2 Aralık 2017 Cumartesi

Paderborn Üniversitesi

Paderborn Üniversitesi
Paderborn Hakkinda
Kuzeydoğu, Ren-Vestfalya'daki Paderborn bölgesinin en önemli kentidir. Paderborn adı 144 bin kişilik bir nüfusa sahiptir ve bunların yaklaşık% 10'u öğrencidir. Şehrin birçok ünlü teknoloji şirketi var.
Benteler AG (Çelik / boru, otomotiv, ticaret)
Claas (tarım makineleri)


Deutsche Bahn AG (Araç bakımları)
dSPACE GmbH (Mühendislik Aletleri)
Flextronics
Fujitsu Teknoloji Çözümleri
Orga Systems GmbH,
Secure Computing Corporation
Siemens AG (Siemens IT Çözümleri ve Hizmetleri)

Zuken (PCB EMC Analizi ve Tasarımı Yazılımı)

Paderborn Üniversitesi

Paderborn Üniversitesi 1972'de Paderborn Üniversitesi Paderborn'da oturuyor. Üniversite 5 farklı fakültede 60 lisans programı ile mühendislik, fen, ekonomi ve kültür çalışmalarında eğitim olanakları sunuyor. Paderborn Üniversitesi bir kampüs üniversitesidir ve öğrenciler, konferans salonları, yürüme mesafesinde modern öğrenci yurdu gibi tüm kampüs avantajlarından yararlanmaktadır. Paderborn şehri geleneksel öğrenci şehri olarak öğrencilere sunacak çok şey var ve nüfusun% 10'u kenti kültür, eğlence ve spor alanlarında ön plana çıkarmaya vesile olmuştur. Üniversitenin kütüphanesi iyi bir üne sahiptir. Almanya'nın en iyi üniversite kütüphanelerinden biri olduğu söyleniyor. Paderborn Üniversitesi'ne kaydolan öğrenci sayısı son birkaç yıldır istikrarlı bir şekilde büyüdü, bu nedenle üniversite fiziksel olarak genişlemeye başladı. Kampüs, şehir merkezinden toplu taşıma araçları ile kısa bir mesafededir.
Paderborn Üniversitesi Lisans ve Lisansüstü Bölümleri
Lisans Bölümleri

Bilgisayar Bilimi
Coğrafya
Edebiyat Bilimi
Eğitim Bilimleri
Elektroteknik ve Bilişim Teknolojisi
Felsefe
Fizik
Ekonomi Bilişim Bilimi
ekonomi
işletme
Kimya
Mekanik ve Yapısal Teknikler Enstitüsü
Psikoloji
Sanat
Spor ve Sağlık
Tarihçe

Lisansüstü Bölümler

Elektrik Mühendisliği
Fizik
Uluslararası İşletme Araştırmaları (IBS)
Kimya ve Kimya Teknikleri
Biz Komparatis
Dilbilim
Populer Müzik ve Medya
Uluslararası Ekonomi
Lisans için Başvuru Koşulları

Almanya'da ücretsiz ya da çok düşük oranlarda eğitim alabilirsiniz. Lisans eğitimine başvuracak öğrenciler, LYS sınavına girebilir ve sınav bitiminde herhangi bir 4 yıllık üniversitede okumaya hak kazanırlar. Sınav sonucunda yerleştirilen üniversite, devlet üniversitesi veya vakıf üniversitesi olabilir. Bu kapsamda KKTC üniversiteleri de kabul edilmektedir. Sınav sonucu 2 yıl geçerlidir ve bu süre içerisinde uygulanabilir. Aynı kayıt için bölüm, aynı puanı gibi OSYM tarafından yerleştirilen diğer bölümler için üniversite kaydı için başvurabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder