28 Aralık 2017 Perşembe

Roger Williams Üniversitesi

Genel olarak RWU olarak kısaltılan Roger Williams Üniversitesi, Rhode Island, Bristol'daki 140 dönüm arazide (0,57 km2) yerleşik, özel, coedükasyonel bir Amerikan liberal sanat üniversitesidir. Umut Koyu. 1956'da kurulan bu isim, ilahiyatçı ve Rhode Island kurucusu Roger Williams'dan seçildi. Üniversitenin dini birliği yoktur. Operasyon üniversitesi, Northeastern Üniversitesi Rhode Island Providence'deki YMCA binasında bir şube kampüsü açtığında 1919 yılına dayanıyor. 1940 yılında YMCA Yönetim Kurulu, okulunu devraldı ve YMCA Enstitüsü, 1948 yılında ilk doçentlik

Anderson Üniversitesi

Anderson Üniversitesi (AU), 1917'de Tanrı Kilisesi tarafından kurulmuş özel bir liberal sanatlar Hristiyan üniversitesidir ve Anderson, Indiana, ABD'de bulunmaktadır. Anderson başlangıçta İncil eğitim kurumlarıdır. Anderson son zamanlara kadar din ile bağlı kalmaya devam ediyor. Şu anda, Anderson büyüdü ve tamamen gelişmiş bir lisans kurumu haline geldi.

26 Aralık 2017 Salı

Barry Üniversitesi

Barry Üniversitesi, Miami şehir merkezinin kuzeyinde banliyölerinden olan Florida, Miami Shores'de 1940 yılında kurulmuş özel bir Katolik üniversitesidir. Güneydoğudaki en büyük Katolik üniversitesinden biridir. Barry Üniversitesi, çalışan yetişkinler için özel olarak tasarlanmış geleneksel, hızlandırılmış lisans programları 60'dan fazla lisans programı ve 9 okulda 50'den fazla lisansüstü

Delaware Üniversitesi

Delaware Üniversitesi, 1743 yılında kurulmuş ve Delaware, Newark şehrindeki kamu araştırma üniversitesidir ve Delaware Üniversitesi, Amerika'nın en eski üniversitelerinden biridir. Bu üniversitede Bağımsızlık Bildirgesi'ni imzalayan ilk on öğrenciden üçü vardı. Carnegie Yüksek Öğrenim Kurumlarının Sınıflandırmasına göre, Delaware Üniversitesi çok yüksek bir seviyede bir araştırma üniversitesi olarak sınıflandırılmıştır.

Towson Üniversitesi

Towson Üniversitesi, genellikle TU olarak anılacaktır, 1866 yılında öğretmenler için ilk eğitim okulu olarak Maryland'ı kurdu, Towson Üniversitesi dört yıllık bir kurum haline gelmiş ve sekiz üniversiteden oluşur ve 20.000'den fazla öğrenci kayıt yaptırmıştır. Towson, Maryland'daki en büyük devlet üniversitesinden biridir ve halen devletin öğretmenlerinin çoğunu üretmektedir. , Maryland,

Yale Üniversitesi

Yale Üniversitesi, Connecticut'taki New Haven'da gerçekten özel bir üniversitedir. 1701'de Collegiate School gibi kurulan Yale, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki üçüncü en eski eğitim kurumudur. Üniversitede, William Howard Taft, Gerald Ford (LL.B), George HW Bush (BA), Bill Clinton (JD) ve danGeorge W. Bush (BA) da dahil olmak üzere Nobeldan ABD Başkanı birçok ödül sahibi var.

Trinity Universitesi

Trinity University, San Antonio, Texas, Amerika Birleşik Devletleri'nde özel bir liberal sanat üniversitesidir. 1869 yılında kurulan kampüs, Monte Vista'nın tarihi bölgesinde ve Brackenridge Parkı'nın bitişiğindedir. Öğrenci topluluğu 2.299'un üzerinde lisans ve 200 lisansüstü öğrenciden oluşuyor ve üniversite 2013-2014 yılları arasında 517 lisans derecesine sahip.

Kaplan Üniversitesi

American Institute of Commerce, adını Quest College olarak değiştirmeden 1937'de kuruldu. Kasım 2000'de, adı Quest Education Corporation'ın satın alınmasıyla edinilen Kaplan, Inc'in ardından Quest College Kaplan College olarak değiştirildi. Davenport, Iowa, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki (Fort Lauderdale'deki ana yönetim binası olan), Iowa, Nebraska ve Maryland'deki kampüs 11 kampüsleri

Seton Hill Üniversitesi

Seton Hill Üniversitesi, 1885 yılında Bağış'ın Kızları tarafından kuruldu. Sadık Kızkardeşleri'ni kuran ve ölümünden sonra Birleşik Devletlerin ilk doğumlu azizi olarak kanunlaştırılan Elizabeth Ann Seton (1774-1821) için adlandırılmıştır. (Seton Hall Üniversitesi ve New Jersey'deki Saint Elizabeth Koleji'nin adı Elizabeth Ann Seton'dan alınmıştır.)

Weber Eyalet Üniversitesi

Weber Eyalet Üniversitesi (WSU), 1889'da, Latter Day Azizler İsa Mesih Kilisesi tarafından Weber Stake Academy olarak kurulan, daha sonra Akademi Weber, Weber Normal Koleji ve Weber Koleji olarak kurulmuş bir eğitim merkezi kamu üniversitesidir. Yüksek Weber 1933 yılında küçük bir üniversite oldu ve 1962'de Weber Devlet Üniversitesi oldu. 1991'de Weber Eyalet Üniversitesi'nden bugünkü adıyla yeniden adlandırılan üniversite statüsünü kazanmıştır. Üniversite Ogden, Weber

Strayer Üniversitesi

Strayer Üniversitesi, 1892'de Strayer Business College olarak kurulmuş ve daha sonra Strayer College olarak 1998'de üniversite statüsü verilmeden önce kurulmuştur. Üniversite merkezi Herndon, Virginia'da öncelikle doğu, güney ve orta batı Amerika Birleşik Devletleri'nde kampus yerleri bulunur. Üniversitenin, her iki şehirde ve ABD'nin 24 eyaletinde yer alan banliyö bölgelerinde 80 kampüsü var.

Tufts Üniversitesi

Tufts Üniversitesi, 1852'de Christian Universalist tarafından Boston yakınlarında, sadece Medford / Somerville, Massachusetts, Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunan özel bir araştırma üniversitesidir. Üniversitenin adı "Küçük Uysal" olarak da bilinir ve Uluslararasılaşma ve Yurtdışı Eğitim Programları ile ünlüdür.

24 Aralık 2017 Pazar

Michigan Üniversitesi

University31.blogspot.com
Michigan Üniversitesi (UM, U-M, UMich veya U of M), yalnızca Michigan olarak adlandırılır ve gerçekten Ann Arbor, Michigan, Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunan bir kamu araştırma üniversitesidir. Devletin en eski üniversitesidir ve ayrıca Flint ve Dearborn'da bulunan iki uydu kampüsüne sahiptir. Üniversite 1817'de Detroit'te Catholepistemiad ya da Michigania Üniversitesi gibi Michigan Territory'u resmi olarak bir devlet haline gelene kadar yaklaşık 20 yıl kuruldu.

Lamar Üniversitesi

Lamar Üniversitesi 17 Eylül 1923'de Beamount Üniversitesi'nde, Texas, ABD'de, Pelican Eyaleti'nin yirmi beş mil batısında ve Houston'un yaklaşık doksan mil doğusunda South Park Junior College olarak yeni ve kullanılmayan üçüncü katta faaliyet gösterdi. South Park Lisesi, Pietzsch kolejin ilk başkanı oldu. South Park Junior College, Texas'ın ilk öğretim yılı boyunca Texas Department of Education onayını alan ilk kolej oldu ve 1925 yılında tamamen akredite oldu.

Macquarie Üniversitesi

Macquarie Üniversitesi, Avustralya'nın Sidney kentinde bulunan ve Macquarie Parkının banliyölerinde bulunan bir kamu araştırma üniversitesidir. 1964 yılında Yeni Güney Galler Hükümeti tarafından kurulan bu, Sydney metropol bölgesinde kurulan üçüncü üniversitedir.
Macquarie, Sidney'deki dördüncü büyük üniversitedir (2013'te 38 753 öğrenci). Üniversite, Avustralya'daki en büyük öğrenci değişim programına sahiptir. 2012'de Asya'dan 9802 öğrenci Macquarie Üniversitesi'ne (Sydney kampüsü ve Çin, Hong Kong, Kore ve Singapur'daki offshore

Oberlin College üniversitesi

Oberlin College, 1883'te kurulan ve OH, ABD'de Oberlin'de bulunan özel bir liberal sanat üniversitesidir. Dikkat çekicidir, çünkü kadın ve siyah öğrencileri beyaz erkek tarafında düzenli olarak itiraf eden ilk Amerikan yüksek öğrenim kurumudur. Oberlin Müzik Konservatuvarı, kolejin bir parçası olan ülkedeki en eski ve en eski kış bahçesidir.

Brandman Universitesi

Brandman University, yetişkinler için eğitim olanakları sağlayan, kâr amacı gütmeyen, bölgesel olarak akredite edilmiş özel bir kuruluştur. 1958'de Brandman, Chapman Üniversitesi tarafından Orange, California'da kuruldu ve 1861'de kuruldu. Daha önce Chapman Üniversitesi Koleji olarak adlandırılan Brandman ilk amacı, eski Deniz Piyadeleri Hava İstasyonu El Toro'ya Irvine, CA'da eğitim vermekti. Kaliforniya ve Washington'da ve sanal sanal kampüste 25'den fazla kampüs var.

Murray State Universitesi

Murray State University, 1922'de kurulmuş olup, Murray, Kentucky, Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunan bir devlet üniversitesidir. Üniversitenin yaklaşık dokuz yabancı ülke ve 30 eyaletten övgüler alan öğrenciler. Murray State University dört akademik kolej, iki okul, 30 bölüm ve iş kolejleri ile bilim, mühendislik ve teknoloji üniversitelerinin paylaştığı ortak bir programla sağlanan 11 yardımcı, 64 lisans ve 42 yüksek lisans ve uzman programını sunmaktadır. İşletme yüksek lisansı, öğrencinin

Villanova Üniversitesi

Villanova Üniversitesi 1842'de Saint Augustine'nin Ordo'su tarafından kurulmuştur, özel bir üniversitedir ve aynı zamanda Villanova, Pennsylvania, Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunan en eski Katolik üniversitesidir. Üniversite, çeşitli araştırma bölümleri ile birlikte çeşitli lisans programları sunmaktadır. Dört yıllık ön-medik bir programın yanı sıra, 12 alanda birleştirilen lisans ve yüksek lisans programları da vardır. Öğrenciler kendi fakültelerine göre bir ana ders seçebilirler, Liberal Sanatlar Yüksekokulu, Hemşirelik Yüksekokulu, Hukuk Fakültesi, İşletme Fakültesi ve

Drexel Üniversitesi

Drexel Üniversitesi Philadelphia'daki üç kampüslü ve Sacramento, Kaliforniya'daki bir özel araştırma üniversitesidir. 1891'de ünlü finansçı ve hayırsever Anthony J. Drexel tarafından kuruldu.
Drexel 70'den fazla tam zamanlı lisans programı ve derecesi hızlandırmıştır. Lisansüstü düzeyde, üniversite, 100'den fazla yüksek lisans, doktora ve mesleki programı, birçok yarı zamanlı eğitim sunmaktadır. Drexel, kooperatif eğitim programı (işbirliği) ile tanınır. Drexel kooperatifi düzenli olarak Amerika Birleşik Devletleri'ndeki en iyi işbirliği programlarından biri olarak yer aldı.

Waterloo Universitesi

Waterloo Üniversitesi (çoğunlukla Waterloo, UW veya UWaterloo olarak anılacaktır) ana kampüsü Waterloo, Ontario, Kanada'da bulunan kamu araştırma üniversitesidir. Ana kampus, Waterloo Parkının bitişiğindeki "Uptown" Waterloo'da 404 hektar (1.000 dönüm) arazide bulunmaktadır. Üniversite altı fakülte ve on okul temelli fakultas tarafından yönetilen akademik programlar sunmaktadır. Üniversite aynı zamanda dört uydu kampüsü ve dört bağlı üniversite koleji faaliyet göstermektedir. Waterloo, Kanada'daki araştırma yoğun üniversitelerin bir grubu olan U15'in üyesidir.

Amberton Universitesi

Amberton, Hıristiyan evanjelistlerin felsefesini benimseyen ve Amerika'nın Dallas / Fort Worth Metroplex'inde bulunan Garland, Texas'ta bulunan özel bir üniversitedir. Ana kampus, Interstate 635'e bitişiktir. Okullar, 1971'den 1982'ye kadar bir kampüs uzantısı olarak Abilene Christian Üniversitesi'nin bir parçası olarak başladı ve başlangıçta Texas, Mesquite'de kuruldu ve 1974'te Garland'a taşındı. Bağımsız bir kuruma ayrılma planları, okul, 1981'de Güney Kolejler ve Okullar Birliği'nden akreditasyon aldı ve 2001'de "ton" ile adına 1982'de Amber Üniversitesi olarak geldi.

Nebraska Wesleyan Universitesi

Nebraska Wesleyan University (NWU), 1887'de Nebraska Methodist tarafından kurulmuş özel bir liberal sanat araştırma üniversitesidir. Bu üniversite, Lincoln, Nebraska, Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunmaktadır. 2007'de 1,600 tam zamanlı öğrenci ve 300 fakülte ve personel vardı. Okul liberal sanatların yüksek öğrenim geleneğini öğretir. Nebraska Wesleyan, 2002'de US News and World Report tarafından Nebraska'da 1 numaralı liberal sanat üniversitesiydi. 2009'da Forbes, 84. En İyi Amerikan Üniversiteleri sıralamasında bulundu. Birleşik Yöntemci Kilisesi'ne bağlıdır.

Clarke Üniversitesi

Clarke Üniversitesi, Kutsanmış Meryem Ana'nın Sisters of Sisters'ın kurucusu Mary Frances Clarke tarafından 1843'te kurulmuştur ve Clarke Üniversitesi özel bir liberal sanat üniversitesidir. Clark, Amerika'daki tek Kutsanmış Meryem Ana Üniversitesi idi. Üniversite yerleşkesi, Amerika Birleşik Devletleri, Iowa'daki Dubuque'da bulunan Mississippi Nehri'ne bakan yaklaşık 55 dönümlük bir alana sahiptir. Dersler vasıtasıyla çeşitli bölümlere ayrılmış olan üniversite, lisans, yüksek lisans ve 40'dan fazla ana dalda lisansüstü programdan 110: 1 fakülte oranına kadar çok çeşitli lisans

Post Üniversitesi

Post Üniversitesi, Connecticut'taki Waterbury'de bulunmaktadır. Post University, 1890'da kuruldu. Mayıs 1990'dan önce Post College olarak biliniyordu. Teikyo Üniversitesi, Tokyo, Japonya 1990-2004'te ve o tarihlerde Teikyo Post Üniversitesi olarak adlandırılmıştır. Üniversite, gün, akşam ve çevrimiçi kurslar sunar ve Meriden, Danbury ve Wallingford'da üç uydu merkezine sahiptir.
Post Üniversite Yüksek Öğretim Bakanlığı tarafından Connecticut Eyaleti ve New England Okullar ve Üniversiteler Birliği (NEASC) vasıtasıyla akredite edilmiştir. Connecticut Eyaleti, kalitelerini

12 Aralık 2017 Salı

Charles R. Drew University of Medicine and Science

Charles R. Drew Tıp ve Bilim Üniversitesi, tarihsel olarak siyah kolejler ve üniversiteler, özellikle de kâr amacı gütmeyen ve azınlık Willowbrook, mayo, Los Angeles County, Kaliforniya, Amerika Birleşik Devletleri kurumlarına hizmet ediyor. 1966 yılında Los Angeles, Kaliforniya, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki Watts bölgesindeki tıbbi tesislerin yetersizliğine karşılık olarak kuruldu. Daha sonra, bu kurumun rektörlüğüne girdi ve yeni akademik rolü yansıtacak şekilde adını değiştirdi. Dr Charles r dour adına üniversitenin adı mı var. Ve eski Jr / Charles r ile ilişkili Martin Luther King, Tıp Merkezi 1972-2006, bazen King Drew Üniversitesi olarak anılacaktı.

Rowan University

Rowan Üniversitesi, Glassboro, New Jersey, Amerika'da bir devlet üniversitesidir. Bu okul 1923 yılında kent tarafından bağışlanan 25 dönümlük arazide Glassboro Normal Okulu olarak kuruldu. Okullar, 1930'larda Glassboro'da New Jersey Eyalet Öğretmen Okulu ve 1958'de Glassboro State College oldu. 1970'li yıllardan başlayarak iş, iletişim ve mühendislik programlarını ekleyerek çok amaçlı bir kuruma dönüştü.

9 Aralık 2017 Cumartesi

Florida Atlantic University

Florida Atlantic Üniversitesi (FAU veya Florida Atlantik olarak da bilinir) Florida'nın Boca Raton kentinde bulunan ve beş şehir merkezindeki Dania Beach, Davie, Fort Lauderdale, Jüpiter ve Fort Pierce'de bulunan uydu kampüsleri bulunan bir devlet üniversitesidir. Liman Şube Oşinografi Enstitüsü. Florida Atlantic, 1964'te güneydoğu Florida'daki ilk devlet üniversitesi olarak açıldı, sadece üst düzey bölüm ve mezuniyet programı seviyesinde bir program sunmaktadır. Erken kayıt sadece 867 öğrenci, üniversite daha önce alt bölüm öğrencileri kabul ettiği 1984'teki bir artış. 2012'de

Oxford University

2012'de Dünya Üniversiteleri Sıralaması Times Higher Education'a dayanan Oxford, dünyanın en prestijli altı üniversitesinden biri. Times Yüksek Öğrenim Dünya Üniversitesi Sıralaması 2013'te Oxford, Harvard Üniversitesi'nde iki, İngiltere ve Avrupa'da da birinci olarak bitirdi.

Oxford ayrıca "Clinical, Pre-Clinical & Health" derecelendirmesinde üç yıl üst üste görev yapıyor.

6 Aralık 2017 Çarşamba

Northwestern University

Illinois, Evanston semtinde bulunan Northwestern Üniversitesi, bir düzine okul (9 teklif lisans programı ve 10 lisansüstü ve mesleki program sunmaktadır) ile çeşitli derecelerde seçenekler sunmaktadır. 1851 yılında kurulmuş olan bu özel kurumun çok sayıda öğrenci etkinliği var. Northwestern, Big Ten atletik konferansında Division 1'de bir okuldur - kadın lacrosse takımı, birden fazla NCAA ulusal şampiyonasını kazanmıştır - ve 200'den fazla kampüs organizasyonu bulunmaktadır. Dikkat çekici Northwestern mezunları Chicago Belediye Başkanı Rahm Emanuel,

University of Pennsylvania

Pennsylvania, [Kredi: Watchmike] özel üniversite Philadelphia, Pennsylvania, ABD, Ivy League okullarından biridir ve ülkedeki en eski üniversitedir. 1740 yılında bir hayır kurumu olarak kuruldu. Büyük ölçüde Benjamin Franklin'in ve diğer önde gelen Philadelphianların çabalarıyla, 1751'de Franklin'i ilk yönetim kurulunun başkanı olarak seçen bir akademi haline geldi. 1755'de Philadelphia Koleji ve Akademisi olarak tasdik edildi. Sömürge Amerika'daki ilk tıp fakültesinin kuruluş yılı olan 1765'de kuruluş aslında bir üniversite oldu, ancak bir süre için devlet desteğini aldığı 1779 yılına kadar sözde değildi. 1791 yılından bu yana, devlet yardımı almaya devam ederse de, özel olarak

5 Aralık 2017 Salı

The University Of Arizona

Arizona Üniversitesi ile karıştırılmamalıdır.
ASU, ABD'ye kayıt yaptırarak en büyük devlet üniversitesidir [12] 2014 yılında 66309 lisans ve 15.751 lisansüstü öğrenci olmak üzere yaklaşık 82.060 öğrenci kayıtlı bulunuyor [13]. ASU'nun 2014'te yurttaşlar kurulu tarafından onaylanan tüzüğü, ASU Başkanı Crow tarafından oluşturulan "Yeni Amerikan Üniversitesi" modelini temel almaktadır. ASU'yu "kimin dışladığını ölçen kapsamlı bir kamu araştırma üniversitesi" olarak tanımlıyor; bunun yerine kime dahil ettiğini ve nasıl başarılı olduklarını, araştırma ve kamu değerinin keşfedilmesini ilerletiyor ve ekonomik, sosyal, kültürel ve genel olarak temel sorumluluğu üstleniyor. sağladığı toplulukların sağlığı. "

Griffith Üniversitesi

Griffith Üniversitesi, Avustralya'nın doğu kıyısındaki Queensland eyaletindeki South East Queensland'da bir kamu araştırma üniversitesidir. Resmi olarak 1971 yılında kurulan Griffith, 1975 yılında Avustralya'nın çevre bilimi ve Asya çalışmalarında ilk derecelerini getirerek kapılarını açtı.
Üniversite, Queensland'ın iki kez Başbakan ve Avustralya Yüksek Mahkemesinin ilk Başkomiser olan Sir Samuel Walker Griffith'in adını aldı. Sir Samuel Griffith, Avustralya Federasyonu'nda büyük rol oynadı ve Avustralya anayasasının başlıca yazarıydı.

2 Aralık 2017 Cumartesi

Texas Tech Üniversitesi

Texas Tech University, 1925 yılında kurulmuş olup, batı Amerika Birleşik Devletleri'nin en iyi teknik üniversitelerinden biridir ve Texas'ta bulunan Lubbock'ta kayıtlı 35,134 kayıtlı öğrenciye sahiptir. Bu üniversite her türlü tesis ve ihtiyaç için yeterince büyük ve her bir öğrenciyi ayrı ayrı ele alacak kadar küçüktür. Üniversitede 150 lisans, 103 lisans ve 60 doktora programı bulunmaktadır. Devlet Bakanlarından mezun olan ve kurumsal işverenler arayan Wall Street Journal'a göre Texas Tech, Birleşik Devletler'deki en iyi 25 üniversiteden biridir.

Wroclaw Üniversitesi

Wroclaw Üniversitesi

1702 yılında kurulan Wrocław Üniversitesi (Leh: Uniwersytet Wrocławski, Alm: Universität Breslau, Latin: Universitas Wratislaviensis, Wrocław Üniversitesi), 300 yıldan fazla bir zamana sahiptir. Polonya'daki en büyük akademik kurumlardan biri olarak kabul edilen Cizvitler tarafından yönetilen eğitim kurumları sorgulandı ve Viyana doğumlu I Leopold'un kurucusu I. Habsburg üniversitesi kurdu. Bu nedenle bir Alman okulu var.

Aachen Teknik Üniversitesi

Aachen Teknik Üniversitesi - İngilizce: RWTH Aachen Üniversitesi, Almanca: Rheinisch-Westfälische Technische Hochschule Aachen- 40 binden fazla öğrencisiyle, 130 lisans ve master programıyla teknik ağırlıklı bir araştırma üniversitesidir, Almanya'daki en büyük teknik üniversitesidir. 1870'de kurulmuştur. 2007'de Aechen Teknik Üniversitesi, RWTH 2020 için gönderildi DFG tarafından konsepti nedeniyle en iyi 9 Alman üniversitesinden biri olarak gösterilmiştir.

Varşova Teknoloji Üniversitesi

Varşova Teknoloji Üniversitesi
1826'da kurulan Varşova Teknoloji Üniversitesi, mühendislik ve uygulamalı bilimler alanlarında eğitim vermektedir.
Varşova Teknoloji Üniversitesi, Polonya'daki teknik üniversiteler arasında en yüksek sıralamaya sahiptir. Mimarlıktan işletmeye, matematikten bilgisayar bilimlerine, hatta robotik, biyoteknoloji, havacılık, jeodezi, ulaşım mühendisliği ve çok çeşitli alanlara geniş bir yelpazede sunmaktadır.
Üniversitede İngilizce öğretilen dersler:

Paderborn Üniversitesi

Paderborn Üniversitesi
Paderborn Hakkinda
Kuzeydoğu, Ren-Vestfalya'daki Paderborn bölgesinin en önemli kentidir. Paderborn adı 144 bin kişilik bir nüfusa sahiptir ve bunların yaklaşık% 10'u öğrencidir. Şehrin birçok ünlü teknoloji şirketi var.
Benteler AG (Çelik / boru, otomotiv, ticaret)
Claas (tarım makineleri)

Ukrayna Üniversitesi

Ukrayna Üniversitesi
Son yıllarda Ukrayna'daki üniversite eğitimi ülke öğrencileri arasında popülaritesini arttırdı. Ukrayna üniversiteleri, Avrupa Birliği üniversitelerine eş değer olarak tanınır ve eğitim nitelikleri kabul edilir. Son yıllarda gelişen ülkelerarası ilişkiler sayesinde YÖK, Ukrayna üniversitelerini tanır ve diplomalarını eşit tutar. Ülkemizde Ukrayna'da üniversite fiyatlarının ve yaşam maliyetlerinin çok düşük olması ülkemizin popülerliğinin önemli bir nedenidir.

Kanada Üniversitesi

Kanada Üniversitesi
Kanada'da çoğunluk devlet üniversitesi olmak üzere yaklaşık 100 üniversite var. Dünyanın birçok üniversitesindeki en iyi üniversiteler Kanada'daki vasat üniversiteleri de sınıflandıramaz. Bununla birlikte, Kanada'da eğitim sistemini yöneten tek bir kurum yoktur. Kent, eyalet ve federal olmak üzere üç idari seviyedeki eğitim sistemleri farklılık göstermektedir. Bir devlet müfredatı geliştiren, sınavlara ilişkin standartları belirleyen, finansal düzenlemeler yapan ve öğretmenlerin yeterliliğini denetleyen bir eğitim bakanlığı var. Dolayısıyla Kanada, eğitim alanında çok sıkı bir kontrol