberal sanat üniversitesidir. Umut Koyu. 1956'da kurulan bu isim, ilahiyatçı ve Rhode Island kurucusu Roger Williams'dan seçildi. Üniversitenin dini birliği yoktur. Operasyon üniversitesi, Northeastern Üniversitesi Rhode Island Providence'deki YMCA binasında bir şube kampüsü açtığında 1919 yılına dayanıyor. 1940 yılında YMCA Yönetim Kurulu, okulunu devraldı ve YMCA Enstitüsü, 1948 yılında ilk doçentlik
derecelerini aldı. 1956 yılında Enstitü, 1956 yılında adı altında iki yıllık lisansüstü bir kurum olmak için bir devlet tüzüğü aldı. Roger Williams Junior College. 1960'da Roger Williams College lisans derecesine başladı.

Daha büyük bir kampüse ihtiyaç duyar, kolej sahile 80 dönüm (32 ha) arazi satın alır ve ana kampus 1969'da Bristol'a taşındı. (RWU, Providence'de bir şube kampüsünü işletmeye devam eder.) 1989'da yeni bir başkan Dr. Natale A Sicuro, Roger Williams'ın 90'lı yıllara ilişkin planlarını başlattı ve yeni kurulan Roger Williams Law School'un başkanlığına başladı ve 1992'de Roger Williams College adının Roger Williams Üniversitesi'ne dönüşmesine yol açtı. RWU, 50. yıldönümünü 2006'da kutladı.

Üniversiteler 42 liberal sanat ana ve beş meslek okulunda yaklaşık 3.800 lisans ve 850 lisansüstü öğrenci kaydetmektedir. Amerika Birleşik Devletleri'ndeki, Deniz Biyolojisi Direktörü olarak mezun olan az sayıdaki üniversiteden biridir ve iyi mimarlık okulu olarak düşünülmüştür ve Rhode Island'daki tek hukuk fakültesine sahiptir. Üniversite aynı zamanda İnşaat Yönetimi alanında bir derece sunmaktadır; hemen hemen tüm öğrenciler CM programından mezuniyet öncesi kendi alanlarında iş teminat altına almışlardır. Üniversite aynı zamanda Dijital Adli Tıp'da çevrimiçi çalışmalar yapan ve ayrıca Bilgisayar Ağları ve Güvenliği'nde bir programa sahip birkaç kurumdan biridir. Öğrencilerin yaklaşık% 85'i kampüste yaşıyor.

Bu üniversitede kampus haftalık gazete olan The Hawks 'Herald, akademik yıl için yaklaşık 20 sayı yayınlıyor ve FM radyo istasyonları, WQRI 88.3. Radyo istasyonu alternatif hip hop üniversitesine kadar her şeyi çalar.

Öğrenmeye ek olarak, bu üniversitedeki öğrenciler, üniversitenin yaklaşık 70 yetişkin topluluğuna verdiği çeşitli organizasyonlara ve öğrenci derneklerine de katılabilir. Buna ek olarak, sevimli bir şekilde Barn lakaplı Sahne Sanatları Merkezi de 25 yıldır dans ve gösteri sanatları, müzik ve tiyatro çalışmalarına ev sahipliği yapıyor.

Akademik olmayan öğrencilerin, spor yeteneklerini ve yeteneklerini gösterebildikleri, üniversitenin spor takımlarının, Hawks maskotunun adının, Atletizm NCAA Division III'deki diğer yarışmacılarla rekabet ettikleri yerlerde gösterilmesi.

di Oktober 11, 2017 Tidak ada komentar:
Kirimkan Ini lewat E-posta
BlogThis!
Berbagi ke Twitter
Berbagi ke Facebook
Bagikan ke Pinterest

Etiket: Üniversite
Selasa, 10 Ekim 2017
George Washington Üniversitesi

George Washington Üniversitesi (GWU), 1821'de Columbia'nın Columbian Koleji Bölgesi adı altında, Birleşik Devletler'in ilk başkanı George Washington'un komutasında kurulmuş bir özel araştırma üniversitesidir. 1904 yılında, bugün bildiğimiz bir adı olan bir üniversiteye dönüştü. Otel, ulusun başkenti Washington, DC, Amerika Birleşik Devletleri'nin ve geleceğin liderlerini eğitmek ve hazırlamak için çalışan George Washington Üniversitesi'nin kalbinde yer almaktadır.

George Washington Üniversitesi, bu ülkedeki üniversitenin en siyasal açıdan en etkin kurumlarından biri olan en büyük yüksek öğrenim kurumlarından biridir; üç kampüsü vardır:

1. Washington DC'deki Sisli Taban ve Dağ Vernonu
2. GW Virginia Bilim
3. Teknoloji Kampüsü, Ashburn, VA,

Eğitim ve İnsan Geliştirme Enstitüsü, Mühendislik ve Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, İşletme Fakültesi, Elliott Uluslararası İlişkiler Yüksekokulu, Milken Enstitüsü Halk Sağlığı Okulu, Hemşirelik Yüksek Okulu, Hukuk Fakültesi ve George Washington Üniversitesi, Tıp ve Sağlık Bilimleri Fakültesi'nde çeşitli akademik derece programları ile geniş kapsamlı bir dizi ana araştırma sunmaktadır.

George Washington Üniversitesi ayrıca öğrenciler için yurtdışında eğitim imkanı da sunmaktadır. Ve üniversite raporlarına göre bile, George Washington Üniversitesi öğrencilerinin yaklaşık yarısı uluslararası üniversiteler tarafından bilinen bir programla yurtdışında eğitim görmeyi seçti.

Üniversite, özellikle akademik olmayan etkinlikler için, çeşitli olanaklar ve altyapı sağlamıştır; böylece öğrenciler yeteneklerini ve hobilerini pratikte geliştirebilirler. Bireysel potansiyellerine göre 24 tane üniversite spor takımına katılabilirler. İşgalcilere seslendirilen maskotla George Washington Üniversitesi spor takımları NCAA Division I atletik yarışmasında diğer üniversitelerin spor takımlarıyla yarışırlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder