28 Aralık 2017 Perşembe

Anderson Üniversitesi

Anderson Üniversitesi (AU), 1917'de Tanrı Kilisesi tarafından kurulmuş özel bir liberal sanatlar Hristiyan üniversitesidir ve Anderson, Indiana, ABD'de bulunmaktadır. Anderson başlangıçta İncil eğitim kurumlarıdır. Anderson son zamanlara kadar din ile bağlı kalmaya devam ediyor. Şu anda, Anderson büyüdü ve tamamen gelişmiş bir lisans kurumu haline geldi.


Yüksek Lisans programları:

• İlahiyat Okulu

Anderson Üniversitesi İlahiyat Fakültesi, Bakanlık Doktoru, İlahiyat Üstadı, İlahiyat Araştırmaları Yüksek Lisansı, Hristiyan Bakanlığın Ustası (çevrimiçi olarak sunulmaktadır) ve Kültürlerarışık Hizmet Ana Bilim dalı olmak üzere beş mezuniyet teolojik derece sunmaktadır. Buna ek olarak, seminer, Hıristiyan Liderlik Merkezi aracılığıyla derece dışı devam eden eğitim kursları sunmaktadır. İlahiyat Okulu, İlahiyat Okulu Derneği tarafından akredite edilmiştir.

• Falls School of Business

The Falls School of Business, son zamanlarda lisans eğitimlerini tamamlayan öğrenciler için özel olarak tasarlanmış bir konut MBA programını içeren yönetim, pazarlama, girişimcilik, finans ve küresel işletme lisans mezunlarını ve lisansüstü MBA ve DBA programlarını sunmaktadır. MBA programı Teknoloji veya hemşirelik de çift derece seçenekler içerir. MBA sınıfları Indianapolis'de olduğu kadar Anderson'da da sunulmaktadır. Okulun programları, Collegiate Business Schools and Programs (ACBSP) Birliği tarafından akredite edilmiştir. The Falls School of Business dergisi, The Falls Report adlı işletme dergisi için Halkla İlişkiler Derneği'nin (PRSA) Hoosier Bölümü tarafından 2007 Pinnacle Ödülüne layık görüldü.

• Müzik Okulu

Müzik, Tiyatro ve Dans Anderson Üniversitesi Müzik Okulu, müzik, tiyatro ve dans gibi lisans mezunları bir dizi lisansüstü Master Müzik Eğitimi programı sunmaktadır. Lisans bölümünde müzik eğitimi, ses performansı, enstrümantal performans, müzik tiyatrosu, kilise müziği, müzik işi, müzik, tiyatro, dans gösterileri ve dans ticareti yer alıyor. Müzik, Tiyatro ve Dans Okulu Ulusal Müzik Okulları Birliği tarafından akredite edilmiştir.

• Eğitim Fakültesi (Öğretime Geçiş)

Anderson Üniversitesi Eğitim Fakültesi, çeşitli içerik alanlarında ilk ve orta öğrenim için lisanslama programları sunmaktadır. Çift lisans ayrıca özel eğitimde, Yeni Bir Dil ve TESOL sertifikası olarak İngilizce öğretirken, ortaokul / ortaokul yüksek matematiği için de geçerlidir. Okul, Öğretmen Yetkilendirmesi Akreditasyonu (NCATE) Ulusal Konseyi tarafından akredite edilmiştir.

• Hemşirelik Yüksek Okulu

Hemşirelik Anderson Üniversitesi Hemşirelik Bilim Dört yıl Lisans yanı sıra kayıtlı hemşireler için BSN programına hızlandırılmış sunmaktadır. Buna ek olarak, okul, üç eğitim seçeneği ile hemşirelik alanında lisansüstü bir Yüksek Lisans sunmaktadır: eğitim, yönetim veya MSN-MBA (çift derece). Okul Ulusal Hemşirelik Birliği tarafından akredite edilmiştir.

Üniversiteye göre, Hristiyanlık hizmetinde uzmanlaşmış olan AU Dini Araştırmalar programının yaklaşık% 80'ini ve bu programı desteklemek için okul, evsiz bir sığınma evi, hapishane ya da bir huzur huzurevinde olmak üzere çeşitli kampüs bakanlıklarına sponsorluk yapıyor. Diğer programlardan biri de Anderson'da öğrencilerin yurtdışına çıkarken topluluk hizmetine girmesine izin veren programın 1964'te başladığı Tri-S (Eğitim, Hizmet Verebilirlik, Paylaşım) talebiyle çok talep ediliyor.

Anderson Üniversitesi çeşitli çalışmalarda da bilinir. Üniversite, bu faaliyetleri finanse etmek için fon göndermekte tereddüt etmemektedir. 2006 yılında piyasaya sürülmesinden sonra kaydedilen "Direction Dreams Invention" Bağış ve beş yıllık bir 113 milyon dolarla sonuçlanan kapsamlı bir para toplama kampanyası düzenlendi.

Anderson Üniversitesi, NCAA Division III arasında atletizm spor müsabakalarına katılan Kuzgunlar olarak bilinen erkek ve kadından oluşan bir takımdan oluşan birkaç üniversite spor takımına sahiptir.

Anderson Üniversitesi, kendi alanlarında en iyi mezunlarını vermiştir. Birçoğu, efsanevi futbolcuların büyük lig beyzbolu Carl Erskine, Hristiyan şarkıcısı Sandi Patty ve TSA'nın yöneticisi John Pistole gibi dünyaca ünlü ve şimdiki figürler. Anderson Üniversitesi'nin dolaylı olarak adı da ünlerinden biridir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder