26 Aralık 2017 Salı

Delaware Üniversitesi

Delaware Üniversitesi, 1743 yılında kurulmuş ve Delaware, Newark şehrindeki kamu araştırma üniversitesidir ve Delaware Üniversitesi, Amerika'nın en eski üniversitelerinden biridir. Bu üniversitede Bağımsızlık Bildirgesi'ni imzalayan ilk on öğrenciden üçü vardı. Carnegie Yüksek Öğrenim Kurumlarının Sınıflandırmasına göre, Delaware Üniversitesi çok yüksek bir seviyede bir araştırma üniversitesi olarak sınıflandırılmıştır.


Delaware Üniversitesi, Amerika'daki ilk yüksek öğrenim kurumudur ve yurtdışında eğitim programına başlamıştır. Yurtdışı eğitim programı tam 1923 yılında başlıyor. Yurtdışı bir programın uygulanmasını desteklemek ve öğrencilerin yeni deneyimler kazanması için bir fırsat sağlamak için üniversite dünya çapında 50'den fazla ülkeyle ortaklık kurdu.

Üniversite ve okul aracılığıyla, Delaware Üniversitesi 144 lisans, 124 yüksek lisans ve 59 doktora programı sunmaktadır. Sağlık Bilimleri Fakültesi, Eğitim Fakültesi ve İnsan Gelişimi Fakültesi, Dünya, Okyanus ve Çevre Koleji, Sanat ve Bilim Fakültesi ve Mühendislik Fakültesi dahil olmak üzere,

Çeşitli akademik programları sunma konusundaki işbirliğine ek olarak Delaware Üniversitesi, Nemours / AI du Pont Çocuk Hastanesi, Christiana Bakımı, Thomas Jefferson Üniversitesi ve ABD Ordusu ile ortaklıklar gibi birçok ünlü kurumla ortaklık kuruyor. Ve üniversiteye göre, öğrenci merkezinin üçte birinden fazlası uluslararası programlara katılıyor.

Üniversitenin gurur kaynağı olan bir simge, yani denizin araştırılmasına katılan 146 fit'lik sahil araştırma gemisinin varlığı ve yüksek performanslı birinci sınıf patenci sporcuların eğitimi için kullanılan merkezleri var. .

Öğrenciler ayrıca yeteneklerine öğrenci organizasyonları yoluyla katılabilmekte ve katılabilmektedirler. Üniversiteler tarafından da dernekler verilmektedir. Aktif organizasyonlardan bir tanesi de öğrencilerin talep ettiği spor aktiviteleri. Delaware Üniversitesi, NCAA Division I atletizm kompetis'inde yarışan YoUDee Blue Hen adıyla anılan maskot olarak bilinen erkek ve kadının ekibinden oluşan birkaç üniversite spor takımına sahiptir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder