29 Ekim 2017 Pazar

Ondokuz eylül üniversitesi

Ondokuz eylül üniversitesi
tür fakülte hastanesi, gördüğüm en iyi (özel olmayan) hastanedir.
Ege'den sonra ikinci en büyük üniversite İzmir'dir .. Göstermiş üniversitenin kampüsünde toplanan yüksek okullar, yüksek okul yalnızlıklarından ötürü, büyük kamplardan farklı yerlerde olmak için büyük değildir. dokuz Eylül, öğrenciler tarafından daima tercih edilenler ama dokuz Eylül'e gidenler her zaman onların üniversitelerini Ege'den daha iyi tutuyor.

Ortadoğu teknik üniversitesi

ORTADOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
ODTÜ öğrencileri; araştırır ve geliştirir, gelişmekte olan teknolojilere ve kaynakları hızla uyarlar, her duruma uyarlanır ve rekabete uyum sağlamış bireyler olarak yetişir.
Öğrencileri, alanlarında daima yol gösterecek bireyler olarak yetiştirmeyi amaçlamaktadır. Övgülerin başarıları da ODTÜ'nün hedeflerine ulaştığını gösteriyor.

24 Ekim 2017 Salı

Chicago Üniversitesi

Chicago'nun South Shore'daki Hyde Park topluluğundaki şehir merkezinden sadece 15 dakika uzaklıkta bulunan University of Chicago, bu metropolisin dünya çapındaki gücünü ve çeşitliliğini çizmek için eşsiz bir katkıdır. Aynı zamanda, okul daha geniş dünyada silinmez bir iz bıraktı. Chicago öğretim üyeleri ve öğrencileri, üniversite öncüleri, kaşifler, öğretmenler, akademisyenler ve değişim ajanları. Zor soruları soruyorlar, dünyayı çevremizde geziyorlar ve bilgilerini titizlikle koruyorlar,

Princeton Üniversitesi

Princeton Üniversitesi, Amerika'daki sekiz Ivy League üniversitesinden biridir.
Başlatılabilen dördüncü üniversite Princeton, bugün özel bir karma eğitim araştırma üniversitesidir. Princeton lisans derecesi, büyük resim üzerine odaklanarak, beşeri bilimler, sosyal bilimler ve bilim dallarında bir dizi yüksek lisans derecesi sunmaktadır. Princeton, yüksek duyguları olan dünyanın önde gelen araştırma üniversitelerinden biridir ve dünyanın en seçkin mezunlarından biridir. Bir

Iowa State University

Iowa State University, öğrencilerin çok kültürlü bir ortamda akademik hedeflerine odaklandığı canlı bir yaşam alanı sunmaktadır.
"Üniversite Atlası" nın "A" listesinde birincilik
Amerika Birleşik Devletleri'nde ilk 25 devlet üniversitesinden biri
Öğrenci ve personeli içeren proaktif araştırma
100 farklı ülkeden yabancı öğrenciler

University of Arizona

UA mezunları astronotlar, Grammy, Tony, Emmy ve Oscar ödüllü aktörler, Olympians, Fortune 500'den CEO'lar, çok satan yazarlar.
Amerikan devlet üniversiteleri arasında 21. sırada yer aldı
En çok Fulbright Bursu sağlayan 10 okuldan biri
Araştırmaya her yıl en az 606 milyon dolar yatırım yapılmaktadır
Dünya ünlü fakülte

Leiden University

Leiden Üniversitesi'nde 50'den fazla lisans veya 80 lisans programı ile, Leiden ve Lahey'deki büyüleyici ve tarihi şehirlerde ufkunuzu genişletebilirsiniz.
Leiden Üniversitesi: Yaklaşık 450 yıldır sağlam bir ünü vardır.
Uluslararası perspektif: çok kültürlü öğrenci profili
Küresel itibara sahip sosyal itibar
Prestijli yüksek programlar - daha iyi kariyer fırsatları
Hollanda hakkında ne düşünüyorsun? Laleler? Yel değirmenleri? Eğitim ne idi?

The University of Queensland

Dünyanın en iyi 50 üniversitesinden biri Avustralya'nın Queensland Üniversitesi'nden geliyor ve aynı zamanda araştırma ve eğitim kurumlarından geliyor.
Dünya sıralamasında 50. önde gelen araştırma üniversitesi
Ödül kazanan öğretmenlerle birinci sınıf bir ün
Serviks kanseri aşısı ve daha fazlası
Dünya standartlarında olanaklara sahip olağanüstü bir kampüs ortamı

21 Ekim 2017 Cumartesi

Fanshawe College

Fanshawe College, her yıl 70'den fazla ülkede öğrenci konutlarına ev sahipliği yapıyor ve mezunlarının% 87'sini istihdam ediyor.
Londra, Kanada'daki devlet okullarındaki 21.000 öğrenci
200 çalışma seçeneği
En son teknoloji eğitim tesisleri
40'tan fazla kooperatif eğitim programı

University of Bristol

Avrupa Birliği Departmanında Uluslararası Standartlar İçin Bir Programda Öğrenmek İçin İlham Verici Bir Yer
İngiltere'deki ve dünyanın dört bir yanındaki en iyi üniversiteler arasında
Yenilik tesisleri ile kapsamlı bir eğitim deneyimi
En son ankete göre programlar güncellendi
İstihdam için kariyer önceliklerine odaklanıldı

King's College London, University of London

genel bakış
King's College London, dünyanın en iyi 20 üniversitesinde (QS World Ranking 2015/16) yer almaktadır ve Londra'nın merkezinde, dünyanın önde gelen araştırma odaklı üniversiteleridir. Üniversitemiz dünyanın dört bir yanından gelen 26.500'den fazla öğrenciyle (10.000 lisansüstü öğrenci de dahil olmak üzere) çok kültürlü ve çok uluslu bir topluluğa ev sahipliği yapıyor. King'in akademik mükemmeliyetinin küresel merkezi, öğrencilerin dünyayla temas kurmaları için mükemmel

University At Buffalo, The State University of New York

UB, çok kültürlü, sıcak bir ortamda son teknoloji eğitim sunan, son teknoloji ürünü bir akademik mükemmellik merkezidir.
Kuzeydoğu Amerika Birleşik Devletleri'ndeki en iyi araştırma üniversitelerinden biri
Dünyanın en iyi üniversiteleri - Times Higher Education
Yabancı öğrenciler için ideal yer
Yenilik ve eğitim alanındaki en iyi akademik personel

University of California, San Diego

Rady Business School Amerika Birleşik Devletleri - California San Diego Üniversitesi, dünyanın en iyi meslek okullarından biridir.
ABD'deki en genç okul AACSB Okulu tarafından onaylanmıştır.
San Diego'da, Kaliforniya'nın ikinci en büyük şehri
Küçük sınıflar + destekleyici öğrenme ortamı

Lawrence Teknoloji Üniversitesi

Benzersiz kariyer fırsatları sunan LTÜ öğrencilerinin% 88'i lisansüstü veya lisansüstü okullara kaydolmaktadır.
Teknoloji odaklı eğitim
En iyi mühendislik ve işletme programları
ABD'deki en büyük mimarlık okullarından biri
Güçlü bir yabancı öğrenci topluluğu

The University of Hong Kong

HKU, Asya Küresel Farkındalık olarak bilinen dünyada 27. oldu.
Dünyanın% 1'inde 111 bilim insanı bulunan araştırma üniversitesi
43 ülke ve 43 ülke ile bir üniversite kampüsü
104 ülkeden 104 öğrenci ile kültürel çeşitlilik merkezi
Asya'da uluslararası eğitim, İngilizce

Adıyaman Üniversitesi

Adıyaman Üniversitesi, 1983 yılında kurulan Adıyaman Meslek Yüksekokulu, 1996 yılında kurulan Meslek Yüksekokulu, 1998 yılında kurulan Fen ve Edebiyat Fakültesi, 1987 yılında Gaziantep Gölbaşı Meslek Yüksek Okulu, 1997 yılında kurulan Besni Meslek Yüksekokulu, 1997 yılında kurulan Adıyaman Meslek Yüksekokulu Kahta Meslek Yüksekokulu 17 Mart 2006 tarih ve 26111 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Harran Üniversitesi (3 fakülte, 1 lise ve 4 meslek yüksek okulu)

Abdullah Gül Üniversitesi(AGÜ)

AGÜ, Türkiye'de ilk vakıf üniversitesini destekleyen 21 Temmuz 2010'da kurulmuştur. Üniversite, Türkiye Cumhuriyeti'nin ilk ve en büyük sanayi kampüslerinden biri olan Sumerbank Fabrika Fabrikasını eğitim kampüsüne dönüştürme projesidir. İlk öğrencilerini 2013-2014 akademik yılında aldı. Üniversitenin ikinci kampüsü olan Mimar Sinan Kampüsünün inşası da devam ediyor. Kayseri'ye yeni bir devlet üniversitesi getirme çabaları, Büyükşehir Belediyesi'nin girişimiyle bir

Abant İzzet Baysal Üniversitesi

Ülkemizin en seçkin üniversitelerinden biri olan Abant İzzet Baysal Üniversitesi, 3 Temmuz 1992'de Türkiye'nin iki metropolü olan Ankara ile İstanbul arasında doğal güzelliklerle çevrilidir. O zamandan beri üniversitemiz hızla gelişip üçünde kampüs geliştirmiştir. Bolu şehirleri. merkezleri (Gerede, Mengen, Mudurnu). Üniversitemizin ana kampüsü olan İzzet Baysal Kampüsü, Bolu şehir merkezine 8 km uzaklıktaki Gölköy'de eşsiz doğal güzelliklere sahiptir.

17 Ekim 2017 Salı

Ege Üniversitesi

Ege Üniversitesi Hakkında
Köklerinin neolitik köklerine dayanan 8500 yıllık İzmir, zengin tarihi güzellikleri ile dünyanın nadir kentlerinden birisidir ve Amazon kraliçesi olan Smyrna Kraliçesi Kraliçesi'nden. Birçok uygarlığa ev sahipliği yapan İzmir; Dünyanın yedi harikasından biri olan Ardemisio-Efesos, Romalılar'ndan Agora, Guinness Rekorlar Kitabındaki en eski köprü ve diğer birçok tarihi eser.

Marmara Üniversitesi

Marmara Üniversitesi, 125 yıllık şerefli tarihi, 2900 seçkin öğretim üyesi ve 51.000 öğrencisi ile Türkiye'nin en büyük şehri olan Türkiye'den katkıda bulunmaya çalışan Türkiye'nin önde gelen yüksek öğretim kurumlarından biridir. Marmara Üniversitesi, dört fakülte İktisadi ve İdari Bilimler, Mühendislik, Tıp, Eczacılık ve Dişhekimliği fakültelerini toplayarak, Türkiye'nin tek poliglod üniversitesidir.

Orta Doğu Teknik Üniversitesi

ODTÜ MİSYONU
Orta Doğu Teknik Üniversitesi, eğitim, araştırma ve toplum hizmetleri faaliyetlerini yürüterek toplumumuzun ve insanlığın sosyal, kültürel, ekonomik, bilimsel ve teknolojik gelişimi için bu bilgiyle donanmış bireyleri eğitmeyi, üretmeyi, yaygınlaştırmayı ve eğitmeyi amaçlamaktadır. evrensel standartlarda.

15 Ekim 2017 Pazar

Kiril Metodu Üniversitesi

Kiril Metodu Üniversitesi

Makedonya Cumhuriyeti'nde kurulan ilk devlet üniversitesi olan Üsküp Üniversitesi, Makedonya'daki en büyük üniversitedir. Eski Yugoslavya döneminde kuruldu. Eğitim başladığında üç fakülte ile başladı. 5 araştırma enstitüsüne ve büyük kampusa sahip 21 fakülte bulunmaktadır.

Makedonya Fon Üniversitesi

MAKEDONYA FON ÜNİVERSİTESİ
İngilizce eğitimi
2002 yılında kurulan FON, ülkedeki ilk özel üniversitedir. Balkanlar'daki en büyük kolejlerden biri, sıfatı ile. Karmaşık bir kurum olarak, modern araçları ve eğitim yollarını kullanarak yurtiçinden ve yurtdışından en kaliteli profesyonel kadroya sahip olmanın sağlam temelini oluşturmaktadır.
Hava taşımacılığı: Bakü havalimanından yapılmış olup İstanbul, Paris, Moskova, Taşkent, Astana,

Kliment Ohridski Üniversitesi-Manastır Üniversitesi

Kliment Ohridski Üniversitesi-Manastır Üniversitesi

40'tan fazla lisans eğitim programı, 30'tan fazla lisansüstü eğitim alan devlet tarafından yürütülen üniversiteler, bilimsel araştırma birimleri ve köklü bir kütüphane ve öğrenci yurdu bulunmaktadır.
Ana kampus Bitola'da, ancak Monastir, Pirlepe, Ohri, Üsküp, Veles ve Kicevo'da kampüsler var. Yaklaşık 16.000 öğrenci var. Kısacası UKLO Bitola Üniversitesi olarak bilinen öğretim seçimi, insan

Makedonya Amerikan Üniversitesi

Makedonya Amerikan Üniversitesi

1991'deki Makedonya'nın başkenti Uskuby idi. Resmi dil Makedonca'dır, ancak resmi resmi dilde Arnavutça ve Türkçe kabul edilmektedir.
Birleşmiş Milletler, Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri. Makedonya Amerikan Üniversitesi bu durumun en iyi örneklerinden biridir.

Goce Delcev Üniversitesi

Goce Delcev Üniversitesi
Makedonya'daki Eğitim-Makedonya Üniversiteleri
Goce Delchev Üniversitesi, Shtip - Goce Delcev Üniversitesi; Makedonya 2007'de Shiship'te kurulan dördüncü devlet üniversitesidir.
Ana kampus Shiship'te bulunuyor.
Makedonya Amerikan Üniversitesi, Makedonya ya da yurt dışından gelen öğrencilere iyi eğitim

Belgrad Üniversitesi

Belgrad Üniversitesi
Avrupa ve dünya kültür mirasına sahip insanlara büyük katkıda bulunmuştur. Belgrad Üniversitesi 1808 yılında kuruldu. Belgrad Üniversitesi Sırbistan'ın en eski ve en büyük üniversitesidir. Tarihsel geçmişi ve tecrübeli personeli ile eğitim görmektedir.

Üniversitede 31 fakülte, 11 araştırma enstitüsü ve 7 kütüphane bulunmaktadır. Belgrad Üniversitesi, Sırbistan'ın gurur kaynağı oldu ve dünyanın en iyi 400 sıralamasında en büyük 400 üniversite arasına

14 Ekim 2017 Cumartesi

Abertay Üniversitesi

Abertay Üniversitesi Dundee Teknoloji Enstitüsü, bilgisayar oyunları ve sanat dizaynindeki başarısı ile bilinir. Her iki alan resmi olarak akredite ve İngiltere'deki Pekin Üniversitesi ile Çin'deki tek İngiliz üniversitesidir. Kampüste 170'ten fazla kulüp, topluluk ve spor merkezi, sınıfta vakit geçirmek için farklı etkinlikler bulabilir. Ödüllü mavi bayrak ödüllü plajda görülebilir ve suda oynanabilir.

Aberdeen Üniversitesi

1495'de kurulan Aberdeen Üniversitesi, İskoçya'nın en eski üçüncü üniversitesi ve İngiltere'nin beşinci üniversitesidir. Üniversitede beş tane Nobel Ödülü sahibi var. Aberdeen Üniversitesi öğrencileri, bu çok çeşitli ve hızla büyüyen 14,000 kişilik topluluğa katılıyor.
Aberdeen, birinci sınıf öğrenme kaynakları sunan güzel bir kolej tabanlı üniversitedir. Ana kampüste, modern eğitim binaları, yenilenmiş laboratuarlar, mükemmel bilgi işleme olanakları ve tarihi antika

California Üniversitesi

California Üniversitesi, Los Angeles, Westwood, Los Angeles, California, Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunan bir kamu araştırma üniversitesidir (genelde UCLA olarak bilinir). 1919'da kuruldu ve Kaliforniya Üniversitesi'nin ikinci en eski genel amaçlı kampüs sistemi haline geldi. Adı, 1927'de Los Angeles Üniversitesi'nde değiştirildi. UCLA Koleji Böyle Edebiyat ve Bilim (birincil lisans kolej) Sanat ve Mimarlık, Mühendislik ve Uygulamalı Bilimler, Hemşirelik ve Tiyatro, Film,

Duke University

Duke University Durham Kuzey Carolina'da. ABD üniversite sıralamalarını temel alıyor. 2011 Haber ve Dünya Raporu'nda dünyanın ilk 9 üniversitesi seçildi. Geçtiğimiz yıllarda ABD News & World Report'un ulusal sıralamasında Duke üçüncü, en kötüsü de 10'dur. Bir başka önemli kurum olan 2010 Dünya Üniversiteleri Sıralaması, dünyadaki 10. en iyi üniversite olarak gösterildi. (http://www.4icu.org/top200/) Üniversitenin aldığı en iyi sıralama 2002 yılında Yükseköğretimde Siyahlar Dergisi'nin üniversiteyi Birleşik Devletler'deki en iyi üniversite ilan etmesidir

12 Ekim 2017 Perşembe

Dresden Teknik Üniversitesi

Dresden, Almanya'nın Sachsen Eyaletinin merkezi ve eski Doğu Almanya bölgesinde bulunuyor. Şehir merkezi Avrupa'nın en büyük ulaşım kavşakları ve ekonomik merkezlerinden biridir. Ebbe Nehri'nin kıyısında yer alan Dresden'e Elbe'nin Floransa'sı denir ve çok sayıda sanat koleksiyonuna sahiptir. Almanya'nın en güzel su saraylarından Moritzburg, Dresden'in sadece 10 km kuzeyinde. Saray parkında yürüyüş mümkündür. Tırmanma ve doğa yürüyüşçileri, Dresden'in 30 km güneyinde başlayan dağ pasajları ve kumtaşı kayaları ile hayranlar.

Mainz Johannes Gutenberg Üniversitesi

Mainz Üniversitesi Johannes Gutenberg, Almanya'da yüksek öğrenim gören önde gelen on kurumdan biridir ve yaklaşık 150 enstitü ve klinikte toplam 35.100 öğrenciye sahiptir. 1477'de kurulan üniversitenin yüksek öğrenimi 2.800 öğretim üyesi ve öğretim elemanı tarafından gerçekleştirilmektedir. Üniversitede on bir fakülte var ve çağdaş baskı yapıcıları Avrupa'ya getiren

11 Ekim 2017 Çarşamba

Harvard Üniversitesi

Harvard Üniversitesi, Amerika'nın Boston, Massachusetts eyaletinin Boston bölgesinde ve dünyanın önde gelen üniversitelerinden birinde bulunan özel bir yüksek öğrenim kurumudur. [1] 1636 yılında kurulan ve Ivy Ligi üyesi olan Harvard Üniversitesi halen Amerika Birleşik Devletleri'nin en eski yüksek öğrenim kurumudur. 13 Mart 1639'da adı Harvard College olarak değiştirildi. Bu isim değişikliği John Harvard'ın ölümünden hemen sonra gelir. Resmi olarak bir üniversite olarak geçtiği